Tiket dana (sreda, 24.11.2021)

tiket dana

Očekuje nas drugi deo 5. kola Lige šampiona, kao i preostali mečevi vanrednog kola engleskog Čempionšipa. Biće još nekih takmičenja, uglavnom u kupovima. Podsećamo da su kvote podložne promenama.

Bešiktaš – Ajaks – 2,3+ @ 1.95 u MaxBet

Zanimljiva je situacija na tabeli C grupe dva kola pre kraja. Ajaks je ubedljivo prvi, sa sve četiri pobede, dok su crno-beli iz Istanbula poslednji bez osvojenog boda. Jasno je ko je favorit u ovom meču, ali je ovo utakmica dva šampiona svojih zemalja i mogući su razni ishodi. Gledajući rezultate Ajaksa u poslednje vreme ne može a da ne budemo iznenađeni. Uspeli su da pobede dva puta Borusiju iz Dortmunda i to sa 4:0 i 3:1, najvećeg rivala u domaćem prvenstvu, tim PSV-a iz Ajndhovena sa čak 5:0, a istim rezultatom pobedili su i RKC u Valvajku prethodnog vikenda. U intervalu između trijumfa nad ”Milionerima” i u Valvajku, dva puta su igrali bez golova i to protiv znatno slabijih timova, Heraklesom i Go Ahed Iglsima. Izgleda da jaki rivali i važni mečevi motivišu ”Kopljanike”, i da oni tada igraju najbolje što mogu. Bešiktaš se oprostio od Lige šampiona, nemaju šanse ni za treće mesto, pa moraju da se okrenu domaćem prvenstvu u kome su počeli da ređaju poraze. Poslednji su doživeli u subotu na gostovanju Alaniji, a to je bio treći vezani neuspeh u turskoj Superligi. Navijači su nezadovoljni, traže od svojih ljubimaca uspehe, ali ne verujemo da će niz poraza biti prekinut u duelu sa odličnim holandskim timom. Naš predlog je dvojka, uz bar tri gola ukupno, a za 2,3+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.95.

Inter – Šahtjor – 1,3+ @ 1.73 u MaxBet

Ovo je već peti duel Intera u Šahtjora za samo nešto više od 15 meseci. I prošle sezone su bili u istoj grupi Lige šampiona, a prethodnog leta sastali su se i u polufinalu Lige Evrope. Zanimljivo je da su tri poslednja duela završena bez golova, dok je Inter bio ubedljiv u leto 2020. u Dizeldorfu i slavio sa čak 5:0. Ukrajinci, dakle, nisu zatresli mrežu Intera za 360 minuta igre, što baš i nije svojstveno za ovaj tim. Od kada su morali da napuste svoj Donjeck i srušenu Donbas arenu fudbaleri Šahtjora nisu više onakva pretnja za rivale, kakva su bili. Vidi se to i po tome što su stali bez titule u Ukrajini, jedva su izborili plasman u Ligu šampiona, tek posle produžetaka sa Monakom, a učinak u prva četiri kola grupne faze je samo jedan osvojen bod. Oni ne mogu dalje, postoji minimalna šansa da budu treći, ali za to je neophodnom da dobiju oba preostala duela, ovaj na Meaci, kao i susret poslednjeg kola sa Šerifom. Inter se sa Moldavcima bori za drugo mesto i da ne bi o tome odlučivao u poslednjem kolu na gostovanju u Madridu, mora sda pobedi ”Rudare” u Milanu. Da su u dobroj formi, fudbaleri Intera su pokazali u nedelju kada su savldali lidera Serije A, ekipu Napolija sa 3:2. Red je da gledamo golove na utakmici ova dva rivala, Šahtjor nema razloga da se zatvori, pa verujemo u efikasan dvoboj, uz pobedu domaćina. Naš predlog je kombinacija 1,3+ u kladionici MaxBet sa koeficijentom 1.73.

Spartak Moskva – Napoli – GG3+ @ 2.00 u MaxBet

Videćemo kako će se Napolitanci snaći u hladnoj Moskvi, jer verujemo da bi to moglo da bude najveći problem za italijanski tim. U ovoj grupi Lige Evrope bilo je dosta iznenađujućih rezultata, sva četiri tima još uvek imaju šanse da se nađu u nokaut fazi. Po broju bodova najbliži tome je Napoli koji ih je sakupio sedam, a najmanje Spartak sa četiri osvojena boda. Ipak, Moskovljani imaju svoju šansu, prvi uslov je da pobede Napoli, a onda i Legiju u poslednjem kolu. U prethodnoj rundi Spartak je ostao neporažen u Lesteru, a prethodno je slavio na stadionu ”Dijego Maradona” protiv Napolija. Ispada da fudbaleri Spartaka igraju mnogo bolje na strani, barem u Ligi Evrope, dok su na dva meča na svom stadionu bez osvojenog boda, izgubivši i protiv Legije i protiv Lestera. Napolitanci su u lošem momentumu pred ovo gostovanje, u nedelju su prvi put izgubili u Seriji A i to u derbiju protiv aktuelnog šampiona Intera. U prvom meču između ova dva tima nagledali smo se golova na jugu Italije, a trebalo bi da ih bude i sada. Naš predlog je igra gol-gol, sa bar tri pogotka ukupno. Za GG3+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.00.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 6.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.