Tiket dana (subota, 11.12.2021)

tiket dana

Još jedna subota sa odličnom ponudom je pred nama. Izbor je odličan, ali će tako biti još samo narednog vikenda. Napominjemo da su predložene kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Venecija – Juventus – 2,2+ @ 1.70 u MaxBet

Domaćin je doživeo neverovatan poraz u prošlom kolu protiv Verone, i ne verujemo da su uspeli da se oporave od njega. Vodila je Venecija sa 3:0 posle pola sata igre, ali su na kraju izgubili sa 4:3. Kada se budu svodili računi, možda će u Veneciji gorko zažaliti za tim vođstvom. Juventus je stabilizovao formu. Nije to onaj tim koji je od šale osvajao Skudeto, ali se polako penje na tabeli. Nisu primili gol na tri prethodna meča, dva u Seriji A i jednom u Ligi šampiona, ali se nisu ni pretrgli sa postizanjem golova. Salernitanu i Đenovu su dobili sa 2:0, dok je Malme srušen samo jednim golom. Glavni cilj Juventusa u ovoj sezoni je plasman u Ligu šampiona, sada su peti, a četvrtoplasirana Atalanta beži im solidnih sedam bodova. Ne smeju ni da pomišljaju na kiks u Veneciji, pogotovo jer je domaćin u seriji od tri poraza. Naš predlog je pobeda gostiju uz bar dva pogotka. Za 2,2+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.70.

RB Lajpcig – Menhengladbah – 1,3+ @ 2.30 u MaxBet

Valjda će i ”bikovi” konačno doći do svoje igre. Previše kikseva imao je Lajpcig od početka sezone i pravo je čudo kako se trener Džesi Marš zadržao i pored te činjenice. Na kraju je vlasnike izdalo strpljenje i američki stručnjak je dobio otkaz posle poraza u Berlinu od Uniona. Očigledno evropski fudbal još nije za njega. Lajpcig je prvu utakmicu bez Marša na klupi odigrao protiv šampiona Engleske i vicešampiona Evrope, Mančester Sitija i sla vio sa 2:1. Jesu ”Građani” nastupili u nekompletnom sastavu, ali i Lajpcig igra oslabljen od starta sezne. Ta pobeda je potvrdila njihov odlazak u Ligu Evrope na proleće, pa će to takmičenje biti prilika da stignu do Lige šampiona u narednoj sezoni, pod uslovom da ga osvoje. Borusija je doživela jedan od najtežih poraza u svojoj istoriji u prošlom kolu. Igrali su protiv Frajburga na svom Borusija parku i posle 45 minuta na semaforu je pisalo 0:6. Isti skor bio je i posle 90. minuta, ali to nije umanjilo bruku koju su doživeli. Pomislili smo da su ”ždrepci” igrali sa omladincima, ali nije bilo tako. Jednostavno, dogodilo se ono što se dogodilo Bajernu u Menhengladbahu kada su Bavarci igrali, a Borusja davala golove i pobedila sa 5:0. Ne verujemo da je bilo dovoljno vremena za oporavak od stramote, pa će Lajpcig biti favorit u ovom meču. Uz jedinicu dodajemo i tri gola ukupno. Za 1,3+ u kladionici MaxBet dobija se koeficijent 2.30.

Lozana – Cirih – 2 @ 2.10 u MaxBet

Gosti su pred jesenjom titulom u Švajcarskoj što je malo ko očekivao. Najveći izgledi da se dokopaju krune bili su na strani aktuelnog šampiona Jang Bojsa i ekipe Bazela, ali su ova dva tima platila danak napornim evropskim mečevima i prevelikom broju utakmica u ovoj polusezoni. Cirih je strpljivo sakupljao bodove i posle 16 utakmica ima 34 boda, četiri više od Bazela, uz jednu utakmicu više odigranu od tima sa Sent Jakoba. posle ovog kola ostalo je još samo jedno, pa će timovi na zimski odmor do kraja januara, a da bi osigurali startnu poziciju broj 1 pred nastavak sezone, Cirih bi morao da dobije oba preostala meča. Prvi je u Lozani, a drugi na svom terenu sa Sent Galenom. Lozana je na pretposlednjem mestu, ima samo 12 bododva, a u leđa im gleda jedino Lucern. I njima su bodovi preko potrebni, pogotovo jer su u prethodnih šest kola slavili samo jednom. Na dve poslednje utakmice u Lozani izgubili su od Lugana 2:0 i Serveta 3:0, a ta dva tima su znatno slabija od Ciriha. Gosti su vezali četiri pobede, nisu primili gol na prethodna tri meča i ne bi smeli da dozvole kiks u Lozani. Za dvojku se u MaxBet kladionici dobija koeficijent 2.10.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 8.21.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.