Nova tiket bomba iz Meridiana – Pogledajte majstoriju novog CARA klađenja na LIGU ŠAMPIONA (FOTO)

Kuća najvećih kvota na svetu, sajt meridianbet.rs, kao po pravilu u Ligi šampiona ispiše najveće kladioničarske rekorde na ovim prostorima, pa tako i “doktorskoj disertaciji” na temu tipovanja mečeva elitnog evropskog klupskog takmičenja. E pa, ovog puta je održana lekcija kako vezati maltene celo kolo grupne faze i uzeti 2.000 EVRA na jednom tiketu!

A ti za početak preuzmi 500 dinara bonusa i sastavi tiket po svojoj želji!

Kvote ne preterano velike, ali poslednji put kad ste ovoliko parova stavili i pogodili na jednom tiketu – fudbal se verovatno još uvek igrao bez VAR-a i četvrtog sudije.

Meridianovog asa su u petom kolu Lige šampiona redom u fiksevima ispoštovali Junajted, Čelsi, Sevilja, Bajern, Lil, Ajaks i Liverpul, uz velemajstorski pogođene “ikseve” na mečevima u Barseloni, Bernu i Malmeu.

Prava šteta što se ovaj mega tiket nije “zategao” za malo više od 50 dinara pa bi tek nastala fešta širom kladioničarskog sveta.

Ovako je na pogođenu KVOTU 4648.8 Meridian isplatio 232.439,91 DINARA

S obzirom da se već sutra igraju vanredna kola u najjačim ligama, ubeđeni smo da je sledeća ovakva priča baš o tebi, zato OVDE preuzmi bonus 500 dinara i sastavi tiket vredan miliona.

EKSKLUZIVNO I SAMO U MERIDIANU – Od sada vaš dobitni tiket odigran na bilo kom uplatnom mestu možete isplatiti na online nalog! Potrebno je da u odgovarajuće polje unesete ID dobitnog tiketa, a nakon toga ispravan šestocifreni kod za isplatu koji se nalazi na tiketu. Dobitak istog trenutka prelazi na vaš online račun i možete ga koristiti za odigravanje daljih opklada bez odlaska na uplatno mesto.

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

8 Comments

  1. Kada spojis znanje o sportu,srecu i vrhunske kvote,ovakav dobitak se desava. Zato se u Meridianu ovo cesto desava. Sve cestitke srecnom dobitniku,doktor kladjenja!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.