NBA tiket (sreda-četvrtak)

U noći između srede i četvrtka očekuje nas čak 13 utakmica u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, pa ko nije sujeveran neka pokuša. Napominjemo da su kvote podložne promenama, kao i granice.

Boston Seltiksi – Bruklin Netsi – Ukupno poena više + (granica 218,5) @ 2.13 u Meridianbet

Jedan od derbija dana je u Bostonu između domaćih Boston Seltiksa i Bruklin Netsa. Radi se o ekipama koji bi trebalo da su sigurni učesnici plej-ofa ove sezone u NBA ligi, sa velikim brojem kvalitetnih pojedinaca na obe strane terena.

Boston Seltiksi su u nizu od 3 pobede, imaju 10 pobeda i 8 poraza u dosadašnjem delu sezone. Posle malo slabijeg starta  Boston ima 8 pobeda u poslednjih 11 odigranih utakmica. Nakon 8 mečeva odsustva u ponedeljak se vratio Džejlen Braun i izgledao je sjajno na terenu, imao je 19 poena za 23 provedena minuta na terenu u pobedi protiv Hjuston Rokitsa. Još jedna zvezda tima, pored pomenutog Brauna, Džejson Tejtum je čini se ušao u dobru šutersku formu, na svakom od poslednja 4 meča je dao preko 30 poena. Povratkom Brauna, Denis Šreder se preselio na klupu na početku utakmica, ali time je druga postava dobila značajno pojačanje. Nemački igrač je svakako među ranim kandidatima za nagradu najbolji 6 igrač u NBA ligi ove sezone, ima 17,9 poena u proseku. Ipak Šruder je najviše poena u jednoj utakmici ove sezone imao protiv Milvoki Baksa, kada je bio u startnih 5 i dao 38 poena.

Bruklin Netsi takođe imaju niz od 3 pobede, najbolje su plasirana ekipa u Istočnoj konferenciji i imaju 13 trijumfa i samo 5 poraza. Kevin Durent se posle jedne utakmice pauze u kojoj su Bruklin Netsi igrali  protiv Orlando Medžika vratio na teren protiv Klivlenda Kavalirsa. Ovaj sjajni krilni igrač je trenutno najbolji strelac lige, ima 28,5 poena u proseku, u stopu ga prati Stef Kari, koji ima 28,4 poena u proseku. Nema sumnje da će borba između Durenta i Karija za najboljeg strelca  ali i za najkorisnijeg igrača NBA lige biti zanimljiva do samog kraja, uz našu želju da ih zaobiđu povrede. Trener Bruklina Stiv Neš je izjavio da se ne radi o nikakvoj ozbiljnoj povredi, kao razlog za neigranje protiv Orlanda, već da je to više bila pošteda, dan odmora za Durenta. Džejms Harden je u toj utakmici Netsa bez Durenta pokazao da je i dalje jedan od najboljih košgetera u ligi, imao je 36 poena, 10 skokova i 8 asistencija.

Naš predlog su + poeni na utakmici Boston Seltiksa i Bruklin Netsa. Većina glavnih aktera bi trebalo da uzme učešće na obe strane, uz naravno izostanak Kajri Irvinga od početka sezone. Najveće uzdanice su Džejson Tejtum i Džejlen Braun sa jedne i Kevin Durent i Džejms Harden sa druge strane. Granica je postavljena na alternativni broj poena i to 218,5 poena u Meridianbet kladionici koeficijent iznosi 2.13.

Džejms Harden (Bruklin Netsi) + asistencije (granica 8,5) @ 1.90 u Meridianbet

Džejms Harden je trenutno drugi najbolji asistent lige, ima 9,1 asistenciju u proseku, ispred njega je samo Kris Pol iz Finiks Sansa, koji jedini ima dvocifren broj uspešnih dodavanja ove sezone u NBA ligi, i to 10,3. U timu Bruklina se najviše očekuje ove sezone od tandema Kevin Durent i Džejms Harden. Obojica imaju po jedno priznanje za najkorisnijeg igrača lige, Durent 2014. godine, a Harden 2018. godine. Što se tiče titula u NBA ligi Durent ih ima 2 osvojene sa Golden Stejt Voriorsima, Harden nema osvojen prsten u svojoj karijeri, tako da je osvajanje titule u NBA ligi bio jedan od većih razloga za napuštanje Hjuston Rokitsa i dolazak u Bruklin Netse.

Naš predlog su + asistencije na Džejmsa Hardena u jednoj od najzanimljvih utakmica dana u NBA ligi, gde će njegovi Bruklin Netsi biti gosti Boston Seltiksa. Direktni rivali Hardenu bi trebalo da budu Markus Smart i Denis Šruder, ali u slučaju potrebe su tu i Džejson Tejtum i Džejlen Braun. Granica je postavljena na 8,5 asistencija u Meridianbet kladionici koeficijent iznosi 1.90.

Dearon Foks (Sakramento Kingsi) + poeni (granica 20,5) @ 1.85 u Meridianbet

Sakramento Kingsi su doživeli još jedan poraz u sezoni sada protiv Filadelfije Seventisiksera, u prvoj utakmici posle promene trenera Luka Voltona su pretrpeli novi neuspeh. Novi trener Sakramenta Alvin Džentri je hteo da izbegne oznaku privremeni (interim) trener u pregovorima sa upravom, nije mu uspelo zato što su Kingsi imali opciju i sa Dag Kristijem, koji je dobro poznat u timu iz Kalifornije iz igračkih dana i sada je asistent u stručnom štabu Sakramenta. Od dostignuća u nastavku sezone će zavisiti ostanak Džentrija na klupi Sakramento Kingsa, ili će na klupi kao privremeni glavni trener boraviti samo do kraja sezone kakav je sadašnji dogovor.

Dearon Foks je u porazu protiv Filadelfije imao 23 poena, traži se od njega da bude još agresivniji u napadu. Mora se istaći da Foks ove sezone ima veoma loš šut za 3 poena, samo 24,4 % (19-78), iako ni u poslednje dve sezone nije bio u rangu Stefa Karija  u tom segmentu, daleko od toga, imao je 32,2% i 29,2%, ove sezone ja baš podbacio na planu šuta za 3.

Naš predlog su + poeni na Dearona Foksa u utakmici Sakramento Kinsa protiv Portland Trejlblerzejsa, granica je postavljena na 20,5 poena u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Džejlen Sags (Orlando Medžik) + poeni (granica 13,5) @ 1.85 u Meridianbet

Kol Entoni, prvi strelac Orlando Medžika, bi trebalo da propusti i treću utakmicu u nizu protiv Šarlot Hornetsa zbog povrede zgloba. U odsustvu Entonija, koji daje 19,6 poena u proseku, se očekivalo da će doći do većeg učinka novajlije u dresu Orlanda Džejlena Sagsa. Sags je biran kao 5. pik na ovogodišnjem NBA draftu i jedna je od glavnih uzdanica za budućnost tima sa Floride. U dve utakmice bez Entonija Sags je dao 14 i 5 poena, ipak oba meča su bili porazi protiv aktuelnih prvaka NBA lige, tima Milvoki Baksa. Drugi poraz protiv Milvokija je bio baš ružan, prvu četvrtinu Orlando je izgubio rezultatom 36:16, na poluvremenu je bilo 77:36, preko 40 poena razlike i Sags je na terenu na tom drugom meču proveo samo 17 minuta uz učinak od 5 poena. Očekuje se pozitivna reakcija ovog mladog beka u utakmici Orlando Medžika  protiv Šarlot Hornetsa.

Naš predlog su + poeni na Džejlena Sagsa, granica je postavljena na 13,5 poena u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Ukupna kvota na NBA tiketu za noć između srede i četvrtka u kladionici Meridianbet iznosi 12.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.