NBA tiket (nedelja-ponedeljak)

Dok čekamo nastavk Evrolige i Evrokupa posvećujemo se NBA ligi. Tu bar ne nedostaje utakmica. Napominjemo da su kvote i granice podložne promenama.

Hjuston Rokitsi – Nju Orleans Pelikansi – Nju Orleans daje više od 112,5 poena @ 2.01 u Meridianbet

Rokitsi imaju 5 pobeda zaredom i u poslednje vreme igraju dopadljivu i lepršavu košarku. Nemaju razloga da ne nastave da igraju otvoreno i u nastavku sezone. Gosti iz Luizijane će svakako želeti da prihvate taj tempo igre, posebno imajući u vidu veliki broj napornih utakmica u poslednje vreme. Na meču sa Nju Orleans Pelikansima neće biti Kevina Portera, a ne očekuje se ni nastup Džejlena Grina, ali Hjuston ima još igrača koji će želeti da se nametnu i iskoriste svoju šansu.

Nju Orleans Pelikansi su imali težak raspored u poslednje vreme, izvukli su najbolje što su mogli iz naporne serije utakmica. Na poslednjih 9 mečeva imaju 5 pobeda, tu su pobede protiv Dalas Maveriksa, Jute Džeza, Los Anđeles Klipers dva puta i Vašington Vizardsa. Ipak na početku sezone su bili baš loši, na prvih 16 utakmica su imali čak 14 poraza, sada se nalaze 13. mestu Zapadne konferencije, sa 8 trijumfa  i imaju samo jednu pobedu više od svojih današnjih rivala iz Hjustona.

Naš predlog je da Nju Orleans daje više od 112,5 poena, za ovu igru kladionica Meridianbet nudi koeficijent 2.01.

Brendon Ingram (Nju Orleans Pelikansi) + poeni (granica 23,5) @ 1.85 u Meridianbet

Brendon Ingram je vođa Nju Orleans Pelikansa, najbolji je strelac ekipe sa 21,9 poena u proseku po meču. Na poslednja 3 meča Ingram je imao učinke od 27,29 i 24 poena. Sledi za Ingrama okršaj sa Hjuston Rokitsima, timom koji se nalazi u zavidnoj formi u poslednje vreme i imaju 5 pobeda u nizu. Ovaj krilni igrač Nju Orleansa ne bi trebalo da ima previše problema u napadačkoj produkciji na ovom meču. Hjuston Rokitsi su jedan od timova koji prima najviše poena u proseku u NBA ligi, ali se tim iz Teksasa popravio u napadu u odnosu na početak sezone, tako da sada izgledaju mnogo bolje na terenu.

Naš predlog su + poeni na Brendona Ingrama, granica je postavljena na 23,5 poena u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Erik Gordon (Hjuston Rokitsi) + poeni (granica 15,5) @ 1.85 u Meridianbet

Rokitsi su ušli u seriju od 5 pobeda, ovaj pozitivan niz su započeli protiv jedne od vodećih ekupa Istočne konferencije Čikago Bulsa, da bi sledile pobede protiv Šarlot Hornetsa, Oklahome Tandera dva puta i na kraju su savladali Orlando Medžik, u petak po američkom vremenu. Formula tima iz Teksasa za ovu sezonu je jasna, razvijati i promovisati mlade i talentovane igrače, a  iskusni igrači su tu da bi pomogli mladim saigračima da se izgrade u kompletne NBA košarkaše. Za Džona Vola je procenjeno u menadžementu Hjuston Rokitsa da bi njegovo igranje štetilo ostvarenju trenutnih ciljeva kluba. Vol želi da igra i da bude starter, Hjuston trenutno daje prioritet  igračkom napretku Kevina Portera i Džejlena Grina.

Sa druge strane NBA veteran Erik Gordon se nalazi u svojoj 14 sezoni u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu i zna koje mu je tačno mesto u timu. U noćašnjem meču sa Nju Orleans Pelikansima u timu iz Hjustona neće biti Portera, a ne očekuje si ni nastup Grina, prava prilika za Gordona da pokaže o kakvom se strelcu radi. Pitanje koliko su ambicije Gordona da sezonu  i završi u Hjustonu ili će Rokitsi želeti da dobiju nešto za ovako iskusnog igrača, koji bi mogao mnogo toga da donese nekoj ekipi sa plej-of aspiracijama? Tako da postoji mogućnost da Gordon bude razmenjen do 10. februara (NBA trade deadline).

Naš predlog su + poeni na Erika  Gordona, granica je postavljena na 15,5 poena u Meridianbet kladionici koeficijent iznosi 1.85.

Jonas Valančijunas(Nju Orleans Pelikans) + skokovi (granica 12,5) @ 1.85 u Meridianbet

Valančijunas je najbolji skakač u ekipi Nju Orleans Pelikansa, a tim iz Luizijane je imao teške i zahtevne rivale na poslednjih desetak utakmica. Noćas po našem vremenu Pelikansi imaju zakazan susret sa Hjuston Rokitsima, timom koji želi da se nadigrava u posledenje vreme, da igraju sa mnogo šutiranja u ranoj fazi napada, sa velikim brojem postignutih koševa na njihovih poslednjih 5 utakmica, sve u svemu skoro pa neobavezno u odbrani. Protiv takvog tima iz Hjustona litvanski reprezentativac bi trebalo da procveta i da dođu do punog izražaja njegovi skakački kvaliteti.

Naš predlog su + skokovi na Jonasa Valančijunasa, granica je postavljena na12,5 skokova, a u Meridianbet kladionici koeficijent iznosi 1.85.

Ukupna kvota na NBA tiketu za noć između nedelje i ponedeljka u kladionici Meridianbet iznosi 12.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.