Sve je spremno za fudbalski spektakl: Četiri utakmice koje će obeležiti vikend

Iza nas je uzbudljiva nedelja, reprezentativna pauza i uspeh fudbalera Srbije koji su posle herojske borbe uspeli da savladaju Portugal i obezbede kartu za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Sada kada je glava mirna, a srce na mestu – red je da se okrenemo klupskom fudbalu i TOP ligama koje se nam se ovog vikenda vraćaju.

U skladu sa tim, uživanje je garantovano svim ljubiteljima fudbala, a za one koji uz dobar fudbal vole da isprate tikete imamo fantastično iznenađenje.

Odmah sada možete BESPLATNO preuzeti bonus za online klađenje u vrednosti od 500 DINARA, što je i više nego dovoljno da sastavite tiket vredan miliona!

A, ako ste u dilemi – u nastavku vam izdvajamo utakmice koje će vas odmah naterati da PREUZMETE BONUS i iskoristite najveće kvote na svetu.

Da ne dužimo previše, već da “bacimo pogled” na ponudu:

Liverpul – Arsenal: Da je poslednje kolo u Premijer ligi, Liverpul i Arsenal, danas bi se borili za mesto koje vodi u Ligu šampiona. Ekipe koje su na dva boda razlike – Liverpul peti (22), Arsenal šesti (20) – od 18.30 odmeriće snage na Enfildu u meču koji bi “redse“, u slučaju pobede, dodatno približio vrhu. Ispred njih nalaze se Vest Hem, Siti i Čelsi, a sudeći po prikazanom – biće ovo i te kako uzbudljiva sezona na “ostrvu“.

Liverpul je u poslednja dva kola kiksnuo, uključujući i poraz od Vest Hema (3:2) koji igra odlično. Iako je prednost na strani domaćina, bitno pomena je da su “topdžije” u odličnoj seriji i već 11 utakmica ne znaju za poraz.

Bukmejkeri prednost daju domaćinu – kvota na pobedu Liverpula je 1.50

Predlog za igru: GG3+

Lacio – Juventus: Stara dobra Serija A nam ove subote donosi utakmicu koja će sigurno biti u fokusu, kako ljubitelja fudbala, tako i kladioničara. Sergej Milinković-Savić će na krilima reprezentativnog uspeha biti motivisan da zablista i protiv “stare dame“, a kako će ona odoleti napadima “lacijala“ videćemo od 18 časova.

Standardno, Lacio igra sa dosta oscilacija, ali ipak dovoljno dobro da drži korak za vodećim ekipama u šampionatu. Ono što je iznenađujuće, jeste Juventusova igra ove sezone. Iznenađujuća, najviše zbog činjenice da je ekipa iz Torina godinama vladala ligom, a opet donekle i očekivana jer u redovima više nema najboljeg fudbalera današnjice – Kristijana Ronalda.

Zanimljiv podatak: na poslednjih šest međusobnih susreta viđen je minimum jedan pogotak na obe strane, a od tih šest – pet mečeva je odlazilo u “tri plus“.

Bukmejkeri prednost daju gostima – kvota na pobedu Juventusa je 2.50

Predlog za igru: GG

Inter – Napoli: Zadržaćemo se još malo na “čizmi“ jer nas u nedelju od 18 časova očekuje još jedan zanimljiv duel. Lider prvenstva, Napoli gostovaće trećeplasiranom Interu, a eventualnom pobedom dodatno bi ulio strah rivalima, s obzirom da igra protiv aktuelnog šampiona i direktnog konkurenta za titulu.

Zadatak nimalo lak za Napoli, ali odličan test. Poslednji susret ova dva tima završen je podelom bodova (1:1), dok su obe ekipe uoči reprezentativne pauze remizirale u prvenstvu – Inter na gostovanju Milanu (1:1), Napoli kod kuće protiv Verone (1:1).

Bukmejkeri prednost daju domaćinu – kvota na pobedu Intera je 2.30

Predlog za igru: X

Galatasaraj – Fenerbahče: Turska nije uspela da se izbori za direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine, vizu za Mundijal moraće da traže kroz baraž, ali u nedelju je na programu spektakl u turskom šampionatu.

Istanbul će biti centar fudbalskih dešavanja, budući da će se sastati Galatasaraj i Fenerbahče. Turski velikani ne igraju kako je očekivano od starta sezone. Galatasaraj je na četvrtoj poziciji, sa samo bodom više u odnosu na Fenerbahče koji je tri pozicije ispod.

Jedan od najvećih derbija na svetu ima veliki takmičarski značaj i počinje u nedelju od 17 časova.

Bukmejkeri prednost daju domaćinu – kvota na pobedu Galatasaraja je 2.15

Predlog za igru: X

*Napomena: kvote su podložne promenama

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.