Tiket za veče (nedelja, 05.12.2021)

tiket dana

Nije nam preostalo baš mnogo toga, ali da pokušamo da sastavimo tiket sa ovim što imamo. Predložene kvote su podložne promenama.

Juventus – Đenova – 1/1,3+ @ 2.38 u MaxBet

Đenova ne zna za pobedu od 12. septembra kada su slavili u Kaljariju. Taj trijumf na Sardiniji ujedno je i jedini u aktuelnoj sezoni, pa nije čudo što je tim iz velike luke na 18. mestu, u zoni ispadanja. Teško da nešto nabolje krene posle gostovanja u Torinu, mada ovaj Juventus nije ni nalik na onaj iz prethodne decenije. Poslednji meč na svom terenu ”Stara dama” je izgubila od Atalante, ali je u vanrednom kolu bila ubedljiva protiv Salernitane u Salernu. Juventus može da se bori samo za Ligu šampiona, a trenutno su deset bodova udaljeni od četvrtog mesta. Đenoa nije izgubila na tri prethodna gostovanja, ali protiv Juvea hoće. Naš predlog je prelaz 1/1 uz bar tri gola. Za 1/1,3+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.38.

Selta – Valensija – 1x,GG @ 2.45 u MaxBet

Obe ekipe bez poraza su u prethodna četiri kola, a u međuvremenu prošli su prvo kolo kupa. Sigurno da situacijom na tabeli ne mogu biti zadovoljni ni u Vigu, a ni u Valensiji, pa je ovo prilika da se bar jedna ekipa pomeri na tabeli ka vrhu. Selta na svom Balaidosu nije pobedila na poslednje četiri utakmice, ali su im i rivali bili teški. Igrali su protiv Sevilje, Sosijedada, Barselone i Viljareala, od prve dve ekipe su izgubili, dok su sa Barsom i ”Žutom podmornicom” remizirali. Valensija je samo jednom ove sezone pobedila na strani u La Ligi, bilo je to u Pamploni sredinom septembra. Na poslednjem gostovanju odoleli su Real Sosijedadu u San Sebastijanu. U poslednja četiri međusobna meča između ove dve ekipe pobeđivali su domaćini. Verujemo da ni sada neće biti dvojke. Naš predlog je dupla šansa na domaćina, uz bar gol na obe strane. Za 1x,GG u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.45.

Mehelen – Genk – GG4+ @ 2.35 u MaxBet

U poslednjoj utakmici 17. kola belgijske Župiler lige Mehelen dočekuje vicešampionsku ekipu Genka. Gosti u četvrtak igraju presudan meč u borbi za opstanak u Evropi, pa se može dogoditi da u Mehenlenu ne budu na svom nivou. Dva prethodna meča, u samo sedam dana, odigrali su protiv Klub Briža, prvo u prvenstvu, a onda i u Kupu. Nijednom nisu bili uspešni, u ligi su izgubili sa 3:2, dok su u Kupu ispali posle izvođenja penala, a u regularnom toku bilo je 3:3. Posle samo jednog osvojenog boda u poslednja tri kola Genk je pao na 10. mesto i moraće mnogo da se pomuči da bi obezbedio plasman u plej-of, u kome igraju samo četiri prvoplasirane ekipe. Mehelen je nešto bolji, oni su trenutno peti, i pobedom bi stigli na to 4. mesto. Posle jedne sjajne serije rezultata izgubili su dva puta u tri poslednja kola i malo usporili. Ovde očekujemo golove, obe ekipe su estremno efikasne pa je logično da bude golov i u međusobnom duelu. Naš predlog je gol-gol uz bar četiri pogotka ukupno. Koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.35.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju uveče u kladionici MaxBet iznosi 13.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.