Tip dana: PSŽ – Nica: Može li tim sa Azurne obale da zapreti desetkovanim Parižanima?

U sredu je zaista fenomenalna ponuda za klađenje, pošto su na programu mečevi iz Premijer lige, Serije A, ali i Lige 1, a upravo iz ove poslednje ćemo i analizirati duel koji će biti odigran na “Parku Prinčeva” gde će fudbaleri PSŽ-a dočekati Nicu.
Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

PSŽ: Domaćin bez sedmorice fudbalera!

Godinama unazad su fubaleri PSŽ-a dominirali u francuskom fudbalu, ali je zanimljivo da je prošle sezone do titule šampiona ove zemlje mimo svih očekivanja došao Lil, koji je na kraju imao samo bod viška u odnosu na prebogate Parižane.
Kada je u pitanju ova šampionat, utisak je da već sada slobodno možemo konstatovati da se pitanje naslova prvaka neće previše dovoditi u pitanje pošto u ovom trenutku izabranici Maurisija Poketina imaju čak dvanaest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Ren, što je prednost koju će baš teško tim sa “Parka Prinčeva” uspeti da prokocka.
U prošlom kolu je lider na tabeli posle preokreta slavio na gostovanju kod Sent Etjena, a taj duel je završen rezultatom 1:3, što je bila već trinaesta pobeda za Parižane u ovoj sezoni, koji su pored toga doživeli samo jedan poraz, ali i jedan remi.
Kada je Liga šampiona u pitanju, jedan od najvećih favorita za osvajanje najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na Mančester Siti, ali ono što svakako treba napomenuti je da je četa Maurisija Poketina kolo pre kraja obezbedila plasman u nokaut fazu, nažalost sa drugog mesta.
U najkvalitetnijem rangu francuskog fudbala, Parižani su do sada odigrali sedam mečeva na svom terenu i ostvarili isto toliko trijumfa što je svakako sjajan podatak.
Za kraj, treba napomenuti da domaća ekipa ima ogromnih kadrovskih problema, pošto za ovaj meč sa Nicom neće biti Nejmara, Ramosa, Vajnalduma, Erere i Drakslera, dok su pod velikim znakom pitanja najveće pojačanje Lionel Mesi, kao i Mauro Ikardi, ali i Marko Verati.

Nica: Kristof Galtije je preporodio ovu ekipu!

Generalno, utisak je da svi navijači Nice imaju pregršt razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije ove ekipe koja se trenutno nalazi na sjajnom trećem mestu na tabeli, koje na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, što bi bio zaista ogroman uspeh za tim sa Azurne Obale.
Čini se da je najzaslužniji čovek za odlične partije Nice trener Kristof Galtije koji je prošle sezone sa Lilom mimo svih očekivanja došao do šampionske titule.
Međutim, kada su svi očekivali da ovaj čovek sa popularnim “dogama” igra Ligu šampiona, Galtije je odlučio da napusti redove aktuelnog šampiona Francuske i preseli se na Azurnu obalu, gde je za sada potvrdioda je zaista odličan trener, pošto je veliko pitanje gde bi se Nica nalazila da nije njega na klupi.
Podsećamo vas, prošlu sezonu je tim sa Azurne obale završio na devetom mestu na tabeli i ostao bez plasmana u neko od evropskih takmičenja, a svakako da će to ovog puta biti primarni cilj.
Inače, u prošlom kolu je trećeplasirana ekipa na tabeli neočekivano poražena na svom terenu od Meca, a taj duel je završen rezultatom 0:1, uz podatak da je domaća ekipa propustila pregršt prilika za postizanje gola.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada su izabranici Kristofa Galtijea odigrali sedam mečeva van svog terena i uz PSŽ su trenutno najbolji gosti u ligi, pošto je do sada tim sa Azurne Obale ostvario čak pet trijumfa, uz dva poraza.
Za kraj, treba napomenuti da je poslednji meč na strani Nica rešila u svoju korist, a žrtva je tada bio Klermon, pošto je taj meč završen rezultatom 1:2.
Gosti imaju daleko manje izostanaka za ovaj meč sa najbogatijim francuskim klubom, a Galtije neće moći da računa na Bambu, Rosaria i Atala.

Naš predlog

Pominjali smo u tekstu da Parižani imaju ogromnih kadrovskih problema i upravo zbog toga smo odučili da preskočimo prognoziranje konačnog ishoda i da se fokusirate na golove koji zaista ne bi smeli da izostanu na “Parku Prinčeva” što nam najbolje pokazuje i tradicija, pošto ja na poslednja tri međusobna susreta između PSŽ-a i Nice palo čak jedanaest golova, pa vam zato savetujemo da odigrate igru 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.51.
Isto tako, tim sa Azurne obale uglavnom postiže golove protiv prebogatih Parižana i iz tog razloga vam toplo preporučujemo da probate sa igrom GG za šta je Meridianbet pripremio kvotu 1.69.
Za kraj, smatramo da je najidealnija prognoza kada je ovaj susret u pitanju kombinacija GG3+, za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.96.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.