Tiket za veče (petak, 10.12.2021)

tiket dana

Sa evropskim kupovima smo završili za ovu godinu, a ostaju nam nacionalni šampionati. Petak uveče je lepa prilika da se nešto zaradi i najavi bogat vikend. Kvote su podložne promenama.

Keln – Augzburg – 1,3+ @ 2.60 u Meridianbet

”Jarčevi” u prethodna četiri kola imaju dve pobede i dva remija. To je dobar učinak zaa tim koji nema neke veće ambicije osim opstanka. Prošle sezone spas su izborili tek u baražu, pa je jasna namera tima iz pokrajine Severna Rajna Vestfalija da sada što pre overe status bundesligaša i za narednu godinu. Augzburg je napravio iznenađenje pre tri kola pobedivši Bajern na svom terenu, ali su u naredna dva kola osvojili samo jedan bod. Poraz od Bohuma iz prošlog kola ostavio je trag na ekipu Augzburga i to bi Keln morao da iskoristi. Očekujemo pobedu domaćina, a golova bi trebalo da bude bar tri. Za 1,3+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.60.

Majorka – Selta – GG3+ @ 3.00 u Meridianbet

Ekipa sa Balearskih Ostrva napravila je najveće iznenađenje prošlog vikenda trijumfom na Vanda Metropolitanu protiv Atletika. Ta pobeda Majorke iznenadila je i njih same, a zahvaljujući njoj sada su na 12. mestu. Za ekipu koja se tek vratila u elitu to nije loš plasman, ali ne možemo da se otmemo utisku da su mogli i više. Na svom terenu nisu pobedili na poslednje tri utakmice, po bod su odneli Sevilja, Elče i Hetafe, a sigurno je da su protiv dva poslednja rivala morali da pobede. Selta je tim koji igra bolje na strani. Osvojili su 11 bodova kao gosti, dok su na svom Balaidosu stigli samo do 5 poena. U prethodnom kolu u Vigu je slavila i Valensija, rezultatom 2:1. Selta je na pet prethodnih gostovanja slavila tri puta, protiv Levantea, Hetafea i Alavesa, dok su izgubili samo u Elčeu. Šanse za trijumf na Balearima su podjednake, ali mi očekujemo jednu efikasnu utakmicu sa bar tri pogotka i igru gol-gol. Za GG3+ u kladionici Meridianbet kvota je 3.00.

Ternana – Benevento – 2,2+ @ 3.20 u Meridianbet

Benevento je stabilizovao formu posle male krize i vezao je tri uzastopna trijumfa u Seriji B. ‘Veštice” su na svom terenu dobile Ređinu i Pordenone, dok su na strani slavili u Vičenci. Posebno je bitno da su se strelci raspucali, pa su na ta tri meča postigli čak 9 golova. Ternana je u seriji bez poraza, ona traje već pet kola, sa tri remija i dve pobede. Poslednji poraz doživljen je 1. novembra od Koma na domaćem terenu. Benevento je bolji tim, ali i ekipa sa mnogo većim ambicijama. ”Veštice” žele ponoco u Seriju A, a to mogu jedino pobedama u ovakvim utakmicama. Prethodni duel ova dva tima dogidio se pre više od četiri godine, pa su timovi nepoznanica jedni za druge. Naš rpedlog je dvojka, ali očekujemo da Benevento postigne barem dva gola. Za 2,2+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 3.20.

Ukupna kvota na tiketu za petak uveče u kladionici Meridianbet iznosi 24.96.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.