SUPER UTORAK BONUS ČEKA NA VAS: Ne propustite savršen poklon!

Utorak je poseban dan za sve iskusne kladioničare i one koji su svoje poverenje poklonili kladionici Meridian.

Pred nama je vrlo uzbudljiva nedelja, čeka nas mnogo sportskih događaja, koji su vredni da se isprate, kako ispred malih ekrana, tako i na tiketima.

Liga šampiona se vraća ovog utorka, što znači da smo svi spremni za fudbalski spektakl, ali pre toga – imate sjajnu priliku da pokupite fantastične bonuse u Meridianu.

Rekli smo da je utorak poseban dan, a evo i zašto.

Ulogujte se svakog utorka u 13h na nalog na meridianbet.rs i proverite da li ste baš vi dobili fantastičan bonus jer Meridian časti!

Dakle, sportska kladionica Meridian opravdava epitet kuće najvećih bonusa, te i ovog puta časti svoje verne koristnike. Ali, ni to nije sve…

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Meridian časti svakog dana, tako da – ako se do sada niste registrovali, pravo je vreme da to učinite jer vas čeka fantastičan bonus dobrodoslice od 500 RSD.

Sve što treba da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i keš je vaš, a onda se možete prepustiti najvećim kvotama na svetu.

Uverite se zašto je Meridian kuća najvećih bonusa!

EKSKLUZIVNO I SAMO U MERIDIANU – Od sada vaš dobitni tiket odigran na bilo kom uplatnom mestu možete isplatiti na online nalog! Potrebno je da u odgovarajuće polje unesete ID dobitnog tiketa, a nakon toga ispravan šestocifreni kod za isplatu koji se nalazi na tiketu. Dobitak istog trenutka prelazi na vaš online račun i možete ga koristiti za odigravanje daljih opklada bez odlaska na uplatno mesto.

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.