Tiket dana (četvrtak, 25.11.2021.)

tiket dana

U četvrtak nas očekuje dosta zanimljivih mečeva, a fokus će svakako biti na duelima petog kola grupne faze Liga Evrope. Međutim, pored toga nas očekuju i novi susreti plej-ofa MLS-a, ali i poslednji meč 22. kola argentinske Primere u kom će River Plejt na svom terenu pokušati da overi titulu šampiona Argentine protiv Rasinga.

Monako – Real Sosijedad – 3+ @ 2.00 u Mozzartbet

Prvi meč koji smo za vas ovog dana analizirali se igra u Kneževini gde će fudbaleri Monaka na svom stadionu ugostiti Real Sosijedad.
Monako ima baš dosta problema u poslednje vreme, a najboji pokazatelj za to je što ova ekipa na četiri poslednja susreta u svim takmičenjima nije uspela da upiše trijumf. Kada je Liga Evrope u pitanju trenutno se “kneževi” nalaze na prvom mestu na tabeli uz osam osvojenih bodova i utisak je da bi izabranici Nika Kovača sa trijumfom protiv Real Sosijedada i zvanično obezbedili plasman u nokaut fazu, što je svakako jedan od primarnih ciljeva kada je ova sezona u pitanju.
U goste im dolazi Sosijedad koji se trenutno mimo svih očekivanja nalazi na drugom mestu na tabeli španske La Lige uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Real Madrid, a zanimljivo je da je tim sa “Anoete” pre prošlog kola bio lider na tabeli, ali je nažalost ekipa za koju između ostalih nastupa i David Silva prošlog vikenda na svom terenu odigrala meč bez golova protiv Valensije.
Oba tima će sasvim sigurno ovde ići na trijumf zbog čega bi vrlo lako mogli da prisustvujemo jednom efikasnom susretu zbog čega vam preporučujemo da odigrate igru 3+ koju kladionica Mozzartbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.00.

River Plejt – Rasing – 1 @ 1.50 u Mozzartbet

River Plejt igra fantastično ove sezone, a kako sada stvari stoje nagrada za sjajne partije biće titula šampiona Argentine, i to prva nakon što je klub preuzeo fenomenalni trener Galjardo.
Naime, u ovom trenutku se jedna od najtrofejnijih argentinskih ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli Primere uz devet bodova manjka u odnosu na drugoplasirani Taljeres koji je jedno od najprijatnijih iznenađenja ovog šampionata.
U prošlom kolu su izabranici Marsela Galjarda ostvarili veoma važan trijumf na gostovanju kod Platensea kada je bilo 0:1, i da bi i definitivno postali šampioni, fudbalerima River Plejta nedostaje još samo jedan trijumf, do koga bi mogli da dođu već u ovom kolu.
Rasing iz Aveljenade ima zadatak da odloži šampionsko slavlje domaćina, ali je veliko pitanje koliko je to u ovom trenutku realno obzirom da ova ekipa u poslednje vreme ima dosta problema, pošto su fudbaleri Rasinga na pet poslednjih mečeva ostvarili samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena na svom terenu od Kolona u jednom veoma zanimljivom susretu koji je na kraju završen rezultatom 1:2.
Za očekivati je da domaćin bude pod pritiskom pošto je ulog ogroman jer domaćin bi pobedom došao do šampionske titule, pa možda zbog toga ne treba ovde očekivati previše golova, ali smo mišljenja da se pobeda River Plejta nijedne sekunde ne sme dovesti u pitanje pa vam predlažemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.50.

Kolorado – Portland – X2 @ 2.24 u Mozzartbet

Poslednji duel koji smo za vas ovog puta analizirali nam dolazi iz MLS-a gde se uveliko igra plej-of, a opredelili smo se za meč između Kolorada i Portlanda.
Kolorado je odigrao fantastično regularni deo šampionata što će nam svakako najbolje potvrdi i prvo mesto na tabeli zapadne konferencije.
Ono što je je veoma zanimljivo je da je ova ekipa ostvarila trijumf u poslednjem kolu regularnog dela prvenstva nad LA Galaksijem i tako ostavila bez plej-ofa verovatno i najpopularniju fudbalsku ekipu u Americi. Taj meč je završen rezultatom 5:2, što nam je odličan pokazatelj kako igra Kolorado u poslednje vreme.
Što se tiče Portlanda, nekadašnji šampion Amerike je većim delom šampionata pružao promenljive partije, ali onda kada je to bilo najpotrebnije Timbersi su zaigrali najbolje, i na kraju su zauzeli četvrto mesto na tabeli zapadne konferencije, uz podatak da su na tri poslednja susreta ostvarili isto toliko trijumfa.
Za razliku od svog protivnika koji se direktno plasirao u četvrtfinale, Portland je u osmini finala bez većih problema eliminisao Minesotu, a taj duel je završen rezultatom 3:1.
Godinama unazad smo bili svedoci sjajnih partija Portlanda u plej-ofu i smatramo da će popularni Timbersi sa time nastaviti i ovog puta zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.24.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 6.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.