SJAJNA VEST ZA SVE GEJMERE: Odigraj eSport tiket i preuzmi bonus u visini svoje uplate!

Gejming se isplati i te kako! Pogotovo ako si član Meridian družine i ako uz gejming voliš i online kladjenje.

Znamo da eSport postaje sve popularniji na našim prostorima, a za gejming zajednicu sportska kladionica Meridian ima fantastično iznenađenje!

Evo o čemu se radi: uplati svoj prvi depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD, odigraj svoj prvi tiket koji sadrži isključivo sledeće sportove: Esport DOTA, Esport Counter Strike i Esport League of Legends i bonus je tvoj!

Koji su uslovi nove promocije?

Minimalna uplata na tiketu mora biti 200 RSD, a neophodno je da tiket bude uplaćen i rezultovan istog dana kada je napravljen prvi depozit.

A onda… Na tvoj račun stiže bonus u visini uloga na prvom odigranom tiketu.

Bonus se uplaćuje automatski sledećeg dana do 14 časova ili 48 sati nakon registracije.

Ako se pitate – šta ako nemate nalog na Meridianu? Pa, brzo se registrujte na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikacije, jer vas čeka bonus dobrodoslice od 500 dinara!

Uživaj u eSportu i online kladjenju.

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU – Od sada vaš dobitni tiket odigran na bilo kom uplatnom mestu možete isplatiti na online nalog! Potrebno je da u odgovarajuće polje unesete ID dobitnog tiketa, a nakon toga ispravan šestocifreni kod za isplatu koji se nalazi na tiketu. Dobitak istog trenutka prelazi na vaš online račun i možete ga koristiti za odigravanje daljih opklada bez odlaska na uplatno mesto.

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

9 Comments

  1. Najbolja Aplikacija je Meridian aplikacija. Tu su vrhunske kvote. Ubedljivo najveca ponuda igara. Uz svakodnevne sjajne bonuse i promocije

  2. Samo sam čekao kad će u svoju ponudu da ubace i klađenje na eSport s ozbirom da će uskoro da bude i “olimpijska disciplina”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.