Tiket za veče (četvrtak, 09.12.2021)

tiket dana

Pred nama je druga polovina utakmica pslednjeg kola grupne faze u Ligi Evrope i Ligi konferencija, čime se završava evropska priča za ovu godinu. Da vidimo šta nam je preostalo ove večeri. Napominjemo da su kvote podložne promenama.

Bazel – Karabag – 1/1 @ 3.15 u MaxBet

Obe ekipe nastaviće takmičenje u Ligi konferencija i na proleće, a ovo je bitka za prvo mesto u grupi koje donosi direktan plasman u naredno kolo, dok poraženi mora u baraž sa nekim timom koji je završio kao treći u Ligi Evrope. Bazel i azerbejdžanski Karabag dobili su po tri meča, a po dva puta su remizirali u prvih pet kola, s tim da je duel u Bakuu okončan bez golova. Čak im je i gol razlika ista +5, ali Bazel je postigao jedan gol više, pa ako bude 0:0 i na Sent Jakobu oni će biti pobednici grupe. Svaki drugi nerešen rezultat donosi prvo mesto Karabagu. Naravno, pobeda jednog ili drugog takođe rešava sve dileme. Bazel je ipak tim sa većim renomeom i verujemo da neće propustiti priliku da pobedom okonča evropsku sezonu i mirno ode na pauzu. Naš predlog je prelaz 1/1 sa kvotom 3.15 u kladionici MaxBet.

Union Berlin – Slavija Prag – 1/1 @ 2.90 u MaxBet

Nemci su debitanti u Evropi ali to ne znači da su autsajderi sa timovima koji imaju mnogo duži staž. Union je tek treću sezonu u Bundesligi, ali se već pozicionirao kao tim iz vrha tabele. Prošle sezone su izborili plasman u Ligu konferencija, a ove bi mogli i korak dalje, do Lige Evrope, s obzirom da trenutno dele peto mesto na tabeli. Posle prvih pet kola u ovoj grupi Fejnord je sigurno prvi, a u ovom meču će se odlučiti o drugom mestu. Trenutno Česi imaju bod više, osvojili su sedam, dok Union ima šest. U prvom kolu Slavija je pobedila u Pragu sa 3:1, ali to sada ne znači ništa pošto im je potreban bod da bi zadržali drugu poziciju. Berlinci nemaju izbora, moraju da slave, a sa ta tri boda stigli bi do 9 ukupno i drugog mesta. U prošli petak su na svom terenu dobili jedan Lajpcig, pa zašto ne bi i Slaviju koja ne igra kao prethodnih sezona, a u Nemačku dolazi oslabljena. Naš predlog je prelaz 1/1 sa koeficijentom 2.90 u kladionici MaxBet.

Vitese – Mura – 1/1,2+pp @ 2.30 u MaxBet

Holanđani imaju veliku priliku da i na proleće igraju u Ligi konferencija. Za to je najviše zaslužan njihov rival u poslednjem kolu, ekipa Mure, koja je sasvim neočekivano pobedila Totenhem u Sloveniji. Naravno, i Vitese je uradio svoj deo posla protiv ”Pevaca”, pobedili su ih u Arnhemu sa 1:0, a pošto su na Vajt Hart Lejnu izgubili sa 3:2, imaju bolji međusobni skor od Engleza, i isti broj bodova. Čak i pobeda od 1:0 vodi holandski tim u nokaut fazu, ali sumnjamo da će se oni kockati sa rezultatom. Totenhem neće igrati svom meč sa Renom večeras, ”Pevci” imaju 13 zaraženih igrača, pa očekujemo da sve u ovoj grupi bude odlučneo u Holandiji. Predlažemo vam pobedu domaćina, a do solidne kvote dolazimo predlogom 1/1,2+pp. Smatramo da će domaćin dati bar dva gola u prvih 45 minuta i tako odmah rešiti sve nepoznanice. Za ovu kombinaciju u kladionici MaxBet dobija se koeficijent 2.30.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak veče u kladionici MaxBet iznosi 21.01.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.