Tiket dana (sreda, 01.12.2021)

tiket dana

S obzirom da se igraju vanredna kola u tri od pet najjačih liga, ponuda je više nego dobra. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Dinamo Zagreb – Rijeka – GG3+ @ 2.02 u Meridianbet

Derbi meč četvrtfinala hrvatskog kupa igra se u Maksimiru. Aktuelni šampion Dinamo dočekuje Rijeku, a ove dve ekipe nedavno su odigrale neverovatan meč na Rujevici koji je završen rezultatom 3:3 i pored vođstva Rijeke od 3:0 nakon prvog poluvremena. ”Modri” igraju slabije od očekivanja u prvenstvu, za sada gledaju u leđa Osijeku, a u nedelju su na jedvite jade slavili u Šibeniku sa 2:1. Dinamo se bori i za plasman u nokaut fazu Lige Evrope sa Rapidom i Genkom, pošto je Vest Hem već obezbedio prvo mesto u grupi. Rijeka igra promenjivo. U gostima su sjajni, vezali su sedam pobeda u dva takmičenja, dok na svojoj Rujevici umeju da kiksiraju. Izgubili su od Lokomotive, a pre desetak dana i od Hajduka u ”morskom derbiju”. U Kupu se igra samo jedan meč, a pobednik ovog okršaja u polufinalu igraće sa boljim iz duela Gorica – Istra. Očekujemo otvoren dvoboj sa dosta golova. Naš predlog je GG3+ sa koeficijentom 2.02 u kladionici Meridianbet.

Parma – Breša – x2,0-3 @ 2.06 u Meridianbet

Zanimljiv meč igra se na ”Enio Tardiniju” u Parmi. Domaća ekipa je teško podnela ispadanje iz elite, pa se nije najbolje snašla na startu sezone u Seriji B. Parma je daleko od vrha, pred ovo vanredno kolo nalazili su se tek na 14. mestu sa 18 bodova, čak 10 manje od vodeće Pize. Njihov rival, ekipa Breše, nalazi se na drugoj poziciji i ima samo bod manje od lidera. Pre odlaska u Parmu Breša je izgubila derbi na svom terenu, baš od Pize i moraće što pre da nadoknadi te bodove. Njihova ambicija je da se ponovo nađu u društvu najboljih, a po kavlitetu sastava to i zaslužuju. ”Melkadžije” iz Parme nisu pobedili na tri prethodna meča, a za vikend su remizirali sa Komom na strani. Izgleda da im viš eodgovara kada gostuju, po devet bodova su osvojili i na strani i na svom Tardiniju, ali su zato u gostima dali 13, a na domaćem terenu samo pet golova. Ne verujemo da će Bređa izgubiti u Parmi, pa predlažemo duplu šansu na goste uz manji broj golova, ne više od tri. Za komebinaciju x2,0-3 u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.06.

Vest Hem – Brajton – T12+ @ 2.08 u Meridianbet

Posle dva uzastopna poraza u ligi ”Čekićari” su se vratili u realnost i jasno im je da od borbe za titulu neće biti ništa. Ipak, oni su još uvek na mestu koje vodi u Ligu šampiona, pa to treba da im bude glavni cilj u preostalom delu sezone. Naravno, neće biti lako zadržati ni to četvrto mesto, njega pikiraju i Arsenal, Junajted, Totenhem, pa čak i njihov sadašnji rival Brajton. Međutim, ne vererujemo da ”Galebovi” mogu uraditi tako nešto, oni su u seriji od osam utakmica bez pobede i sve su bliži povratku u donji deo tabele. Zahvaljujući odličnom startu sezone imaju dobru zalihu bodova i ne trebaju da strahuju za svoj status. U proplom kolu Brajton je remizirao bez golova sa Lidsom na svom Ameksu, doj je Vest Hem izgubio na Etihadu od šampiona sa 2:1. Jako je zanimljiv podatak da su pet prethodnih međusobnih mečeva između ova dva tima okončana remijem. Ne bi bila senzacija ni da sada bude tako, ali nam se čini da su domaći ipak bliži uspehu. Naš predlog je domaćin daje dva gola, a koeficijent za T12+ u kladionici Meridianbet iznosi 2.08.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Meridianbet iznosi 8.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.