Tiket dana (subota, 13.11.2021)

tiket dana

Još malo i završiće se kvalifikacije za predstojeći Mundijal u Kataru. I dana se igra u nekoliko grupa, ali su tu i mečevi u no-ižim ligama evropskih prvenstava. Napominjemo da su kvote bile aktulene u trenutku pisanja teksta.

Crna Gora – Holandija – 2,0-3 @ 2.10 u Mozzart

”Sokolovi” su ostali bez šansi da se nađu i u baražu polse poraza u Norveškoj u prošlom kolu. Za kraj su im ostala dva meča na domaćem terenu, protiv timova koji su bili favoriti grupe, Holandije i Turske. Nažalost, nisu uspeli da rezultatima do sada ostanu u igri i da svoju sudbinu rešavaju u ova dva meča, pred svojim navijačima. Počela je Crna Gora dobro, ali je doživela dva poraza od Norveške i remi sa Letonijom u Podgorici, što se u ovako teškoj grupi ne prašta. S druge strane Holanđani su na čelu grupe, i ako žele da tu i ostanu, te da izbore direktan plasman na Mundijal, moraju da pobede, ili bar igraju nerešeno u Podgorici. S obzirom da će u poslednjem kolu dočekati Norvešku, ipak će taj duel biti odlučujući u bici za prvo mesto, pošto je gotovo sigurno da će Skandinavci dobiti Letoniju. Međutim, mnogo je bolje da im u poslednjem meču treba bod, nego sva tri. Gol razlika je na strani Holanđana, pa će im, najverovatnije, i bod odgovarati u glavnom gradu Crne Gore, ali verujemo da se ”Lale” neće kockati sa plasmanaom, pogotovo jer su propustili prethodni Mundijal u Rusiji. Naš predlog je dvojka, uz mali broj golova, ne više od tri. Za 2,0-3 u kladionici Mozzart kvota iznosi 2.10.

Eibar – Alkorkon – 1/1,2+ @ 2.55 u Mozzart

Domaći tim želi ekspresan povratak u La Ligu i za sada odlično stoji na tabeli Segunde. Eibar je trenutno drugi, u leđa gleda samo ekipi Almerije, pošto su Andalužani pobegli na šest bodova razlike nakon 15 odigranih kola. U elitu direktno ulaze dve prvoplasirane ekipe, pa je i drugo mesto odličan rezultat. No, još je daleko kraj prvenstva, a u Primeru žele i Valjadolid, Tenerife, Las Palmas, Hihon… Imaće Eibar mnogo problema da se vrati u društvo reala, Barse, Atletika i ostalih. U prethodna tri kola Eibar je pobedio samo jednom, i to protiv Ovijeda minimalnim rezultatom, dok su izgubili u Valjadolidu i remizirali bez golova sa Fuenlabradom u prethodnom kolu na strani. Ipak, kada igraju na svom stadionu, fudbaleri Eibara su u seriji od pet uzastopnih pobeda. Gotovo smo uvereni da će dodati i šestu, pošto im u goste dolazi ekipa Alkorkona, trenutnog ”fenjeraša” na tabeli Segunde. Gosti su sakupili samo osam bodova, a u poslednjih šest kola uzeli su samo dva boda. Inače, Alkorkon ima samo dve pobede od starta sezone, jednom su pobedili na gostovanju kod Mirandesa da bi jedini trijumf na svom stadionu ostvarili u meču sa Burgosom. Pitanje pobednika u ovom meču se ne postavlja, a pored prelaza 1/1 smatramo da će domaći postići bar dva gola. Za kombinaciju 1/1,2+ u kladionici Mozzart koeficijent iznosi 2.55.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzart iznosi 5.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.