ISPRATI POSLEDNJE KOLO LIGE ŠAMPIONA UZ 500 RSD BONUSA ZA ONLINE KLADJENJE

Omiljeni period fudbalske sezone je pred nama. Danas i sutra očekuje nas veliki rasplet u Ligi šampiona, a dok mnogi evropski velikani kalkulišu i prave taktiku za poslednje kolo najuzbudljivijeg klupskog takmičenja, kladioničari “trljaju” dlanove i spremaju dobitnu kombinaciju.

Očekivanja su velika, a uzbuđenje na vrhuncu – ko će proći u osminu finala, a za koga će ovo biti kraj, ostaje da vidimo. Do tada, za apsolutni fudbalski užitak pobrinula sportska kladionica Meridian koja vam ovog utorka donosi BONUS BEZ USLOVA ZA DEPOZIT – 500 DINARA ZA ONLINE KLAĐENJE.

Sve što je potrebno: registrujte se na sajtu kladionice Meridian ili putem mobilne aplikacije i automatski vam stiže najveći bonus za online kladjenje.

Ali, čak ni to nije sve! Ukoliko imate nalog na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, a još uvek niste deponovali novac – sada je pravo vreme da to učinite!

Prilikom prvog depozita i odigranog tiketa čeka vas 100% bonusa!

U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.11.2021. Da bi igrač ostvario pravo na bonus, neophodno je da kompletan iznos depozita iskoristi za odigravanje tiketa ili kazina istog dana kada je depozit napravljen.

Bonus se uplaćuje automatski sledećeg dana do 14 časova, a onda se možeš upustiti u novu avanturu.

Naoružajte se fantastičnim bonusom i najvećim kvotama na planeti jer naredna dva dana širom Evrope će “odjekivati rafal“ vrhunskog fudbala što nam uvek donese i “brdo” golova.

EKSKLUZIVNO I SAMO U MERIDIANU – Od sada vaš dobitni tiket odigran na bilo kom uplatnom mestu možete isplatiti na online nalog! Potrebno je da u odgovarajuće polje unesete ID dobitnog tiketa, a nakon toga ispravan šestocifreni kod za isplatu koji se nalazi na tiketu. Dobitak istog trenutka prelazi na vaš online račun i možete ga koristiti za odigravanje daljih opklada bez odlaska na uplatno mesto.

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

9 Comments

  1. Sad mi je zao sto imam nalog u Meridianu pa ne mogu da iskoristim ovu promociju. Ali utorak je,i meni je legao bonus,tako da sam zadovoljan.

  2. Odlicne kvote. Super sjajna ponuda igara. Meridiam definitivno najbolji i dominira kada je ponuda u pitanju. Bonusi i promocije izvanredne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.