NBA tiket (subota-nedelja)

Spremili smo još jedan NBA tiket, ovog puta za utakmice u noći između subote i nedelje. Napominjemo da su kvote i granice podložne promenama.

Si Džej Mekalum (Portland Trejlblejzersi) + poeni (granica 23,5 poena) @ 1.85 u Meridianbet

Portland Trejlblejzersi će na meču protiv Boston Seltiksa biti značajno oslabljen, na terenu neće biti prve zvezde tima Demijena Lilarda i mladog Anfernija Simonsa, zbog povreda. Lilardu je početkom decembra određena pauza od najmanje desetak dana, dok se Simons povredio u četvrtak u utakmici sa San Antonijom i to je bio u pitanju skočni zglob. Na tom poslednjem meču protiv Sparsa, Portland je preživeo težak poraz, na kraju je rezultat bio 114:83 za tim iz Teksasa. U svetlu ovih izostanaka Si Džej Mekalum bi trebalo da preuzme glavnu ulogu u timu iz Oregona, ovaj američki bek je već devetu sezonu u Portlandu i ima u proseku 20,4 poena po meču ove sezone u proseku.

Naš predlog su + poeni na Si Džej Mekaluma, granica je postavljena na 23,5 poena u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Jusuf Nurkić (Portland Trejlblejzersi) + skokovi (granica 10,5) @ 1.85 u Meridianbet

Portland se ne nalazi u zavidnoj situaciji, pored povreda bitnih igrača Lilarda i Simonsa, Trejlblejzerse očekuje težak raspored mečeva u narednom periodu. U decembru će biti vrlo malo utakmica u kojima će Portland biti proglašen favoritom, tu su između ostalih i dueli sa Golden Stejtom Voriorsima, Finiksom Sansima i Bruklin Netsima. Nije ni ekipa iz Bostona idealan protivnik koji se može poželeti da bi se krenulo u pozitivnu seriju sa aspekta Portlanda, ali u noćašnjoj utakmici, tim koji sa klupe predvodi Čonsi Bilaps, moraće da pruži sve od sebe da bi došao do  pobede. Jusuf Nurkić je prvi skakač Portlanda i ima u proseku 10,4 skoka po meču ove sezone, njegova energija i borbenost mogu biti od presudne važnosti protiv tima iz Masačusetsa.

Naš predlog su + skokovi na Jusufa Nurkića, granica je postavljena na 10,5 skokova u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Bobi Portis (Milvoki Baksi) + skokovi (granica 9,5) @ 1.95 u Meridianbet

U timu Milvoki Baksa se ne očekuje nastup Janisa Adetokumpa u meču protiv Majami Hita. Baksi su izgubili poslednji meč protiv Toronto Reptorsa, i na tom meču nije nastupio grčki reprezentativac. Bobi Portis je drugi skakač Milvoki Baksa ove sezone, iza Adetokumpa i ima 8,4 skoka u proseku po meču. Protiv sebe će kao direktne rivale imati Pi Džej Takera i Dvejna Dedmona, mada je i mladi centar Omer Jurtseven imao partiju karijere noćas protiv Indijane. Turski igrač je za 19 minuta na terenu imao 12 poena, 5 skokova i 2 blokade. Jurtseven je bio pozitivno iznenađenje dana u NBA ligi.

Naš predlog su + skokovi na Bobija Portisa, granica je postavljena na 9,5, a koeficijent iznosi 1.95 u Meridianbet.

Dalas Maveriksi – Memfis Grizlisi – 1 @ 1.49 u Meridanbet

Maveriksi nisu imali dobru predstavu u svojoj dvorani u noćašnjoj utakmici sa Nju Orleans Pelikansima. Rivala iz Luizijane  su samo par dana ranije demolirali u Nju Orleansu rezultatom 139:107, da bi sada u Teksasu glatko izgubili od Pelikansa rezultatom 107:91. Sa druge strane Memfis Grizlisi su, čini se, dobro podneli izostanak svoje prve zvezde Dža Moranta i imaju 3 pobede u nizu. U poslednjem meču su ponizili Oklahomu Tander i pobedili 73 poena razlike (152:79). Predlog je jedinica, odnosno pobeda Dalasa, uključujući produžetke, a koeficijetn za nju u kladionici Meridianbet iznosi 1.49.

Ukupna kvota na NBA tiketu za noć između subote i nedelje u kladionici Meridianbet iznosi 9.94.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.