MERIDIAN I DALJE ČASTI – Bonusi na svakom koraku za brzu i sigurnu zaradu

Znamo da je „crni petak“ prošao i da ponedeljak nije uvek omiljen dan, ali sportska kladionica Meridian svaki dan u nedelji čini uzbudljivim i pretvara ga u priliku za brzu i sigurnu zaradu.

Ovog ponedeljka stiže nešto potpuno novo i drugačije, pa vas osim standardnog bonusa na prvi depozit – Meridian dodatno časti!

Online kladjenje je danas zanimljivije nego inače, jer Meridian donosi dodatni bonus od 5% na, apsolutno, svaki depozit!

Dakle, zarada je tu i pre nego što vaš tiket postane dobitan.

A šta je potrebno da znate o novoj promociji Cyber Monday?

Mogu učestvovati svi igrači registrovani na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, a promocija važi samo ovog ponedeljka. Dakle, na svaki uplaćeni depozit možete ostvariti pravo na bonus 5% od uplaćenog depozita.

Maksimalni iznos bonusa koji možete ostvariti jeste 1.000 RSD, što je i više nego dovoljno za novi tiket.

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Bonus se uplaćuje automatski sledećeg dana do 14 časova, pa možete iskoristiti sjajnu ponudu kladionice Meridian i najveće kvote na planeti koje vas čekaju na istom mestu.

Dakle, ne morate preterano brinuti da li će vaš tiket postati dobitan ili ne, jer ste u Meridianu svakako uvek na dobitku.

Ukoliko do sada to niste učinili, pravo je vreme da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmete fantastičan bonus dobrodošlice od 500 dinara, a onda se prepustite novim promocijama i igrama.

Uverite se zašto je Meridian kuća najvećih bonusa.

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU – Od sada vaš dobitni tiket odigran na bilo kom uplatnom mestu možete isplatiti na online nalog! Potrebno je da u odgovarajuće polje unesete ID dobitnog tiketa, a nakon toga ispravan šestocifreni kod za isplatu koji se nalazi na tiketu. Dobitak istog trenutka prelazi na vaš online račun i možete ga koristiti za odigravanje daljih opklada bez odlaska na uplatno mesto.

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

8 Comments

  1. Najbolja Aplikacija je Meridian aplikacija. Tu su vrhunske kvote. Ubedljivo najveca ponuda igara. Uz svakodnevne sjajne bonuse i promocije

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.