Tiket dana (sreda, 08.12.2021)

tiket dana

Večeras se privodi kraju grupna faza Lige šampiona. Ostala još po neka dilema, ali oko 23 časa i ona će biti rešena. Napominjemo da su predložene kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Zenit – Čelsi – 2 @ 1.55 u MaxBet

Za ekipu iz Sankt Peterburga ishod ovog meča ne može ništa da promeni. Ostaće na trečem mestu i na proleće igrati u Ligi Evrope. Sigurno je da su u šampionu Rusije očekivali više, ali osim pobede i remija u mečevima sa malmeom, protiv Juventusa i Čelsija nisu mogli. Istina, ”Stara dama” je do trijumfa u Rusiji stigla tek u samom finišu meča, pa je sigurno da će ni ”Plavci” neće prošetati kroz ovaj divni grad. Za Čelsi je pobeda važna zbog činjenice da im donosi prvo mesto u grupi. Oni pred poslednje kolo imaju isti broj bodova kao i Juventus, ali bolji međusobni učinak od Italijana. U Londonu su ih savladali sa 4:0, dok je Juve u Torinu slavio minimalnim rezultatom. Očekujemo da baš taj motiv, ekipe koja brani trofej u ovom takmičenju, bude presudan i da će četa Tomasa Tuhela slaviti u Rusiji. Podesetimo da je Čelsi u subotu izgubio od Vest Hema i prepustio lidersko mesto u Premijer ligi Mančester Sitiju, aoni su pali na treće mesto. Za dvojku se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.55.

Rijeka – Osijek – GG @ 1.70 u MaxBet

Ovo je zaostali meč 14. kola hrvatske prve lige, a sva je prilika da će odlučiti o tome ko će poneti jesenje počasti. Ostalo je da se odigra još dva kola do pauze koja će trajati od 18. decembra do 29. janurara 2022. godine. Šansu da godinu završi na vrhu ima i Hajduk posle spektakularne pobede na Maksimiru, ali i aktuelni šampion Dinamo koji ima dve utakmice manje odigrane od Spličana, a jednu od Rijeke i Osijeka. U ovom trenutku Riječani su u boljoj formi od ”bijelo-plavih” sa Drave, ali su imali i nešto lakši raspored u prethodnim utakmicama. Posle poraza od Hajduka na svojoj Rujevici Rijeka je slavila u Koprivnici protiv Slavena i lako protiv Hrvatskog Dragovoljca u Rijeci. Između te dve pobede dobili su Dinamo u Zagrebu u Kupu i plasirali se u polufinale. Osiječani nisu pobedili na dva prethodna gostovanja, remi u Maksimiru bio je po planu, ali izostatnak trijumfa u Velikoj Gorici doveo je do toga da su lidersko mesto prepustili Rijeci. Ovo je drugi ovosezonski duel ove dve ekipe, prvi su odigrali još polovinom avgusta u Osijeku, a tada je domaćin slavio u Gradskom vrtu sa 1:0. Naš predlog za ovaj meč je igra gol-gol. Za GG u kladionici MaxBet kvota je 1.70.

Vigan – Šruzberi – 1,2+ @ 2.05 u MaxBet

Vigan Atletik je pre osam godina osvojio FA kup, pobedivši u finalu Mančester Siti. Te sezone su i ispali iz Premijer lige i, evo, do sada se nisu vratili. Ne samo da su van elite, nego već dugo nisu ni u Čempionšipu, več tavore u Ligi 1, trećem po vrednosti rangu takmičenja. Ove sezone igraju dobro, bar u prvoj polovini prvenstva i trenutno se nalaze na deobi prvog mesta sa ekipama Roterama i Vajkomba. Sva tri tima imaju po 38 bodova, ali sa različitim brojem odigranih utakmica. No, to još ništa ne znači, prvenstvo je dugo i biće još mnogo pobeda, ali i neuspeha za ove ekie, a sigurni smo da će se priključiti još neka koja želi u Čempionšip. Gosti su loše startovali, čak bismo rekli užasno, ali su vremenom popravili formu i napustili su zonu ispadanja. Šruzberi je trenutno na 19. mestu sa 19 osvojenih bodova, a u prethodnom kolu su napravili iznenađenje i pobedili Čarlton tletik, čime su prekinuli niz od četiri susreta bez trijumfa. Ta pobeda se dogodila jop 27. novembra, a posle nje su imali još jednu u okviru FA kupa. Vigan je poslednji put izgubio krajem oktobra, novembar je bio sjajan za njih, pa verujemo da će takav biti i decembar koji su otvorili trijumfom u FA kupu. Ove dve ekipe su se sastale pre mesec dana u EFL kupu, na ovom istom mestu, a Vigan je slavio sa 2:0. Nešto slično očekujemo i sada, pobedu domaćina i bar dve lopte u mreži Šruzberija. Za 1,2+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 5.40.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.