Tip dana: Sport Resife – Baija: “Lavovi” tonu sve dublje ka Seriji B, ali ni Baiji ne cvetaju ruže!

U četvrtak je poprilično loša ponuda za klađenje, pa smo za vas ovog puta analizirali poslednji meč 33. kola brazilske Serije A u kom će Sport Resife na svom terenu dočekati Baiju.
Duel između ove dve ekipe je na programu od 01:00h.

Sport Resife: Može li ova ekipa nekako do opstanka?

Fudbaleri Sport Resifea su prošle sezone nekako uspeli da izbore opstanak, i to pošto su šampionat završili na petnaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na sedamnaestoplasirani Vasko, koji je inače bio i poslednji tim koji je prošle sezone napustio najkvalitetniji rang brazilskog fudbala.
Ovog puta se popularni “Lavovi” na samo nekoliko kola pre kraja prvenstva nalaze na devetnaestoj poziciji na tabeli uz čak devet bodova manjka u odnosu na tim koji se nalazi u bezbednoj zoni, pa kako sada stvari stoje deluje da ćemo Sport Resife naredne sezone nažalost gledati u Seriji B.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je doživela čak četiri poraza i ostvarila samo jedan trijumf i to na svom terenu protiv Atletiko Gojasa, koji je uostalom trenutno plasiran na prvom bezbednom mestu na tabeli, koje i naredne godine donosi igranje u Seriji A.
U prošlom kolu su popularni “Lavovi” doživeli novi poraz i to na gostovanju kod Seare, a taj duel je završen rezultatom 2:1, uz podatak da je Sport Resife bio bolja ekipa na tom duelu, ali je nažalost realizacija u potpunosti zakazala.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je devetnaestoplasirana ekipa na tabeli odigrala šesnaest mečeva na svom terenu i ostvarila samo četiri trijumfa uz pet remija, ali i sedam poraza.
Poslednji međusobni susret između Sport Resifea i Baije je odigran početkom avgusta u okviru četrnaestog kola brazilske Serije A, a zanimljivo je da su tada “Lavovi” slavili na gostovanju kod Baije, pošto je taj duel završen rezultatom 0:1.

Baija: Dobre partije u poslednje vreme!

Poput Sport Resifea, ni Baija se nažalost nije proslavila prošle sezone, ali ono što je nekako najbitnije je da je sačuvan prvoligaški status.
Na kraju prošlog šampionata su popularni “trikolori” iz Salvadora zauzeli četrnaesto mesto na tabeli koje je i poslednje koje donosi plasman u Kopa Sudamerikanu.
Plasman u drugo po kvalitetu klupsko takmičenje u Južnoj Americi je svakako bio primarni cilj i kada je ova sezona u pitanju, ali već sada treba istaći da od toga nažalost po svemu sudeći neće biti ništa.
Naime, u ovom trenutku se Baija nalazi na poziciji koja vodi u Seriju B, preciznije na sedamnaestom mestu, uz tri boda manjka u odnosu na Atletiko Gojas koji se nalazi u bezbednoj zoni, a svakako treba istaći i da taj klub ima meč viška u odnosu na Baiju.
U prošlom kolu su “trikolori” iz Salvadora posle duže vremena doživeli jedan poraz, i to potpuno očekivano na gostovanju kod aktuelnog šampiona Flamenga, kada je bilo 3:0.
Ipak, treba napomenuti da je Baija pre tog poraza vezala čak sedam mečeva bez poraza, a u tom periodu je ovaj tim ostvario tri trijumfa i četiri remija.
Što se tiče mečeva na strani, do sada je sedamnaestoplasirana ekipa odigrala šesnaest mečeva van svog terena i ostvarila samo tri trijumfa uz pet remija i čak osam poraza, pa je sigurno da je ovo gostovanje kod Sport Resifea lepa prilika da makar malo poprave taj očajan skor na strani.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa ima imperativ pobede na ovom duelu, pa vam zbog toga savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.02.
Iz potpuno istog razloga vam preporučujemo da probate i sa igrom 3+, koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.22.
Za kraj, utisak je da su domaćinu i te kako potrebniji bodovi na ovom duelu, pošto im samo pobeda garantuje nastavak nade da bi na kraju mogli da opstanu u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu, za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 2.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.