Tiket dana (subota, 20.11.2021)

tiket dana

Gotovo je sušni period, što se ponude utakmica tiče, pa nam je danas glavna briga kako izbeći potencijalne mine, kojih će sigurno biti. Napominjemo da su predložene kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Hofenhajm – RB Lajpcig – 2,2+ @ 2.15 u Mozzart

Sigurni smo da nas u Sinshajmu, pre svega, očekuje zanimljiv meč. Fudbaleri ove dve ekipe ostali su dužni gledaocima, navijača na tribinama ionako nije bilo, prošle sezone. Na dve utakmice između Hofenhajma i Lajpciga ukupno je pao jedan gol, što je za ova dva tima, koji uvek igraju na gol više, prosto neverovatno. Lajpcig je popravio formu sa početka sezone, nisu izgubili na poslednjih sedam mečeva u Bundesligi, još od onog ubedljivog poraza od Bajerna, ali još nisu pobedili na strani. I ne samo da nemaju gostujuću pobedu u domaćem prvenstvu, već je nemaju ni u Evropi. Već kroz nekoliko dana, kada budu gostovali u Belgiji, moraće da pobede ukoliko žele da i na proleće igraju u evropskim kupovima, bar u Ligi Evrope. Dolazak novog trenera, Amerikanca Džesija Marša, dosta toga je promenio i izgleda nam da je igračima trebalo vremena da se naviknu na njegov način rada. Posle pobede nad Dortmundom u prethodnom kolu, čini nam se da je sve došlo na svoje mesto, i da u nastavku sezone možemo očekivati njihove još bolje igre. U Sinshajmu bi trebalo da vidimo prvu pobedu ”Bikova” na strani. Domaćin igra promenjivo, doduše mnogo bolje na svom terenu, ali još nisu imali rivala kvaliteta Lajpciga. Hof je pobedio na poslednje četiri utakmice u Sinshajmu, tri u Bundesligi i jednu u DFB kupu, a od starta je poražen samo jednom, od Majnca. Sada smatramo da će ovo biti drugi poraz Hofenhajma, a uz dvojku predlažemo i dva gola na goste. Za 2,2+ u kladionici Mozzart koeficijent iznosi 2.15.

Atletiko Madrid – Osasuna – 1,2+ @ 1.82 u Mozzart

Ekipa iz Pamplone najprijatnije je iznenađenje španske La Lige, ali nam se čini da je u padu forme. Osasuna je bez pobede na prethodne četiri utakmice, ali bi to lako mogla a bude i posledica teškog rasporeda. Osasuna je igrala u tom periodu sa Realom, Seviljom i Sosijedadom, dakle sa tri prvoplasirana tima, a jedino se remi sa Granadom može smatrati neuspehom i kiksom. Što se Atletika tiče, u taboru šampiona ne mogu biti zadovoljni dosadašnjim učinkom. Posle 12 odigranih utakmica ”Jorgandžije” imaju samo jedan poraz, ali zato su čak pet puta remizirali i za vodećim Sosijedadom zaostaju pet bodova, uz jedan meč manje. U prethodnom kolu Atletiko je odigrao vatreni derbi sa Valensijom na Mestalji, koji je na kraju završen rezultatom 3:3, što se odavno nije dogodilo u duelima ova dva tima. Atletiko je pobedio samo jednom u poslednjih pest utakmica, računajući i mečeve Lige šampiona protiv Liverpula. Kad već govorilo o elitnom takmičenju, tim Dijega Simeone ima samo četiri boda iz prva četiri kola, a pitanje prolaska u narednu rundu rešavaće na gostovanju u Portu u poslednjem kolu. Naravno, pre toga moraju da dobiju Milan na Vanda Metropolitanu u sredu. Madriđani su dobili prethodnih šest međusobnih mečeva protiv Osasune, pa očekujemo da to urade i sedmi put u nizu. Ekipa iz Pamplone je poslednji put kao gost pobedila Atletiko još 2009. godine, pa sumnjamo da mogu uraditi i sada, iako igraju odličnu sezonu. Dobra vest za Osasunu da se ovom utakmicom završava mini-pakleni raspored u kome su u poslednja četiri kola igrali protiv četiri prvoplasirane ekipe na tabeli. Uz trijumf domaćina, očekujemo i dva gola u mreži Osasune. Za 1,2+ u kladionici Mozzart kvota je 1.82.

Votford – Mančester junajted – 2,2+ @ 1.75 u Mozzart

Kakav rolerkoster gledamo u izdanjima Mančester junajteda ove sezone. Taman odigraju jednu sjajnu utakmicu, a onda dože potop, ili obrnuto. Liverllup ih je ponizio sa 5:0 na Old Trafordu, pa su se izdigli iznad svih problema i pobedili Totenhem u Londonu sa 3:0. Usledio je gradski derbi sa Sitijem, koji su ”Građani” dobili,a nisu se propisno ni oznojili. Sada, posle dvosedmične pauze, Junajted ide u Votford, gde ga čeka povratnik u eliti sa novim trenerom Klaudijom Ranijerijem. Ma koliko Italijan bio iskusan u Premijer ligi, na kraju krajeva osvojio je i šampionsku titulu sa Lesterom pre devet godine, teško je očekivate velike rezultate od ”Stršljenova” u ovoj sezoni. U prethodnih pet kola Votford je izgubio četiri puta, a uspeo je da slavi samo na gostovanju na Gudisonu, kada su pobedili Everton sa neverovatnih 5:2. Votford je trenutno na 17. mestu, odmah je iznad zone ispadanja, pa bi ih novi neuspeh mogao poslati ispod crvene linije. No, prvenstvo je dugo, vremena za popravak ima, a Ranijeri će morati da bude agilan i u zimskom prelaznom roku. Do tada, ”Stršljneovi” će pokušati da osvoje što više bodova, mada ne verujemo da mogu nešto protiv Ronalda i drugara. Nad glavom Olea Gunara Solskjera i dalje visi Damoklov mač, svaki novi neuspeh mogao bi biti i kraj za Norveđanina na klupi, a uveliko se špekuliše sa dolaskom Zinedina Zidana na Old Traford. Za ovaj meč naš predlog je kombinacija dvojke i dva gola gostiju, a za 2,2+ u kladionici Mozzart koeficijent iznosi 1.75.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzart iznosi 6.85.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.