Tiket dana (subota, 27.11.2021)

tiket dana

Danas je baš teško izabrati utakmice za tiket. Ponuda je gotovo maksimalna, pa je najvažnije izbeći potencijalne mine, a uvek ih ima. Podsećamo da su kvote podložne promenama.

Liverpul – Sautempton – 1/1,3+ @ 2.30 u MaxBet

Posle ona dva vezana neuspeha u prvenstvu, za ”Redse” je pauza došla kao poručena. Presabrali su se i ponovo krenuli da rešetaju. Podsećamo da su remizirali sa Barnlije na svom Enfildu i izgubili od Vest Hema na strani, a sve to je došlo nakon one rapsodije u crvenom na Old Trafordu i sjajne pobede nad Mančester junajtedom. Posle reprezentativne pauze Liverpul je vezao dve pobede, protiv Arsenala sa 4:0 u Premijer ligi, a u Ligi šampiona protiv Porta 2:0 pre par dana. Još uvek u prvenstvu zaostaju za Sitijem i Čelsijem, ali im ne daju da odmaknu. Na Enfild u ovom kolu stiže Sautempton, tim koji je imao sjajan niz od deset bodova iz četiri kola, ali je njih pauza presekla, pa su u prethodnom kolu poraženi od tadašnjeg ”fenjeraša”, ekipe Noriča. ”Sveci” su na 13. mestu, ali je krajnji cilj tima koji uspešno vodi Austrijanac Ralf Hazenhitl isključivo opstanak. U poslednjih osam međusobnih utakmica Liverpul je slavio sedam puta, a jedini trijumf Sautemptona dogodio se u prethodnom prvenstvu kada je Ings golom već u 2. minutu doneo trijumf svom timu. Očekujemo da Mane, Salah, Žota i ostali nastave da pine mrežu rivala, pa uz prelaz 1/1 dodajemo i bar tri gola na meču Za kombinaciju 1/1,3+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.30.

Volfsburg – Dortmund – GG3+ @ 2.10 u MaxBet

Nemački predstavnici u Ligi šampiona nisu imali uspešne nastupe tokom sedmice. ”Vukovi” su izgubili u Sevilji na Sančez Pishuanu i svoje šanse da se nađu u osmini finala sveli na minimum, pošto im uz njihovu pobedu nad Lilom treba i dogovarajući rezultat u drugoj utakmici koja se igra u Salcburgu. Veliki korak nazad napravio je i Dortmund posle ubedljivog poraza u Lisabonu, s obzirom da sada Sporting ima bolji međusobni skor. Međutim, u Bundesligi ”Milioneri” su za petama Bajernu. Imaju samo bod manje, iako Marko Roze ima užasnih problema sa povredama. Pored svih izostanaka, a njih je dvocifren broj, najviše nedostaje Erling Haland, najbolji igrač i fudbaler ovog tima. Njegov povratak se željno iščekuje, a Borusija je bez njega u timu pobedila Keln i Štutgart, ali i izgubila u Lajpcigu. Volfsburg je imao fantastičan start sezone, jedini je imao maksimalan učinak polse četiri kola, ali je onda nastupila kriza koja se završila otkazom za trenera Marka van Bomela. Tim, još uvek privremeno, vodi Florijan Kofeld, a ako ”Vukovi” nastave sa dobrim igrama, a usput i prezime u Evropi, možda mladi stručnjak dobije šansu da predvodi tim iz grada automobila i na proleće. Što se ove utakmice tiče golovi neće izostati, pa vam predlažemo igru gol-gol uz bar tri pogotka ukupno. Za GG3+ u kladionici MaxBet kvota je 2.10.

Lil – Nant – 1 @ 1.70 u MaxBet

Šampion Francuske izgleda mnogo bolje nego na početku sezone, ali je i dalje daleko od vrha tabele. ”Buldozi” su u prethodne četiri utakmice, dve u Ligi šampiona i dve u domaćem prvenstvu, ostali neporaženi, a u sredu su zabeležili važan trijumf u duelu sa Salcburgom i osvežili svoje šanse da se naću u nokaut fazi elitnog takmičenja. U Ligi šampiona su slavili i u Sevilji, mimo svih očekivanja, pa su trenutno prvi u najneizvesnijoj grupi, mada to ne znači da će sigurno dalje. U Ligi 1 su vezali dva remija, prvo na svom terenu protiv Anžea, a onda i na gostovanju u Kneževini. Ako se sve sabere, tim sa severa Francuske nema pobedu na pet poslednjih kola u prvenstvu, mada je u tom intervalu izgubio samo na Parku Prinčeva i to u finišu meča posle preokreta. Nant je u malom padu forme, u tri poslednja kola uzeli su samo bod, a na strani su pobedili samo jednom od starta prvenstva, dok na poslednja četiri gostovanja imaju tri poraza i jedan remi. U prošloj, za Lil šampionskoj sezoni, Lil je oba puta dobio ”Kanarince” sa po 2:0, pa očekujemo da slavi i ovog puta na svom stadionu. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.70.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 8.21.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.