Tiket za veče (sreda, 24.11.2021)

tiket dana

Večeras se spušta zavesa na 5. kolo Lige šampiona, a igra se i drugi deo vanrednog kola engleskog Čempionšipa. Podsećamo da su predložene kvote podložne promenama.

Mančester Siti – Pari Sen Žermen – GG4+ @ 2.70 u Mozzartbet

Reče neko jednom da se ovaj duel može nazvati i ”El Kešiko”, i slažemo se sa visprenim tvorcem tog imena. Dve najbogatije svetske ekipe sastaju se već četvrti put u 2021. godini. U proleće su im se putevi ukrstili u polufinalu Lige šampiona, uspešniji su bili ”Građani”, slavili su prvo na Parku Prinčeva, a onda i na Etihadu. Plasman u finale nije im doneo željeni trofej, kao ni ”Svecima” godinu ranije, pa se i jedni i drugi nadaju da do ”ušatog” pehara mogu ove sezone. Nema sumnje da će obe ekipe otići u nokaut fazu, ali je bolje biti prvi u grupi jer to potencijalno odnosi slabijeg rivala u osmini finala. U prvom meču PSŽ je slavio u Parizu sa 2:0, ali je već gubio po dva boda na gostovanjima u Brižu i Lajpcigu. Na tri prethodna meča nije bilo golova u izbilju, a sada smatramo da je vreme da ih bude. Naš predlog je GG4+ sa kvotom 2.70 u kladionici Mozzartbet.

Klub Briž – RB Lajpcig – x2,3+ @ 2.30 u Mozzartbet

U drugom meču iste grupe odlučuje se o trećem mestu. Toj poziciji sada je bliži belgijski šampiona, isključivo zbog trijumfa u Lajpcigu u prvom meču. Nemci imaju samo jedan bod iz četiri kola, osvojen u prošlom kolu protiv Pari Sen Žermena na svom stadionu, dok Klub Briž ima četiri. U slučaju pobede Lajpciga oni bi preuzeli treću poziciju i najverovatnije ostali na njoj, jer je teško očekivati da Belgijanci mogu nešto da urade u Parizu u poslednjem kolu. Problem za Lajpcig je taj što nikako ne mogu da slave na strani ove sezone. Ne samo da nisu pobedili na dva gostovanja u Ligi šampiona, već su bez trijumfa i u Bundesligi na gostovanima. Jedino su u dva meča DFB kupa, protiv nižerazrednih rivala, uspeli da pobede kao gosti. Lajpcig je, po nama, bliži uspehu, ali uz dvojku dodajemo i nerešen ishod, koji odgovara domaćinu. Golova će svakako biti. Za kombinaciju x2,3 u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 2.30.

Milvol – Bornmut – 2,T22+ @ 3.25 u Mozzartbet

”Trešnjice” gaze sve pred sobom i trenutno su na drugoj poziciji sa samo bodoma manje od vodećeg Fulama. Cilj Bormnuta je povratak u Premijer ligu posle dve godine u Čempionšipu, i sudeći po dosadašnjim izdanjima, to je sasvim izvodljiva misija. U prvih 15 kola ovaj tim je bio bez poraza, sa čak 12 pobeda, ali su zato u tri prethodna meča dva puta poklekli. Prvo na svom Vitalitiju protiv Prestona, a onda u subotu na gostovanju kod Derbi Kauntija. Možda je ovo i kriza Bornmuta, svaki tim je ima u ovom napornom prvenstvu, a da li je tako videćemo u meču sa Milvolom. ”Lavovi” su bez poraza u tri prethodna kola, na njihovim mečevima ne pada mnogo golova, a trenutno zauziamju 10. mesto sa 26 bodova. Prošle sezone Bornmut je bio ubedljiv na ovom gostovanju, slavio je sa 4:1, pa verujemo u još jedan sličan trijumf. Naš predlog je dvojka uz dva goal gostiju, za koji se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 3.25.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 20.18.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.