NBA tiket (sreda-četvrtak)

Nastavljamo sa predlozima za NBA ligu, pred nama je noć sa čak 13 utakmica. Napominjemo da su kvote i granice promenjive.

Detroit – Vašington – H2 (granica 3,5 poena) @ 1.56 u Meridianbet

Detroit je u sudaru sa Oklahomom pokazao da se radi o trenutno možda i najslabijoj ekipi u NBA ligi. Ni to što su vodili 13 poena razlike na poluvremenu, ni to što je Kejd Kaningam dao  rekordan broj poena (28) u svojoj debitantskoj sezoni, nije pomoglo, opet su izgubili, rezultat na kraju je bio 114:103, a poslednja četvrtina bila je čak 42:22 za Tander. Bolan poraz za Detroit od ekipe Oklahome koja je samo utakmicu pre u Memfisu izgubila sa neverovatnih 73 poena razlike. Ekipa iz Mičigena ima najslabiji skor u NBA ligi, ostvarili su 4 pobede i pretrpeli 19 poraza u dosadašnjem toku regularnog dela sezone i imaju 9 neuspeha u nizu.

Vašington je malo posustao, imaju 3 poraza u nizu i nalaze se i dalje na visokoj poziciji na tabeli, na deobi četvrtog mesta u Istočnoj konferenciji sa Majami Hitom, Vizardsi imaju 14 pobeda i 11 poraza. Tim koji predvodi Bredli Bil posle ove utakmice ima težak raspored, prvo dočekuju Jutu Džez, a onda idu na napornu gostujuću turneju od 6 utakmica, rivali će im biti Denver Nagetsi, Sakramento Kingsi, Finiks Sansi, ponovo Juta, Bruklin Netsi i Njujork Niksi. Ekipi iz prestonice Sjedinjenih Američkih Država je potrebna jedna laka pobeda da bi se vratili u pravi pobednički ritam, čini se da je ekipa Detroit Pistonsa savršeni kandidat za Vašington da se nameste nišanske sprave.

Naš predlog je da će Vašington Vizardsi pobediti više od 3 poena razlike uključujući produžetke. Za igru hendikep 2 na alternativnoj granici od 3,5 poena kladionica Meridianbet nudi koeficijent 1.56.

Nikola Vučević (Čikago Bulsi) + skokovi (granica 10,5) @ 1.90 u Meridianbet

Čikago Bulsi bi trebalo da budu bez svog najboljeg poentera Demara Derozana (26,4 poena) na utakmici protiv Klivlend Kavalirsa. Derozan je ušao u zdravstvene i sigurnosne protokole (health and safety protocols) i osim ako se ne desi nešto nepredviđeno, ne bi trebalo da bude dostupan na nekoliko utakmica za tim iz Ilinoisa.

Nikola Vučević će večeras za svog direktnog rivala imati jednog od perspektivnijih centara u NBA ligi, Džareta Alena. Centar Klivlenda se trenutno nalazi na 7. mestu najboljih skakača u ligi i ima u proseku preko 11 skokova po meču. Sa druge strane Vučević se na toj listi najboljih skakača u NBA ligi nalazi na 10. mestu i ima u proseku 10,6 skokova po meču. Crnogorski reprezentativac neće imati lak posao u okršaju sa Alenom i njih dvojica će voditi velike duele u reketu, košarkaš Kavalirsa ne šutira mnogo trojke i može se reći da voli igru bliže košu.

Naš predlog su + skokovi na Nikolu Vučevića, granica je postavljena na 10,5 skokova u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.90.

Zek Levin (Čikago Bulsi) + poeni (granica 29,5) @ 1.90 u Meridianbet

Bulsi na meču sa Klivlend Kavalirsima, pored Demara Derozana, ne bi trebalo da računaju na tri igrača iz spoljne linije, Aleksa Karuza, Kobija Vajta i Džavonte Grina. Na meču sa Denver Nagetsima na pozicijama 1,2 i 3  su veliku minutažu izneli Zek Levin (39 minuta), Lonzo Bol (40 minuta) i mladi Ajo Dosunmu, koji je igrao čak 42 minuta protiv tima iz Kolorada, nešto slično od ova tri igrača na polju provedenih minuta na terenu se verovatno očekuje i u Ohaju. Dosunmu u proseku igra nešto preko 17 minuta po meču i pre utakmice je proveo 24 minuta na meču protiv Indijane Pejsersa. Gledajući sve najavljene izostanke očekuje se odlična partija Zeka Levina protiv Klivlenda.

Naš predlog su + poeni na Zeka Levina, da ovaj američki bek na meču sa Klivlend Kavalirsima radi ono što je kroz karijeru radio najbolje, daje poene. Granica je postavljena na 29,5 poena u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.90.

Vendel Karter (Orlando Medžik) + skokovi (granica 10,5) @ 1.85 u Meridianbet

Karter je biran kao sedmi pik na NBA draftu 2018. godine od strane Čikago Bulsa, i u trejdu za Nikolu Vučevića je došao u Orlando. Čini se da je Karter, koji ima tek 22 godine, došao u pravu sredinu da napreduje i da bez mnogo pritiska razvija svoje košarkaške sposobnosti u timu Orlanda Medžika. Za tim sa Floride se može  reći da nemaju  takmičarskih imperativa u ovoj sezoni u NBA ligi, bar ne u pozitivnom smislu da se bore za plej-of ili plej-in pozicije. Tim Sakramenta se po nekim od  skakačkim parametara nalazi među slabijim timovima u ligi, po dopuštenim ofanzivnim skokovima se tim iz Kalifornije nalazi na 29. mestu. Posle ubedljivog poraza protiv Golden Stej Voriorsa, na kraju je rezultat glasio 126:95, očekuje se pozitivna reakcija u mladom timu Orlanda, posebno imajući u vidu da posle Sakramenta za Orlando dolaze okršaji sa Lejkersima i Klipersima, a ova dva tima iz Los Anđelesa se trenutno nalaze na mestima u Zapadnoj konferenciji koja vode u plej-of.

Naš predlog su + skokovi na Vendela Kartera Juniora, granica je postavljena na 10,5 skokova u Meridianbet kladionici koeficijent iznosi 1.85.

Ukupna kvota an tiketu za noć između sredu i četvrtka u kladionici Meridianbet iznosi 10.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.