Tiket za veče (četvrtak, 25.11.2021)

tiket dana

Polako se privodi kraju grupna faza i u dva slabija evropska takmičenja, a pred nama je druga polovina 5. kola Lige Evrope i Lige konferencija. Napominjemo da su kvote podložne promenama.

Randers – Kluž – 1,2+ @ 3.20 u Meridianbet

Danski predstavnik je debitant u grupnoj fazi, ali ima lepu šansu da se probije u nokaut fazu Lige konferencija. U prva četiri kola nisu pobedili, ali nisu ni izgubili. Sve četiri utakmice okončali su remijem, tri puta je bilo 2:2, a jednom su igrali 1:1, upravo sa Klužom u Rumuniji. Pošto ih u poslednjem kolu čeka gostovanje u Alkmaru, pobeda u duelu sa Rumunima im je imperativ. Osigurali bi treće mesto, a u zavisnosti od ostalih rezultata, mogli bi i na drugu poziciju. Kluž je razočarao ove sezone u Evropi, jedva su prošli prvo kolo kvalifikacija protiv Borca iz Banja Luke, tek nakon produžetaka, a Crvena zvezda ih je dva puta pobedila. U prva četiri kola grupne faze imaju samo jedan bod, onaj protiv Randersa na svom terenu i minimalni su im izgledi da dočekaju proleće u Evropi. Sedam golova je Randers dao na četiri meča na kojima nije pobedio, sad uz trijumf verujemo da će bar dva. Za 1,2+ u kladionici Meridianbet kvota je 3.20.

Olimpijakos – Fenerbahče – GG3+ @ 2.22 u Meridianbet

U ovoj grupi Lige Evrope u najboljoj poziciji je Ajntraht iz Frankfurta, koji bi pobedom nad Antverpom na svom terenu obezbedio drugo mesto. Olimpijakos i Fener će u ovom duelu odlučivai o drugom mestu. Pirejci su u bliži tom cilju, ne samo da imaju bod više, već su u prethodnom kolu slavili u Istanbulu sa ubedljivih 3:0. Fenerbahčeu na Karaiskakiju odgovara samo pobeda i mi očekujemo otvorenu igru sa obe strane. Grčki šampion je za viked slavio u derbiju protiv AEK-a kao gost, ali je i Fener dobio veliki derbi sa Galatasarajem, takođe kao gost. Oba tima su, dakle, u dobrom momentumu i treba se nadati dobrom fudbalu, dok se vatrena atmosfera podrazumeva. U poslednjem kolu Fenerbahče dočekuje Ajntraht, dok Pirejci idu u Belgiju. Naš predlog za ovaj meč je gol-gol, uz bar tri pogotka ukupno. Za GG3+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.22.

Makabi Tel Aviv – LASK – T22+ @ 2.39 u Meridianbet

Mora se priznati da su Makabi i LASK imali mnogo sreće kada su na žrebu upali u grupu sa Helsinkijem i Alaškertom, predstavnicima Finske i Jermenije. Onda ne čudi što su dva kola pre kraja obezbedili evropsko proleće, samo je ostalo da u međusobnom okršaju odluče ko će biti prvi i direktno se plasirati u osminu finala. Nešto bliže tom cilju je Makabi, koji ima bolju gol razliku i remi 1:1 iz Linca u međusobnom duelu. LASK-u odgovara nerešeno 2:2, 3:3 ili više, ali i pobeda. Po trenutnoj formi Austrijanci su nešto bolji i neće biti iznenađenje ako se ovaj meč završi po njihovoj želji. I jedni i drugi su lako izlazili na kraj sa ostale dve ekipe, pa će tako biti i u poslednjem kolu, što znači da se u Tel Avivu odlučuje ko će biti pobednik grupe. Naš predlog je gost daje dva gola, a koeficijent za ovu igru u kladionici Meridianbet iznosi 2.39.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak uveče u kladionici Meridianbet iznosi 16.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.