Tiket za veče (subota, 04.12.2021)

tiket dana

Imali smo danas dobitan tiket, pa zašto ne bismo pogodili još jedan, sa još većom kvotom? Podsećamo da su kvote su podložne promenama.

Sankt Pauli – Šalke – GG4+ @ 2.76 u Meridianbet

Za kraj dana ostavljen je derbi kola u nemačkoj Cvajti. Vodeći Sankt Pauli dočekuje slavni Šalke kome je ovo prilika da uhvati priključak sa vodećima. Tim iz Gelzenkirhena je na 6. mestu sa šest bodova manje od Sankt Paulija, ali je vezao dve utakmice bez neuspeha. Posle remija u Bremenu ubedljivo su savladali Zandhauzen. Ekipa iz predgrađa Hamburga ruši sve pred sobom, pobedili su na dve prethodne utakmice, a na svakoj su dali po tri gola. Nema razloga da se igra na sigurno, oba tima žele pobedu, a kad je tako, golova mora biti. Naš predlog je gol-gol, uz bar četiri pogotka ukupno. Za GG4+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.76.

Sosijedad – Real Madrid – x2,0-2 @ 2.50 u Meridianbet

Derbi je i na Pirinejskom poluostrvu, a odnedavno vodeći Real odlazi u goste Sosijedadu u San Sebastijan. Domaći su u padu forme, bili su lideri do pre dva kola, a sada već imaju zaostatak od šest bodova za ”kraljevskim klubom”. Naravno, malo ko je verovao da Baskijci mogu do titule u Primeri, ali im kvalitet dozvoljava da se bore za Ligu šampiona. U kupu je Sosijedad ubedljivo slavio protiv nižerazredne Panaderije, čime su prekinuli niz od tri meča bez pobede. U prvenstvu su remizorali sa Valensijom na svojoj Anoeti, i izgubili od Espanjola, dok su poraženi u Kneevini od Monaka u Ligi Evrope. Bez gola u šampionatu su skoro 200 minuta i Real im dolazi u najgorem momentu. Madriđani su u odloženoj utakmici minimalnim rezultatom savladali druge Baskijce, Atletik Bilbao, i učvrstili se na vrhu. Gosti mogu biti spokojni i mirno čekati svoju šansu na Anoeti gde su izgubili samo jednom na poslednjih pest gostovanja. Naš predlog je dupla šansa na goste, uz mali broj golova. Za x2,0-2 u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.50.

Jang Bojs – Servet – GG4+ @ 2.52 u Meridianbet

Aktuelni šampion Švajcarske je u nezgodnoj situaciji. U prvenstvu su tek na četvrtom mestu, sa šest bodova manje od Ciriha pred ovaj meč, dok su u Ligi šampiona pred ispadanjem, čak i ako pobede u poslednjem kolu Mančester junajted na Old Trafordu. Verujemo da će se do kraja prvog dela šampionata više posvetiti domaćem prvenstvu, u želji da ostanu u trci za osvajanje pete uzastopne titule. Protiv Serveta nemaju izbora, moraju da pobede, a tek nakon utakmice sa ekipom iz Ženeve mogu da razmišljaju o gostovanju slavnom ”Teatru snova”. Gosti su u dobroj formi, vezali su dve pobede, protiv Grashopersa i Lozane, a na oba meča dali su po tri gola. Jesu ”mladi momci” favoriti, ali i Servet ima šta da kaže. Odigrajte na golove, a biće ih bar četiri, uz uslov da se zatresu obe mreže. Za GG4+ u kladionici Meridianbet iznosi 2.52.

Ukupna kvota na tiketu za subotu uveče u kladionici Meridianbet iznosi 17.39.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.