Tiket za veče (petak, 26.11.2021)

tiket dana

Spremili smo još jedan tiket sa nešto jačim kvotama, čisto da nam veče pred vikend bude zanimljivo. Kvote su podložne promenama.

Leće – Ternana – 1/1 @ 2.55 u Mozzartbet

Leće je baš negostoljubiv domaćin i ove sezone je u Seriji B na šest utakmica pobedio četiri puta, dok su bod odneli samo Komo i Peruđa. Plan im je da se posle dve sezone vrate u elitu, i za sada su na solidnom trećem mestu sa tri boda manje od Breše i samo jednim od Pize. Ternana je ekipa koja je stigla iz Serije C, za sada se drže dobro i nalaze se u sredini tabele sa 17 bodova. Uspeli su već dva puta da slave na strani, ali nam se čini da nemaju šta da traže na jugu zemlje na stadionu ”Via del Mare”. Pobeda Lećea nam se čini izvesnom, ali kvotu pojačavamo prelazom 1/1. U kladionici Mozzartbet koeficijent za ovaj prelaz je 2.55.

Bilbao – Granada – 1,0-2 @ 3.25 u Mozzartbet

Znate kako igra najpoznatiji baskijski tim, tvrdo i sa malo golova. Njihov San Mames je jedan od najnepopularnijih gostovanja za sve ekipe iz španske elite. U aktuelnoj sezoni Atletik je već dva puta izgubio kao domaćin, što se ne dešava baš često. Bodove su odneli Rajo Valjekano i Kadiz, dok je jedan bod osvojila i Barselona. Granada je tik iznad zone ispadanja, ali je kao gost već osvojila šest, od 11 bodova koliko imaju. Dva puta je Granada odnosila ceo plen sa San Mamesa, oba puta je bilo 0:1, i to 2011. i 2014. godine. Smatramo da Bilbao ne sme još jednom da prokocka pobedu na svom terenu, te da bodovi ostaju u Baskiji. Uz jedinicu očekujemo i vrlo malo golova, dva najviše. Za kombinaciju 1,0-2 u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 3.25.

Kolčester – Njuport – GG3+ @ 2.60 u Mozzartbet

Ovo je prvi meč 19. kola engleske Lige 2. Domaći Kolčester je u prošlom, vanrednom kol,u pobedio Iksiter sa 3:1, što jeste bilo malo iznenađenje, s obzirom da su oni tim iz donjeg dela tabele, a Iksiter je na drugom mestu. Po tom rezultatu ne piše se ništa dobro ni Njuportu, ekipi koja je dobro startovala, ali u poslednje vreme češće gubi nego što pobeđuje. Na prethodna dva gostovanja Njuport je uzeo četiri boda, slavio je protiv Hartlpula i osvojio bod kod Kravlija. U prošloj sezoni je Njuport oba puta dobio Kolčester, a sada nam se čini da je pobednik krajnje neizvestan. Logičnije je igrati na golove, a verujemo da će ih biti na obe strane, uz barem tri ukupno. Za GG3+ u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 2.60.

Ukupna kvota na tiketu za petak uveče u kladionici Mozzartbet iznosi 21.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.