Tiket dana (ponedeljak, 15.11.2021)

tiket dana

Još dva dana i završiće se kvalifikacije u evropskoj grupi, bar ovaj regularni deo. Saznaćemo 10 selekcija koje će igrati u Kataru, a preostale tri dobiće se nakon plej ofa. Napominjemo da su koeficijenti bili aktuelni u trenutku pisanja teksta.

Severna Irska – Italija – 2/2,2+ @ 2.08 u Meridianbet

”Azuri” su bili, ne pred vratima, već jednom nogom u Kataru. Imali su jedanaesterac protiv Švajcarske u 90. minurtu, ali je Žorzinjo posla loptu na tribine Olimpika. Ostala je Italija na prvom mestu, kolo pre kraja, ali samo zahvaljujući boljoj gol razlici u odnosu na ”Sajdžije”. Za dva gola su bolji Italijani, ali to nije garancija za osvajanje prvog mesta. Dok Italija odlazi na teško gostovanje u Belfast, Švajcarci će ugostiti Bugarsku. I jedna i druga selekcija koje se bore za prvo mesto pokušavaće da pobede sa što većom razlikom, ali im niko ništa neće pokloniti. Svedoci smo da su se prethodnih dana dešavala brojna iznenašenja, pa Norveška nije pobedila Letoniju, Holandija Crnu Goru, a Švedska je čak izgubila u Gruziji. Očekujemo da evropski prvak pobedi u Severnoj Irskoj, selekciju koja ima svoj ponos i neće istaći belu zastavu tek tako. Naš predlog je prelaz 2/2, uz bar dva gola Italije, pa ako pobede sa dva gola razlike, ostaje im da se nadaju da Švajcarci neće trijumfovati sa pet. U prvom meču na Apeninima Italija je slavila sa 2:0, dok su Severni Irci poslednji, i jedini put, Italijane dobili daleke 1958. godine. Za predlog 2/2,2+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.08.

Poljska – Mađarska – 1x,3+ @ 2.47 u Meridianbet

Domaćin, već od ove utakmice, počinje pripreme za predstojeći baraž, dok će Mađarska i naredni Mundijal gledati na tv ekranima. Za gostujuću selekciju je mnogo realnije, da kao letos, igraju na Evropskom prvenstvu, jer u konkurenciji Engleske i Poljske nisu imali realne izglede. Njih skupo koštao poraz od Albanije u Budimpešti, mada sumnjamo da bi i sa ta tri boda bili bar drugi. Poljska se nadala da može iznenaditi ”Gordi Albion”, ali se to nije dogodilo. Na kraju su imali problema i oko obezbeđivanja drugog mesta, i tek im je trijumf u Albaniji omogućio igranje u plej ofu. Dakle, u Varšavi nas očekuje jedan skoro revijalni meč. Poljska će završiti na drugom mestu, ali im pobeda treba da bi bili domaćini u baražu. Mađari će biti najverovatnije četvrti, pošto sumnjamo da će Albanija, čak i bez publike, kiksnuti protiv Andore. Uglavnom, to i nije toliko važno kada već ne mogu biti drugi. Poljska je favorit u ovom duelu, u martu je u Budimpešti viđen spektakularan duel koji je završen rezultatom 3:3, mada je Mađarska vodila sa 2:0 i 3:2. I sada verujemo u dosta golova, a možda bi gostim mogli, eventualno, do boda. Zato je naš predlog dupla šansa na Poljsku uz bar tri gola ukupno. Za kombinaciju 1x,3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.47.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 5.14.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.