NBA tiket (utorak-sreda)

I noćašnji tket bio je pogođen, s tim da je jedan predlog bio sa kvotom 1. Pokušaćemo i večeras da budemo uspešni. Kvote i granice su podložne promenama.

Los Anđeles Lejkersi – Boston Seltiksi – Ukupno poena više od 217,5 @ 1.91 u Meridianbet

Utakmice između Lejkersa i Seltiksa se smatraju najvećim rivalstvom u NBA ligi. Ova dva tima su 34 puta (po 17) od 74  mogućih (45%) bili prvaci u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, uz ogradu da su Lejkersi 5 od svojih titula osvojili dok su bili u Mineapolisu, u Minesoti. Ukupno 12 puta su imali duele u NBA finalu, što je naravno rekord. Kroz decenije su borbe vojevali neki od najvećih igrača koje je NBA liga imala, neki od tih dvoboja su bili između  Bil Rasela i Džeri Vesta, osamdesete su u NBA ligi obeležili Medžik Džonson i Leri Bird, da bi se Lejkersi i Seltiksi poslednji put sastali u samoj završnici NBA lige 2008. i 2010. godine, kada su glavne uzdanice najvećih timova u istoriji NBA lige bili Kobe Brajant i Pol Pirs.

Danas je takođe veliki rivalitet između Los Anđeles Lejkersa i Boston Seltiksa, a pošto se nalaze u različitim konferencijama NBA lige, imaju prilike da se sretnu samo dva puta u toku jedne sezone. Prvi put ove sezone su se već sreli u Masačusetsu, sa Lebron Džejmsom koji se vraćao posle pauze zbog povrede, Lejkersi su ubedljivo poraženi rezultatom 130:108. U revanšu se očekuje neizvesnija utakmica u kojoj pobednik ne bi trebalo da bude odlučen rano u meču.

Naš predlog su + poeni uključujući produžetke, granica je postavljena na 217,5 poena u kladionici Meridianbet, a koeficijent iznosi 1.91.

Džejson Tejtum (Boston Seltiks) + poeni (granica 27,5) @ 1.85 u Meridianbet

Tejtumu je u odrastanju najveći košarkaški uzor bio Kobe Brajant, a ovaj krilni igrač je navijao za Lejkerse protiv Seltiksa u NBA finalima 2008. i 2010. godine i nije mnogo voleo ekipu Bostona, u kojoj su nosioci bili Pol Pirs, Kevin Garnet, Rej Alen i Radžon Rondo. Ipak, sve se to promenilo kada je Boston na NBA draftu 2017. godine kao trećeg pika izabrao Džejsona Tejtuma. Sada, kada se pogleda draft iz 2017. godine, jasno je da su Seltiksi učinili pravi potez, Tejtum je jedini igrač iz prvih deset koji je postao Ol star igrač, dok Markel Fulc i Lonzo Bol više nisu u timovima koji su ih birali iako su birani kao prvi i drugi pik.

Boston Seltiksi imaju dve utakmice zaredom (back-to-back), obe protiv timova iz Los Anđeles, Lejkersa i Klipersa, ipak čini se da je ova protiv Lebron Džejmsa i Lejkersa prioritetna za tim koji predvodi Tejtum.

Naš predlog su + poeni na ovog igrača, granica je postavljena na 27,5 poena u kladionici Meridianbet, a koeficijent iznosi 1.85.

Lebron Džejms (Los Anđeles Lejkersi) + asistencije (granica 6,5) @ 2.00 u Meridianbet

Džejms se nalazi u potrazi za večnošću, ”Kralj” želi da bude upamćen, ne kao jedan od najboljih igrača već kao najbolji igrač u istoriji NBA lige. Meta, jedna i jedina, je naravno Majkl Džordan, legendarni bek Čikago Bulsa ima 6 osvojenih prstenova, svih 6 sa timom iz Ilinoisa.  Za Lebrona Džejmsa utakmice u regularnom delu sezone nisu uvek predmet njegovog najvećeg interesovanja, glavni cilj je plej-of i da se uzme još neka titula i poveća sadašnji broj prstenova (4). Ipak, kada u Los Anđeles dolaze Boston Seltiksi to nije običan dan ni za Lebrona Džejmsa, i valja očekivati motivisanog krilnog igrača Lejkersa..

Naš predlog su asistencije na Lebrona Džejmsa, granica je postavljena na 6,5 u kladionici Meridianbet, a koeficijent iznosi 2.00.

San Antonio  Spars – Njujork Niksi – Ukupno poena manje od 212,5 @ 1.89 u Meridianbet

Sparsi su izgubili u noćašnjem duelu protiv Finiks Sansa, rezultat je na kraju bio 108:104 za tim iz Arizone. Tim koji sa klupe vodi Greg Popović je dobro započeo utakmicu i prvu četvrtinu rešio u svoju korist (33:26), ipak Finiks je kasnije uspeo da preokrene i završi meč u svoju korist. Pre utakmice protiv Sansa, San Antonio je bio u nizu od 4 pobede, a Sparsi imaju 8 pobeda i 14 poraza u dosadašnjem delu NBA lige. Čini se da se tim iz Teksasa nalazi u nekom međuprostoru nakon pokušaja sa Lamarkusom Oldridžem i Demarom Derozanom, sada su najistaknutiji pojedinci Dejonte Marej (19 poena u proseku), Keldon Džonson (14,8) i Derik Vajt (12,7).

Niksi imaju 3 poraza u nizu, i kao i Sparsi trenutno se ne nalaze na mestu (11 mesto) koje bi vodilo u plej-of, imaju 11 pobeda i 12 poraza. Svakako su u timu iz ”Velike jabuke” očekivali više posle prošle, uspešne sezone, u kojoj je trener Niksa Tom Tibodo proglašen za trenera godine, a prva zvezda Džulijus Rendl je postao učesnik Ol star utakmice i zasluženo dobio priznanje za igrača koji je najviše napredovao u NBA ligi, ali naravno Niksi su ušli u plej_of. Njujork Niksi moraju po svaku cenu da se vrate igranju odbrane iz prošle sezone, kada su bili jedan od najboljih defanzivnih timova u NBA ligi. Tim trenera Tibodoa jednostavno nema igrače koji mogu da pobeđuju u utakmicama na koš više protiv velikog broja timova u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Naš predlog su ukupno poena manje od 212,5 poena na meču između San Antonio Sparsa i Njujork Niksa, za ovu granicu poena kladionica Meridianbet nudi koeficijent 1.89.

Ukupna kvota na tiketu za noć između utorka i srede u kladionici Meridianbet iznosi 13.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.