Tiket dana: Poeni igrača

Posle nešto duže pauze vraća nam se košarkaški Evrokup. Igraju se utakmice 6. kola ovog zanimljivog takmičenja. Ovo je naš predlog za učinak igrača. Napominjemo da su kvote i granice podložne promenama.

Miloš Teodosić (Virtus Bolonja) + poeni (granica 13,5) @ 1.85 u Meridianbet

Virtus iz Bolonje ima veliki broj solidnih igrača na raspolaganju, ali čak i za te  standarde italijanska ekipa dolazi u Ljubljanu značajno oslabljena. Pored Ekpe Judoa, koji se povredio još u italijanskom Superkupu, i duže odsutnog italijanskog reprezentativca Avudu Abasa, na meču protiv Cedevita Olimpije trener Virtusa Serđo Skariolo neće moći računati na usluge  talentovanog Nika Maniona. Nema ni Francuza Isaije Kordinijea, a možda najveći problem u ovom trenutku je neigranje Kevina Hervija. Hervi je krilni centar koji je iz prve ruke saznao koliko igranje sa Milošem Teodosićem može imati blagotvorna dejstva na karijeru sportiste. Amerikanac je najbolji strelac u Evrokupu za Virtus i ima u proseku 15,6 poena po meču. Uz sve ove najavljene izostanke neizvesno je i učešće još jednog italijanskog reprezentativca Alesandra Pajole, ovaj mladi bek provodi dosta vremena na parketu i to 25,2 minuta u proseku na mečevima u Evrokupu.

Naš predlog su + poeni na Miloša Teodosića, srpski reprezentativac je virtuoz sa loptom, nema tajni za njega u svetu košarke. Mišljenja smo da će u svetlu brojnih izostanaka Teodosić pokazati da je dobar i u košgeterskim sposobnostima. Granica je postavljena na 13,5 poena u Meridanbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Džejkob Pulen (Cedevita Olimpija) + poeni (granica 15,5) @ 1.85 u Meridianbet

Nije baš najjasnije šta se dešava u Cedevita Olimpiji, problema sa finansijama ne bi trebalo da bude, nedavno su proširili pul sponzora sa NLB bankom, a i doveli su Alena Omića i Jogi Ferela. Cedevita Olimpija ima tri poraza u nizu, posle dva debakla protiv Budućnosti i Mege, usledio je i šok na domaćem terenu protiv nejakog Zadra, poslednje ekipe na tabeli ABA lige u tom trenutku. Cedevita Olimpija u Evrokupu ima dve pobede i 3 poraza, dok u ABA ligi imaju polovičan učinak, 5 pobeda i 5 poraza. U medijskim izveštajima se prenosi da je ugrožen Jurica Golemac na mestu trenera, ali pod znakom pitanja je i ostanak Sanija Bećirovića na mestu sportskog direktora. Slede dve teške utakmice za Ljubljančane, prvo protiv Virtusa u Evrokupu, a onda i protiv Partizana u ABA ligi, u Beogradu. Nema mesta za mnogo eksperimentisanja za trenera Juricu Golemca, Virtus je jaka ekipa i jedan od favorita za osvajanje Evrokupa ali ipak dolazi na ovo gostovanje bez velikog broja igrača.

Naš predlog su + poeni na Džejkoba Pulena, ovaj američki bek je najbolji strelac slovenačke ekipe u Evrokupu ove sezone i ima 16,6 poena u proseku. Granica na poene za Pulena je postavljena na 15,5 poena u Meridianbet kladionici sa koeficijentom koji iznosi 1.85.

Kodi Miler Mekintajer (Andora) + poeni (granica 13,5) @ 1.85 u Meridianbet

Turk Telekom je smenio trenera Buraka Gorena, procenjeno je u redovima turskog tima da ulaganja u ekipu nisu pratili i rezultati na terenu, posebno u šampionatu Turske. Turska ekipa dolazi motivisana u Andora la Velju, smatraju da zaslužuju  mnogo bolje rezultate u nastavku sezone. Sa druge strane i Andora ima svojih problema, izgubili su češkog reprezentativca Davida Jelineka na tri meseca zbog povrede skočnog zgloba. Ime Kodi Milera Mekintajera se pominjalo u poslednje vreme čak i kao pojačanje za Barselonu, usled problema koje Katalonci imaju sa Nikom Kalatesom, Korijem Higinsom i Aleksom Abrinesom, ali su aktuelni prvaci Španije u košarci ipak doveli Australijanca Dante Eksuma.

Naš predlog su + poeni na Kodija Milera Mekintajera, ovaj američki bek je najbolji strelac u Evrokupu za Andoru i ima u proseku 15,8 poena po meču. Granica na Milera Mekintajera je postavljena na 13,5 poena u kladionici Meridianbet, a koeficijent iznosi 1.85.

Ukupna kvota na tiketu sa poenima košarkaša za sredu u kladionici Meridianbet iznosi 6.33.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.