Tiket za veče (subota, 27.11.2021)

tiket dana

Popodne je bilo baš uzbudljivo. Da vidimo šta nam ostaje do kraja dana u ponudi. Napominjemo da su kvote podložne promenama.

Venecija – Inter – 2/2 @ 1.99 u Meridianbet

Šampion Italije ima lepu priliku da se novim trijumfom vrati u trku za Skudeto. Za njima su derbiji sa Juventusom, Milanom i Napolijem, prva dva su odigrali nerešeno, dok su lidera iz Napulja dobili u prošlom kolu. Između dva kola slavili su i u Ligi šampiona, pa je jasno da je Inter u dobroj formi. Venecija je napravila veliko iznenađenje pobedom nad Romom, oni su na svom terenu dobili i Fiorentinu, ali su gubili od Specije i Salernitane. Trenutno su na 14. mestu sa 15 bodova i ne bi imali ništa protiv da na toj poziciji i završe sezonu, povratničku u elitu posle skoro dve decenije. Napoli i Milan imaju po 4 boda više od Intera i ”neroazuri” ne smeju da im dozvole da se opet odvoje. Naš predlog je preal 2/2 sa kvotom 1.99 u kladionici Meridianbet.

Kil – Verder – GG4+ @ 2.60 u Meridianbet

Derbi meč nemačke Cvajte igra se u Kilu. Domaći Holštajn dalkeo je od igara i rezultata iz prethodnih sezona i sada ne razmišlja o plasmanu u Bundelsigu, već samo o opstanku u drugoligaškom društvu. Trenutno su tek na 16. mestu, a ono donosi plasman u baraž za opstanak, a prošlog proleća su, da podestimo, igrali baraž za ulazak u elitu protiv Kelna. Nije se ni Verder snašao najbolje u Cvajti. ”Zeleni” iz Bremena su ostali bez nekoliko nosilaca igre nakon ispadanja i sada su tek na 9. mestu, sa devet bodova mnaje od vodećeg Sankt Paulija. U prethodna četiri kola Verder je bez poraza, ali ima samo jednu pobedu, dok je Kli niz od četiri utakmice bez poraza prekinuo prethodne sedmice izgubivši od Hajdenhajma sa 2:1. Teško je proceniti ko će biti pobednik, ali bi golova trebalo da bude u izobilju. Naš predlog je GG4+ sa koeficijentom 2.60 u kladionici Meridiabet.

Sion – Sent Galen – 2 @ 2.40 u Meridianbet

Domaći tim se već godinama bori za opstanak, dok su gosti pre samo dve sezone bili u konkurenciji za titulu. Zato nas i čudi trenutna situacija na tabeli, s obzirom da su obe ekipe sakupile isti broj bodova, po 15. Sion je izgubio prethodna tri meča na svom terenu. Bodove su odnosili Bazel, Grashopers i Cirih, dok je i Sent Galen poražen u prošlom kolu ko domaćin. Ipak, recimo da je ovaj tim uspeo da pobedi Bazel na Sent Jakobu i Jang Bojs na svom stadionu, što nije mala stvar. U prvom odmeravanja snaga ove sezone Sion je osvojio bod u Sent Galenu, bilo je 1:1. Tradicija kaže da je Sent Galen uspešniji od svog domaćina kada se igra u Sionu, pa i sada očekujemo njihov trijumf. Za dvojku se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 2.40.

Ukupna kvota na tiketu za subotu uveče u kladionici Meridianbet iznosi 12.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.