Tiket dana (četvrtak, 18.11.2021)

tiket dana

Možda će i oni najuporniji odustati od odlaska u kladionicu danas, ali ne i mi. I za ovaj, ponudom vrlo siromašan dan, spremili smo za vas tiket dana. Ponavljamo da su koeficijenti podložni promenama.

Patronato – Lanus – 2 @ 2.50 u Mozzart

Evo jednog meča iz argentiske elitne lige u kome Patronato, iz grada Parane, dočekuje odlični Lanus. Posle 20 odigranih kola gosti su na odličnom trećem emstu sa 35 osvojenih bodova, a ispred njih su samo Kordoba i slavni River Plejt, koji doduše ima veliku prednost od 11 bodova. Ipak, u Lanusu mogu biti potpuno zadovoljni dosadašnjim učinkom, pobedili su na deset mečeva, a posle River Plejta su najefikasniji tim lige. Lanus igra odlično na strani, na poslednjih šest gostovanja su pobedili četiri puta, što nikako nije dobra vest za tim Patronata. Domaćin je pobedio samo jednom u prethodnih 14 kola, i to na poslednjem meču pred svojim navijačima, u kome su savladali Kolon sa 2:0. Međutim, već u narednom kolu, poslednjem pred duel sa Lanusom, izgubili su sa ubedljivih 5:0 na gostovanju kod lidera River Plejta. Naravno, malo ko je očekivao da mogu uraditi nešto na ”Monumentalu” u Buenos Ajresu, ali je poraz baš bio ubedljiv. Patronato nije stabilni prvoligaš, stalno je na prelazu iz prve i druge lige, a u dosadašnjih osam međusobnih mečeva sa Lanusom dobili su samo poslednji, u Kupu, i to nakon boljeg izvođenja penala i plasirali se u osminu finala ovog takmičenja. Patronato je trenutno na 23. mestu sa 20 bodova, a ne verujemo da mogu nešto protiv Lanusa u ovom meču. Naš predlog je dvojka, a za nju se u kladionici Mozzart dobija koeficijent 2.50.

Sporting – Varzim – 1/1,NG @ 2.00 u Mozzart

U Portugaliji je još žalost posle poraza od Srbije u poslednjem meču kvalifikacione grupe za odlazak na Mundijal u Kataru, a prvi meč koji se igra u ovoj zemlji, posle tog epskog poraza, odigraće aktuelni šampion Sporting i drugoligaš Varzim. Radi se o utakmici šesnaestine finala Kupa, a jasno je da je domaćin apsolutni favorit u ovom duelu. Varzim igra u Segundi, i nikako mu ne ide dobro ove sezone. Trenutno su pretposlednji na tabeli, imaju samo 7 bodova iz 11 utakmica i predstoji im žestoka borba za opstanak. Za to vreme Sporting je u seriji od osam uzastopnih pobeda u svim takmičenjima, a u domaćem prvenstvu je na deobi prvog mesta sa Portom, obe ekipe imaju po devet pobeda i dva remija, i bez poraza su do sada. Tim iz Lisabona bori se da prođe grupu u Ligi šampiona, u konkurenciji Dortmunda, Bešiktaša i Ajaksa, trenutno dele drugo mesto sa Borusijom, a obe ekipe imaju po šest bodova, i o drugom mestu odlučiće međusobni duel ove dve ekipe u Lisabonu. Taj meč biće utakmica sezone za šampiona Portugalije, a pre tog meča, koji se igra već u utorak, moraju da prođu u osminu finala Kupa. Da bi im ostalo više vremena za pripremu duela sa ”Milionerima”, Varzim dolazi u prestonicu već danas, a ne piše mu se ništa dobro. Gosti i nemaju neke ambicije u Kupu, njima je najbitnije da ostanu u Segundi, pa će sve posvetiti toj borbi. Ovde predlažemo prelaz 1/1, a pošto je kvota mala, dodajemo i igru NG, pošto sumnjamo da Varzim može pogoditi mrežu Sportinga, koji je primio samo četiri gola u prvenstu na 11 utakmica. Za kombinaciju 1/1,NG u kladionici Mozzart koeficijent iznosi 2.00.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzart iznosi 5.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.