Tip dana: Palmeiras – Flamengo: Brazilski velikani u finalu Kopa Libertadores! Ko će do trijumfa u velikom finalu?

U subotu je zaista fenomenalna ponuda za klađenje, pošto je na programu pregršt zanimljivih mečeva, a mi smo za vas ovog puta nalizirali jedan meč iz južno-američkog fudbala i to veliko finale Kopa Libertadores u kom će se sastati Palmeiras i Flamengo, a finalni duel je zakazan za 21 čas.

Palmerias: Može li ova ekipa do drugog uzastopnog trofeja?

Fudbaleri Palmeirasa su aktuelni šampioni Južne Amerike, pošto su prošle sezone u velikom finalu bili bolji od brazilskog Santosa.
Meč je rešen u devetom minutu nadoknade kada je Breno pogodio mrežu Santosa. Tada mu je idealnu loptu sa desnog krila poslao Roni.
Palmeirasu je to druga titula u istoriji kluba posle 1999. godine, a Breno će po mnogo čemu pamtiti ovaj meč jer je kao rezervista doneo trofej svom timu u meču koji nije obilovao prilikama u bukvalno poslednjim sekundama susreta.
I ove sezone brazilski velikan igra sjajno u Kopa Libertadoresu, za šta je svakako najbolja potvrda i novo finale za ovu ekipu, a ovog puta će rival biti Flamengo, koji je utisak je blagi favorit na tom meču.
Na putu do velikog finala, fudbaleri Palmeirasa su u polufinalu eliminisali Atletiko Mineiro, koji će po svemu sudeći posle pedeset godina doći do titule šampiona Brazila, pošto u ovom trenutku ima ogromnu prednost u odnosu na najbliže pratioce.
Inače, kada je brazilska Serija A u pitanju, trenutno se “Verdao” nalazi na trećem mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi direktan plasman u Kopa Libertadores, što je svakako i bio primarni cilj pre početka ovog šampionata, mada će ova ekipa ukoliko ponovo osvoji ovo takmičenje svakako obezbediti direktan plasman.
U prošlom kolu Serije A u velikom derbiju, izabranici Abela Fereire su u jednom sjajnom susretu remizirali na svom terenu upravo protiv prvoplasiranog Atletiko Mineira, a taj duel je završen rezultatom 2:2.
Bio je to četvrti uzastopni susret na kom “Verdao” nije upisao trijumf, što je nekako i najbolji pokazatelj da se ova ekipa u poslednje vreme u potpunosti fokusirala na Kopa Libertadores.

Flamengo: Gabrijel Barbosa i drugari su blagi favoriti u finalu!

Fudbaleri Flamenga su dvostruki uzastopni osvajači brazilske Serije A, ali će po svemu sudeći nakon dvogodišnje dominacije u brazilskom fudbalu prepustiti tron ekipi Atletiko Mineira, koja u ovom trenutku ima čak osam bodova viška na samo četiri kola pre kraja šampionata.
U prošlom kolu izabranici Renata Gauča nisu uspeli da iskoriste kiks lidera na tabeli kod Palmeirasa, pošto su na gostovanju kod Gremija odigrali samo 2:2, iako su do 74. minuta imali dva gola prednosti, ali su onda za samo petnaestak minuat dozvolili sebi da prime dva pogotka, i tako se najverovatnije i oproste od borbe za titulu.
Bilo kako bilo, sada je potpuni fokus na Kopa Libertadores, gde “Mengao” u subotu uveče očekuje veliko finale sa Palmeirasom, što će veoma zanimljivo biti duel i dva poslednja osvajača najkvalitetnijeg klupskog takmičenja Južne Amerike, pošto je Flamengo došao do trofeja 2019. godine, nakon onog spektakularnog finala sa River Plejtom, dok je Palmeiras kao što smo već istakli prošle sezone došao do trofeja, posle pobede nad Santosom.
Na putu do finala izabranici Renata Gauča su eliminisali ekvadorsku Barselonu, i to pošto je u Brazilu ali i u Ekvadoru rezultat bio isti 2:0, a tada se istakao sjajni Bruno Enrike koji je postigao sva četiri gola na tom dvomeču.
Pre toga je “Mengao” eliminisao Olimpiju iz Asunsiona, i to sa ukupnim rezultatom 9:2, što je verovatno i najbolji pokazatelj koliko dobro Flamengo igra u ovogodišnjem izdanju Kopa Libertadores.
Inače, kada su u pitanju međusobni susreti između Palmeirasa i Flamenga, ono što je veoma zanimljivo je da aktuelni šampion na poslednjih devet mečeva sa “Verdaom” ne zna za poraz, a posledni međusobni meč između ova dva izuzetno kvalitetna tima je završen trijumfom Flamenga od 1:3.
Za kraj, treba istaći da je aktuelni šampion Brazila na šest eliminacionih mečeva u Kopa Libertadoresu ostvario isto toliko trijumfa uz čak osamnaest datih a samo tri primljena gola, zbog čega je “Mengao” po našem mišljenju ipak favorit na ovom finalnom susretu protiv starog znanca.

Naš predlog

Ne treba na ovom meču očekivati previše golova zbog čega vam savetujemo da pokušate sa igrom 0-2 gola za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.85.
Kada se sve sabere i oduzme, utisak je ipak nekakako da je prednost na strani ekipe Flamenga koji zaista fantastično igra u nokaut fazi Kopa Libertadoresa, o čemu najbolje svedoče i šest trijumfa na šest susreta uz čak postignutih osamnaest golova na tim mečevima, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.90.
Za kraj, za očekivati je da gosti postignu dva gola na ovom duelu, pa vam savetujemo da probate sa igrom G2+, koju Merdiainbet plaća sa kvotom 2.11.

f

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.