Tiket dana: Poeni igrača

Vraća nam se Evroliga, dok je u NBA ligi dan pauze. Iskoristićemo priliku da se vratimo igri pogađanja učinka košarkaša. Napominjemo da su granice i kvote podložne promenama.

Skoti Vilbekin (Makabi Tel Aviv) + poeni (granica 13,5) @ 1.85 u Meridianbet

Makabi ima relativno dobre rezultate u dosadašnjem delu sezone, u Evroligi imaju 7 pobeda i 4 poraza, u izraelskom šampionatu imaju 5 pobeda i 2 poraza i imaju osvojeno predsezonsko košarkaško  takmičenje, takozvani Liga Kup Izraela u košarci. Najviše poena u Evroligi za prvaka Izraela u proseku daje Skoti Vilbekin i to 14,2 poena. Ovaj američki bek je sedmi strelac takmičenja. Uzima najviše šuteva za tri u najjačem košarkaškom klupskom nadmetanju zajedno sa Ajzeom Kenanom iz Uniksa, obojica su šutirali po 72 puta za tri, to je 6,54 pokušaja za tri po utakmici, odnosno to je 34,4% (25-72). Ima sjajne procente sa linije za slobodna bacanja, i to 93,94%, promašio je samo 2 bacanja na 11 odigranih utakmica (31-33), bolji od njega po tom parametru je samo Šejn Larkin iz Anadolu Efesa.

Naš predlog su plus poeni na Skotija Vilbekina u utakmici njegovog Makabija protiv Albe u Berlinu. Granica na Vilbekina je postavljena na 13,5 poena u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Jan Veseli (Fenerbahče) + skokovi (granica 6,5) @ 1.85 u Meridianbet

Fenerbahče se nalazi u nezavidnoj situaciji u evropskom takmičenju. U Evroligi imaju samo 3 pobede i 8 poraza, i samo su jednu pobedu udaljeni od ekipa koje dele dva poslednja mesta na tabeli, Panatinaikosa i Žalgirisa, koji imaju po 2 pobede. Jan Veseli uživa najviše poverenja trenera Fenerbahčea Aleksandra Saše Đorđevića, u ovim teškim trenucima provodi najviše minuta na terenu na utakmicama Evrolige, i to 29,6 minuta u proseku, a za to vreme daje 12,5 poena po meču i najbolji je strelac ekipe. Ujedno, ima 6,5 skokova u proseku i najbolji je skakač u timu Fenerbahčea. Težak protivnik dolazi na megdan Fenerbahčeu, aktuelni prvak Evrolige i ujedno šampion Turske u košarci, ekipa Anadolu Efesa.

Naš predlog su + skokovi na Jana Veselog u ovom  meču od presudne važnosti za Fenerbahče, koji može biti prekretnica za celu sezonu za žute kanarince (Sari Kanaryalar – The Yellow Canaries). Granica na češkog reprezentativca je postavljena na 6,5 skokova u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Valter Tavares (Real Madrid) + skokovi (granica 7,5) @ 1.85 u Meridianbet

Real Madrid trenutno ima jednu od najboljih odbrana u Evropi. Trener Madriđana Pablo Laso je velike zasluge za dobru defanzivu pripisao Valteru Tavaresu, da su njegovim dolaskom u glavni grad Španije promenili sistem u odbrani i prilagodili se sjajnom centru sa Zelenortskih Ostrva. Nije ni čudo, Tavares je planina od čoveka, ogroman je, ima 220 centimetara, jedna impozantna figura u reketu. Tavares je jedan od najboljih skakača u Evroligi ove sezone, ima 7,2 skoka po meču i uopšte jedan je od najboljih centara u sadašnjoj evropskoj klupskoj košarci. Baskonija je dolaskom novog trenera Nevena Spahije ubrzala malo košarku, napadi se završavaju u ranoj fazi, Vejd Boldvin je dobio veću slobodu u igri, naravno i šutira se više na koš. Real Madrid je timski prvi po broju skokova u Evroligi, imaju ih 36,64 po meču  u Evroligi, a prvi su po broju skokova i u španskoj ligi, tamo imaju 35,8 skokova po meču.

Naš predlog su + skokovi na Valtera Tavaresa u utakmici Real Madrida protiv Baskonije u Vitoriji. Granica na Tavaresa je postavljena na 7,5 skokova u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Ukupna kvota na tiketu sa poenima igrača u kladionici Meridianbet iznosi 6.33.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.