SAMO U MERIDIANU: Prebaci dobitak na online nalog bez odlaska na uplatno mestu

Sportska kladionica Meridian uvek pažljivo osluškuje potrebe svojih korisnika i upravo zbog njih stiže nešto potpuno novo i drugačije, a pre svega – i te kako korisno za sve iskusne kladioničare!

Meridian je razvio novi sistem isplate dobitnih tiketa koji su odigrani na uplatnom mestu i sasvim smo sigurni da će vas to oduševiti, jer…

Od sada ne morate ni korak da napravite, keš dolazi kod vas!

Evo o čemu se radi: samo ako ste član Meridian tima – dobitak sa tiketa koji ste odigrali na uplatnom mestu možete preusmeriti na online nalog!

Sve što je potrebno je da u odgovarajuće polje unesete ID dobitnog tiketa, a nakon toga ispravan šestocifreni kod za isplatu koji se nalazi na tiketu. Dobitak istog trenutka prelazi na vaš online račun i možete ga koristiti za odigravanje novih tiketa i to – bez odlaska na uplatno mesto.

Naravno, za to potrebno je da budete registrovani na sajtu kladionice Meridian. Ukoliko to do sada niste uradili, pravi je momenat jer vas uz registraciju čeka i bonus za online kladjenje od 500 RSD!

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

I naravno – ne propustite i nove igre u Meridianu koje vam mogu doneti dodatnu zaradu:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BONUS OD 500  RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.