Tiket dana (subota, 04.12.2021)

tiket dana

Ove subote očekuje nas nekoliko velikih derbiju među kojima se ističe onaj nemački. Biće uzbudljivo i u ostalim najjačim ligama, a bliži nam se kraj prvog dela sezone. Napominjemo da su predložene kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Hofenhajm – Ajntraht – GG @ 1.57 u Mozzartbet

Mora se priznati da su oba tima u jako dobroj formi i za njih je prava šteta što će se jesenji deo ubrzo okončati, a ekipe otići na zimsku pauzu, doduše kratku. Ajntraht je očajno počeo sezonu, pobedio je, verovali ili ne, samo Bajern u prvih 10 kola, ali su zato u prethodna tri upisali isto toliko pobeda. Sve je krenulo trijumfom u Firtu protiv Grojtera, onda su na pleća bacili i sjajni Frajburg, takođe u gostima i, na kraju, slavili su protiv Union Berlina u Frankfurtu golom Ndike u 95. minutu. Dosta ih je i sreća pogledavala u ovoj sezoni, tako su u nadoknadi izjednačili protiv Lajpciga, nešto kasnije i Antverpa u Ligi Evrope. U Evropi igraju još bolje i već su izborili plasman u nokaut fazu i pre poslednjeg kola i gostovanja Fenerbahčeu u četvrtak. Hofenhajm igra promenjivo, bolje kući nego na strani, ali je u prošlom kolu dao šest golova Grojteru. Jeste tim iz Firta najslabiji u ligi, ali nikad nije lako nekom spakovati šest lopti u mrežu. Ono što može da zabrine trenera Sebastijana Henesa je to što su primili tri pogotka od ”fenjeraša”. Uvek je uzbudljivo u duelima ova dva tima, pa će tako biti i sada, uz bar po gol na obe strane. Za GG u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 1.57.

Milan – Salernitana – 1/1,2+ @ 1.75 u Mozzartbet

Milanezima je baš prijao izlet u Đenovu iz koje su isplovili sa tri boda. Posle dva uzastopna poraza u Seriji A, tri kola bez pobede, uspeli su u vanrednom kolu da pobede tim koji odnedavno vodi njihov bivši as Andrej Ševčenko, s lakih 3:0. Tako nisu dozvolili Napoliju da se odvoji, čak su razliku i smanjili, s obzirom da Napolitanci nisu slavili protiv Sasuola. Zanimljivo da Milan nije dobio nijedan od prethodna tri meča na San Siru. Prvo je u Ligi šampiona odoleo Porto, onda su u ”Derbiju dela Madonina” igrali nerešeno sa Interom, da bi sva tri boda sa severa odeo Sasuolo. Jesu ”rosoneri” i dalje drugi, imaju samo bod manje od Napolija, ali im se gradski rival, i aktuelni šampion, Inter, približio na samo bod. I prošle sezone je Milan odlično startovao, ali je zatim popustio i jedva obezbedio Ligu šampiona. Pošto ih već u utorak očekuje meč poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona protiv Liverpula, od koga zavisi njihov dalji evropski put, verujemo da se neće mnogo kockati sa Salernitanom i pokušaće što pre da reše ovaj meč. Gosti su na poslednjem mestu, u prethodnih pet kola osvojili su samo bod, a u vanrednom kolu izgubili su od Juventusa na svom terenu sa 2:0. Prethodni duel ove dve ekipe odigrale su u prošlom veku, tada je Milan slavio sa 3:2 na San Siru, a i sada očekujemo njegov trijumf. Naš predlog je prelaz 1/1 uz bar dva gola domaćina. Za ovu kombinaciju u kladionici Mozzartbet dobija se kvota 1.75.

Cirih – Lucern – 1,2+ @ 2.15 u Mozzartbet

Cirih igra fantastično ove sezone i neće biti iznenađenje ukoliko se okite šampionskim naslovom. Preduslov je da nastave da pružaju ovakve partije, ali i da najveći konkurenti, Jang Bojsi i Bazel, i dalje klecaju. Trenutno Cirih vodi na tabeli švajcarske Superlige, iskoristio je činjenicu da ne igra u Evropi kao njegovi pominjani rivali, ali je prednost ispred Bazela samo dva boda, s tim da ekipa sa Sent Jakoba ima i jedan zaostali meč. U prethodnom kolu Cirih je dobio veliki derbi protiv šampiona Jang Bojsa, a ekipu iz Berna savladali su minimalnim rezultatom, kao i Sion kolo ranije. Vreme je da i strelci dobiju reč, a prava prilika je utakmica sa poslednjeplasiranim Lucernom. Gosti su tim koji je vezao tri poraza, a u poslednja dva meča primali su po tri gola, prvo od Lugana, a onda i Bazela. Ovo je drugi ovosezonski okršaj ova dva tima, letos e Cirih slavio sa 3:1 u Lucernu, a verujemo da će nešto slično ponoviti i na svom Lecigrundu. Naš predlog je jedinica uz dva gola domaćina, a koeficijent za ovaj predlog u kladionici Mozzartbet iznosi 2.15.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 5.91.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.