Tip dana: Nant – Lans: Može li gost ponovo da opravda epitet najprijatnijeg iznenađenja ovogodišnjeg izdanja Lige 1?

U petak je sjajna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali uvodni meč 18. kola francuske Lige 1, u kom će Nant na svom terenu dočekati Lans.
Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Nant: Ova ekipa može i mora bolje!

Kada se sve sabere i oduzme, slobodno možemo konstatovati da smo dosta više očekivali od Nanta u dosadašnjem toku šampionata, pošto se u ovom trenutku ova simpatična ekipa nalazi na trinaestom mestu na tabeli sa 22 osvojena boda.
Ruku na srce, poznato je da je primarni cilj ovog tima opstanak u društvu najboljih, pa ako na taj način posmatramo stvari, sigurno je da svi najverniji navijači ovog tima imaju dosta razloga za zadovoljstvo obzirom da Nant u ovom trenutku ima čak osam bodova viška u odnosu na ekipu koja se nalazi na mestu koje na kraju prvenstva znači i selidbu u niži rang.
U prošlom kolu je dvanaestoplasirana ekipa na tabeli odigrala jedan sjajan meč na gostovanju kod Lorijena i slavila sa 0:1, što je bila šesta pobeda u sezoni za Nant, koji će svakako učiniti sve da seriju trijumfa produži i na ovom meču, kada im kod kuće dolazi Lans, koji važi za jedno od najprijatnijih iznenađenja.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je nekadašnji šampion Francuske odigrao osam susreta na svom terenu i ostvario četiri trijumfa, jedan remi i tri poraza, a poslednji meč na svom terenu Nant je odigrao pre desetak dana i izgubio od Marseja, kada je bilo 0:1.
Kada je u pitanju sastav tima, trener Nanta za ovaj duel neće moći da računa na Koršiju, Edmonda i Pereiru, dok su svi ostali fudbaleri u potpunosti spremni za duel sa Lansom.
Za kraj, poslednji međusobni susret između ova dva tima je odigran prošle sezone, kada su ove dve ekipe podelili bodove, pošto je na kraju bilo 1:1.

Lans: Fantastične partije u dosadašnjem toku šampionata!

Pre svega, treba istaći da je malo ko očekivao da će fudbaleri Lansa pružati ovoliko dobre partije u ovogodišnjem izdanju najkvalitetnijeg ranga francuskog fudbala, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na sjajnom petom mestu na tabeli uz samo četiri boda manjka u odnosu na drugoplasiranu ekipu Rena, a poznato je da to drugo mesto na kraju prvenstva donosi plasman u Ligu šampiona.
Do sada je ovaj tim odigrao sedamnaest mečeva u francuskom šampionatu i zabeležio sedam trijumfa, šest remija i četiri poraza.
Koliko dobro Lans izgleda ove sezone, možda se najbolje videlo i u prošlom kolu kada je ova ekipa na svom terenu remizirala sa liderom na tabeli – PSŽ-om, a taj meč je završen rezultatom 1:1, uz podatak da su Parižani do izjednačujućeg gola došli u finišu susreta.
Što se tiče mečeva na strani, do sada je petoplasirana ekipa na tabeli odigrala osam mečeva van svog terena i zabeležila tri trijumfa, dva remija i tri poraza, uz podatak da su ta tri neuspeha došla u poslednja četiri kola, kada je Lans doživeo čak tri poraza i jedan remi.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, najprijatnije iznenađenje Lige 1 igra zaista sjajno, pošto na devet odigranih mečeva ima samo jedan poraz, uz četiri trijumfa i četiri remija.
Trener Lansa, Frank Hejz za ovo teško gostovanje neće moći da računa na čak pet standardnih fudbalera, i sigurno je da njegove izabranike očekuje dosta težak posao.
Za kraj, veoma zanimljiv podatak je da je petoplasirana ekipa na tabeli na tri poslednja meča isto toliko puta remizirala, pa ne treba isključiti da bi tu seriju mogli da nastave i na ovom gostovanju kod Nanta.

Naš predlog

Nant igra promenljivo čitavim tokom šampionata, dok Lans iako generalno igra sjajno u poslednje vreme ima dosta problema na strani, zbog čega ipak dajemo prednost domaćinu na ovom duelu pa vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.75.
Ne treba na ovom susretu očekivati goleadu, ali je gotovo sigurno da će biti makar dva gola, pa smatramo da je najidealnije da probate sa igrom 2-3 gola, za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.97.
Za kraj, za one najhrabrije, savetujemo vam da probate sa kombinacijom igara 1&2-3 za koju je kladionica Meridianbet odredila fantastičnu kvotu 5.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.