NBA tiket (ponedeljak-utorak)

Evo još jednom NBA tiketa. Očekuje nas zanimljiva noć. Podsećamo da su kvote i granice bile aktuelne u trenutku teksta.

Kejd Kaningem (Detroit Pistons) + poeni (granica 16,5) @ 1.85 u Maxbet

Kaningem je propustio prve 4 utakmice u ovoj sezoni zbog povrede skočnog zgloba zadobijene na treninzima pred početak regulatnog dela. Čini se da bi trka za najboljeg debitanta u NBA ligi ove sezone mogla biti zanimljiva. Ističu se 5 imena, uz ogradu da su favoriti medija ipak tri igrača. Ta tri igrača su prvo Skoti Barns iz Toronta,  4. pik sa NBA drafta 2021. godine. Ovaj krilni igrač Reptorsa ima 15,1 poena i 8 skokova u proseku, drugi je Evan Mobli iz Klivlenda, 2. pik sa  ovogodšnjeg drafta, centar Kavalirsa ima 14,1 poena i preko 8 skokova u proseku i na kraju sledi Kaningem koji ima 14,1 poena, nešto više preko 6 skokova i 4,6 asistencija u proseku u svojoj debitantskoj sezoni.

Preostala dva rukija koji se posebno ističu ove sezone u NBA ligi sezone su Franc Vagner, 8 pik Orlando Medžika i Kris Duarte, 13. pik Inidijane Pejsersa. Ipak kada bi se sada zaključivala sezona teško da bi prvi pik Detroit Pistonsa  sa ovogodišnjeg NBA drafta Kaningem bio glavni kandidat za ovu prestižnu nagradu. Mobli sa Klivlendom se trenutno nalazi na mestu koje vodi u doigravanje, Barns se nalazi u timu Toronto Reptorsa sa Paskalom Siakamom, Fred Vanvlitom i Odžijem Anunobijem, dok Kaningem igra u najslabije plasiranoj ekipi NBA lige, Detroit Pistonsi imaju samo 4 pobede i čak 18 poraza, jedini igrač koji daje neke značajne brojke pored Kaningema je Džerami Grant. Ima tu prostora za još bolje partije u nastavku sezone za Kejd Kaningema.

Naš predlog su + poeni na Kejd Kaningema, granica je postavljena na 16,5 poena u Maxbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Čikago Bulsi – Denver Nagetsi – 1 @ 1.57 u Maxbet

Čikago Bulsi imaju sjajan početak sezone, nalaze se na drugom mestu Istočne konferencije i imaju 16 pobeda i 8 poraza. Demar Derozan statistički gledano ima jednu od najboljih sezona u karijeri, koja se može uporediti sa njegovim najboljim  sezonama iz Toronto Reptorsa, čini se da se vraća na Ol Star utakmicu posle sušnog perioda u San Antonio Sparsima. Derozan ima 4 pojavljivanja u meču svih zvezda, sva 4 puta u dresu tima iz Kanade. Drugo ime iz Čikago Bulsa koje je kandidat da ponovi uspeh iz prošle sezone i još jednom bude učesnik Ol star utakmice je naravno Zek Levin. Uz Derozana i Levina uspeh današnjih Bulsa igrački počiva i na Nikoli Vučeviću i Lonzo Bolu. Vredi istaći žrtvu crnogorskog igrača koji je čini se dobro podneo da više nije napadački jedna od najglavnijih opcija u timu. Vučević je treći strelac Čikago Bulsa sa  15 poena u proseku, Derozan (26,4 poena) i Levin (25,6 poena) su među najboljim poenterima u NBA ligi i veliki su kandidati da se nađu na Ol star utakmici, koja se 2022. godine održava u Klivlendu.

Denver Nagetsi su pobedili Njujork Nikse na krilima najkorisnijeg igrača NBA lige u prošloj sezoni, Nikole Jokića. Bila je dovoljna sjajna predstava srpskog košarkaša u prve 3 četvrtine da bi se uzela pobeda u Medison Skver Gardenu, ostali košarkaši Denvera su samo nastavili u dobrom ritmu koji je postavio Jokić. Pored sjajnog košarkaša kakav je Nikola Jokić i ostali saigrači izgledaju bolje, prvo je mladi Bouns Hiland u pobedi protiv Orlando Medžika dao najviše poena u karijeri i na kraju sakupio 19 poena, da bi se protiv Njujork Niksa pojavio jednako mladi Zik Nađi i imao 21 poen na kraju. Čini se da Denver Nagetsi koji su nedavno zbog povrede leđa izgubili Majkl Porter Juniora, a na Džamala Mareja takođe neće moći da računaju još neko vreme i nemaju mnogo čemu da se nadaju u nastavku sezone. Nikola Jokić je nesumnjivo jedan od najboljih igrača u NBA ligi, ali ostatak ekipe i raspoložive igračke snage ne čini se da su u mogućnosti da isprate srpskog reprezentativca na svakom meču, nije, nažalost, ni Somborac svemoguć.

Naš predlog je jedinica na Čikago Bulse, za ovu igru kladionica Maxbet nudi koeficijent 1.57.

Kol Entoni (Orlando Medžik) – poeni (granica 19,5) @ 1.85 u Maxbet

Entoni je napravio veliki skok u odnosu na prošlu sezonu, ovaj američki bek je u svojoj debitanstkoj sezoni imao u proseku 12,9 poena po meču, a ove sezone je to već značajan napredak i Entoni u dosadašnjem delu sezone ima 20,2 poena u proseku po meču. Ipak ostaje otvoreno pitanje da li su dobre brojke Entonija posledica toga što igra u timu Orlanda koji i nema mnogo dobrih igrača u svom rosteru ili Entoni može da bude temelj Orlando Medžika u budućnosti? Od petog pika sa ovogodišnjeg NBA drafta Džejlen Sagsa se možda i više očekivalo , posebno imajući u vidu da igra u ovako ograničenom timu Orlanda. Drugi pik (8 mesto) sa tog drafta tima iz Floride, Nemac Franc Vagner, ima solidne brojke ove sezone i pokazuje određeni potencijal. U timu Orlando Medžika  još se ističu ove sezone i Vendel Karter, Mo Bamba i Terens Ros.

Naš predlog – poeni na Kol Entonija u meču sa Golden Stejt Voriors, ako Stef Kari i družina ozbiljno shvate ovu utakmicu onda tu Olrando Medžik nema šta da traži i mogu da se posvete ostalim utakmicama koje im predstoje na turneji po Zapadu. Granica je postavljena na 19,5 poena u Maxbet kladionici koeficijent za manje poena iznosi 1.85.

Si Džej Mekalum (Portland Trejlblejzersi) + poeni (granica 25,5) @ 1.85 u Maxbet

Portland je ubedljivo izgubio u poslednjoj utakmici protiv Boston Seltiksa, rezultat na kraju je bi 145:117 za tim iz Masačusetsa. Mnogo više od poraza je tim, koji sa klupe vodi Čonsi Bilaps, zabrinula situacija sa jednim od glavnih igrača Portlanda Si Džej Mekaluma. Činilo se da se ovaj sjajni američki bek povredio, to bi već posle povreda Demijena Lilarda i Anfernija Simonsa, bio nenadoknadivi udarac za Portland Trejlblejzerse. Ipak, posle početnog straha utvrdilo se da će Si Džej Mekalum biti na raspolaganju protiv Los Anđeles Klipersa, sumnjalo se na povredu rebara.

Naš predlog su + poeni na Si Džej Mekaluma, granica je postavljena na 25,5 poena u Maxbet kladionici koeficijent iznosi 1.85.

Ukupna kvota na NBA tiketu za noć između ponedeljka i utorka u kladionoci MaxBet iznosi 9.94.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.