NBA tiket dana (ponedeljak-utorak)

Evo još jednom tiketa sa dešavanjima u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. Podsećamo da su granice i kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Portland Trejlblejzers – Toronto Reptors – 1 @ 1.82 u Meridianbet

U duelu dve ekipe koje nisu u dobroj formi, a uz to imaju i kadrovskih problema, pobeda je jako važna i jednima i drugima. Portland je pobedio samo jednom u prethodne četiri utakmice, i to veoma slabi Hjuston, dok su poraženi od Klipersa, Finiks Sansa i Denver Nagetsa. Sada se vraćaju sa turneje po zapadu, na kojoj su proveli prethodnu sedmicu, a rival im je tim Toronta.

Reptorsi su slavili jednom u prethodnih pet okršaja, a pri tom su sv tri meča na svom parketu izgubili. Kanađani su jedini trijumf u ovom periodu zabeležili na gostovanju kod Filadelfije. U Oregon idu bez duže povređenog Vatanabea, Japanc ne igra od početka sezone, a pod velikim znakom pitanja su i Fred Van Vlit i Ngerijac Prešes Ačiuva. Imaju problema i Trejblejrezsi. Protiv Hjustona se povredio najbolji igrač ovog tima Demijan Lilard, i njegov nastup je pod znakom pitanja.

Lilard je propustio meč sa Denverom i verujemo da se odmorio i da će možda igrati protiv Toronta, što bi značilo da Portland ulazi u meč kao favorit. Čak i da ga ne bude u timu, očekujemo pobedu domaćina, a kvota za jedinicu u kladionici Meridianbet iznosi 1.82.

Dalas Maveriks – Denver Nagets – više poena ukupno + (granica 210,5) @ 1.85 u Meridianbet

Uvek nas zanimaju okršaji Dalasa i Denvera. U jednom timu su Luka Dončić i Boban Marjanović, dok je u drugom Nikola Jokić. Ovo je drugi ovosezonski duel Teksašana i tima iz Kolorada, a Denver je dobio prvi sa ubedljivih 106:75. To nikako nije realna razlika, a u timu Dalasa nije bilo Porzingisa i Brauna, mada u Denveru nije igrao Marej, koga i sada neće biti.

U poslednje vreme oba tima su u sjajnoj formi, bar što se rezultata tiče. Dalas na poslednjih 11 utakmica ima čak osam pobeda, dok je Denver u seriji od pet uzastopnih trijumfa, a svih pet mečava dobili su u svojoj Bol areni. Sada idu na gostovanje, na kojima se mnogo slabije snalaze i imaju tri poraza na poslednja četiri. Nikola Jokić je propustio jedan duel zbog kazne nakon incidenta sa Markifom Morisom, ali su Nagetsi i bez njega dobili Indijanu. Pre dve večeri MVP prošlogodišnjeg prvenstva je ubacio 28 poena Portlandu uz po 9 skokova i asistencija, i ponovo je bio nadomak tripl-dabla. Neće proći mnogo vremena kada će on i Luka Dončić biti verovatno najuspešniji aktivni košarkaši, naravno uz Rasela Vestbruka, u broju učinka ”trostruko-dvostruko”.

Biće ovo lep meč za gledanje, sa nešto slabijim odbranama. Dalas želi osvetu za onaj ubedljivi poraz, u utakmicu u kojoj su u drugom poluvremenu igrale rezervne postave. Sada će biti neizvesnije, a naš predlog je više ukupno ponea od predložene granice. Za + poene u kaldionici Meridianbet granica je 210,5, a za više od tog broja kvota je 1.85.

Luka Dončić (Dalas) – više asistencija + (granica 8,5) @ 1.85 u Meridianbet

Slovenački košarkaš je u dva prethodna meča imao 25 uspešnih dodavanja, a protiv San Antonija je oborio ovogodišnji rekord sa čak 15 asistencija. Njegov prosek u aktuelnoj sezoni iznosi 7,7 asistencija, što je za celu asistenciju slabije nego u prošloj sezoni. Mora se reći da je Dončić imao naporno leto, odmah po završetku NBA lige iznajmio je avion i otišao u Litvaniju na kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre. Tako je predvodio Sloveniju do plasmana u Tokio, a onda u Japanu svoju selekciju doveo do polufinala, a malo je falilo i do finala. Nije osvojio medalju, pošto su Slovenci na kraju bili četvrti.

Sigurno je da treba malo vremena da Luka Dončić bude opet onaj stari, ali sudeći po izdanju iz San Antonija, gde je uz 15 asistencija imao i 32 poena i 12 skokova, čini se da to vreme došlo. U meču sa Denverom biće inspirisan, obe ekipe ne igraju tako čvrstu odbranu, pa očekujemo još jedno njegovo dobro izdanje, kako u broju poena, tako i u uspešnim dodavanjima.

Naš predlog je više asistencija od predloženog broja, a margina u kladionici Meridianbet iznosi 8,5 asistencija za Luku Dončića u meču sa Denverom. Za + asistencija u kladionici Meridianbet kvota je 1.85.

Malkolm Brogdon (Indijana) – više poena + (granica 19,5) @ 1.85 u Meridianbet

Odlični bek Pejsersa imao je mnogo problema ove sezone. Zbog povreda i bolesti nije igrao na šest utakmica, a kada je bio u timu uvek je bio raspoložen i na 9 odigranih utakmica ima čak 22,4 poena u proseku. Pored košgeterskog učinka odličan je i u ostalim statističkim kategorijama, pa je upisao više od 7 skokova u proseku i 6,7 asistencija po meču.

Bivši igrač Milvokija već sada ima bolji skor nego prošle sezone, a i Indijana mnogo bolje izgleda. Pejsersi su dobili tri od prethodna četiri meča, a protiv Njujorka ih očekuje teško gostovanje, mada nisu bez šansi. Pejsersi će biti bez Vorena i Džeksona, a naš predlog je više poena od ponuđene granice na Malkolma Brogdona.

Ponuđena je margina od 19,5 poena, a koeficijent za više od tog broja u kladionici Meridianbet iznosi 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za noć između ponedeljka i utorka u NBA ligi u kladionici Meridianbet iznosi 11.52.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.