Tiket dana (četvrtak, 09.12.2021.)

tiket dana

U četvrtak su na programu poslednji mečevi grupne faze Liga Evrope i Lige Konferencija, i na programu je zaista nekoliko fenomenalnih susreta.
Napominjemo da su predložene kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Legija – Spartak Moskva – 1 @ 3.05 u Mozzartbet

Prvi meč koji smo za vas ovog puta analizirali se igra u Varšavi gde će fudbaleri Legije dočekati Spartak iz Moskve u okviru poslednjeg kola grupne faze Liga Evrope.
Niko se nije nadao da će fudbaleri Legije igrati ovako loše u ovogodišnjem izdanju poljske Ektraklase, pošto se aktuelni šampion Poljske u ovom trenutku nalazi na poziciji koja na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang, što bi bila zaista neverovatna stvar obzirom da tim iz Varšave u poslednjih nekoliko godina dominira poljskim fudbalom.
U prošlom kolu je ova ekipa doživela novi poraz i to na gostovanju kod Krakovije, a taj duel je završen rezultatom 0:1. Nešto bolje stoje stvari u Ligi Evrope gde se ova ekipa nalazi na četvrtom mestu na tabeli i ukoliko slavi u poslednjem kolu protiv Spartaka iz Moskve doći će do plasmana u nokaut fazu.
U prošlom kolu je Legija doživela poraz na gostovanju kod Lestera što je svakako bilo i očekivano, a taj duel je završen rezultatom 3:1.
Sa druge strane Moskovljani drže sve u svojim rukama i u nekim kombinacijama im za plasman u narednu fazu odgovara i bod na gostovanju kod Legije, koja izgleda užasno u poslednje vreme.
Što se tiče ruske Premijer lige, u prošlom kolu je Spartak slavio na svom terenu protiv Ahmata, a taj meč je završen rezultatom 2:1, posle čega se tim iz prestonice nalazi na devetom mestu na tabeli.
Smatramo da će domaćin učiniti sve da se iskupi svojim navijačima za katastrofalne partije u dosadašnjem toku šampionata, pa vam zbog toga hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fenomenalnu kvotu 3.05.

Real Sosijedad – PSV – 1 @ 1.92 u Mozzartbet

Poslednji duel koji smo za vas analizirali u tiketu za četvrtak je možda i najzvučniji od sva tri, a u pitanju je duel između Real Sosijedada i PSV-a koji će biti odigran na “Anoeti”.
Domaćin ne igra najbolje u poslednje vreme, ali nije bilo ni očekivati da će David Silva i drugari moći da igraju fantastično čitavim tokom šampionata, pošto vas podsećamo da je ova ekipa do skoro bila na prvom mestu na tabeli španske La Lige.
Ipak, u prošlom kolu je tim sa “Anoete” na svom terenu u derbiju kola doživeo poraz od Real Madrida, a taj meč je završen rezultatom 0:2, pa se u ovom trenutku Sosijedad nalazi na petom mestu na tabeli španske La Lige uz čak deset bodova manjka u odnosu na lidera na tabeli, a to je naravno Real Madrid, koji će po svemu sudeći nikad lakše doći do titule šampiona Španije.
Kada je u pitanju Liga Evrope, trenutno se tim iz Baskije nalazi na trećem mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na drugoplasirani PSV, i za prolazak u narednu fazu drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja biće im potrebna pobeda u duelu sa upravo ovom ekipom.
PSV igra sjajno u poslednje vreme, a trenutno ovaj tim zauzima treće mesto na tabeli u holandskom šampionatu uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Ajaks.
Ipak, u Ligi Evrope ovaj tim i dalje drži sve u svojim rukama, i za prolazak dalje biće im potreban bod na “Anoeti” u poslednjem kolu, što će svakako biti pakleno težak zadatak.
U poslednjem kolu ovog takmičenja, PSV je bez većih problema slavio na svom terenu protiv Šturma, a taj meč je završen rezultatom 2:0.
Utisak je da će se gosti ove sezone malo više fokusirati na nacionalni šampionat kako bi prekinuli dominaciju Ajaksa, dok Sosijedad ima velike ambicije u Ligi Evrope, pa vam hrabro savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.92.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 5.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.