NBA tiket (subota-nedelja)

Posle kraće pauze vraćamo se pogađaju NBA mečeva. Pred nama je uzbudjljiva noć na američkim parketima. Podsećamo da su granice i kvote podložne promenama.

Kevin Durent (Bruklin Netsi) + poeni (granica 27,5) @ 1.85 u Meridianbet

Kevin Durent je malo usporio sa poenima i sada zaostaje u trci za najboljeg strelca NBA lige, ispred njega se nalazi sjajni Stef Kari, sa 28,4 poena u proseku, dok krilni igrač Bruklina Netsa ima 28,1 poena u proseku u dosadašnjem delu sezone. Na poslednja 4 meča Durent je imao učinke od 21, 27, 23 i 19 poena, što su i dalje dobri učinci, ali kada za direktnog protivnika u trci za najboljeg strelca, ali i najkorisnijeg igrača u NBA ligi, imate jednog od najboljih šutera u istoriji NBA lige, Stefa Karija, onda i vi morate ići preko granice fantastičnog.

Derbi dana je utakmica između prvog tima Istočne konferencije Bruklin Netsa i drugog tima Zapadne konferencije Finiks Sansa. Prava prilika za izvanrednu partiju jednog od najboljih igrača u NBA ligi, Kevina Durenta.

Naš predlog su + poeni na Kevina Durenta, granica je postavljena na 27,5 poena u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Devin Buker (Finiks Sansi) + poeni (granica 24,5) @ 1.85 u Meridianbet

Devin Buker je u svojoj sedmoj sezoni u Arizoni, još se pamti njegova partija protiv Boston Seltiksa iz marta 2017. godine kada je dao 70 poena. U utakmici koju su izgubili 130:120, igrači Finiksa su se neuobičajeno razdragano veselili individualnom rekordu, iako su bili ubedljivo najslabija ekipa Zapadna konferencije u to vreme. Činilo se dugo da će Finiks biti loša ekipa sa Bukerom, koji će pritom imati sjajne poenterske učinke. Ipak, dobrom serijom u NBA balonu, i posebno dolaskom jednog od najboljih plejmejkera u ligi, Krisa Pola, Finiks je krenuo u dobrom, pobedničkom pravcu.

Naš predlog su + poeni na Deiba Bukera, granica je postavljena na 24,5 poena u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Bruklin Netsi – Finiks Sansi – ukupno poena više od 219,5 poena  @ 1.70 u Meridianbet

Netsi se nalaze na vrhu Istočne konferencije, imaju 14 pobeda i 5 poraza. Poslednju utakmicu su igrali protiv Boston Seltiksa u sredu po američkom vremenu, tako da je nekoliko dana odmora dobro došli ekipi punoj veterana. Sledeću utakmicu imaju tek u utorak po američkom vremenu sa Njujork Niksima. Očekuje se dobra utakmica u taboru Bruklina protiv Finiksa, u duelu vodećih ekipa na tabeli NBA lige, sa velikim brojem sjajnih individualaca.

Finiks Sansi su nastavili gde su stali u prošloj sezoni, kao i nastavku pretprošle sezone u NBA balonu na Floridi. Prošle noći su možda i neočekivano lako savladali Njujork Nikse rezultatom 118:97. Svoj boravak u Njujorku nastavljaju utakmicom protiv Bruklina, očekuje se zanimljiva i uzbudljiva utakmica. Tim koji sa klupe vodi Monti Vilijams ima 16 pobeda i samo 3 poraza u dosadašnjem toku regularnog dela NBA lige, ispred njih  se nalaze samo nezaustavljivi Golden Stejt Voriorsi, sa samo 2 poraza.

Naš predlog su + poeni na utakmici između Bruklin Netsa i Finiks Sansa, jedna od alternativnih granica u kladionici Meridianbet je postavljena na 219,5 poena (uključujući produžetke), a koeficijent iznosi 1.70.

Kristaps Porzingis (Dalas Maveriks) + poeni (granica 19,5) @ 1.85 u Meridianbet

Porzingis je ušao u dobru seriju, na sedam uzastopnih utakmica ima preko dvadeset datih poena. Letonski reprezentativac ove sezone ima 21,1 poena u proseku. Nikada nije bilo sporno da je Porzingis napadački talentovan igrač, rukovodstvo Dalasa  ga je i dovelo u Teksas da bi ga uparili sa Lukom Dončićem i napravili jedan od najboljih tandema u NBA ligi. Još je otvoreno pitanje da li Dončić i Porzingis mogu da odvedu Dalas do sjajnih rezultata u plej-ofu, letonski igrač je ipak  imao mnogo problema sa povredama u dosadašnjem delu karijere.

Naš predlog su + poeni na Kristapsa Porzingisa, granica je postavljena na 19,5 poena u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Ukupna kvota na NBA tiketu za noć između subote i nedelje u kladionici Meridianbet iznosi 10.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.