Tiket dana (nedelja, 12.12.2021)

tiket dana

Nedelja je dan kada nam je na raspolaganju veliki broj utakmica za klađenje. Tako je i danas. Podsećamo da su predložene kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Ajntraht – Leverkuzen – GG3+ @ 1.87 u Mozzartbet

Poslednji meč 15. kola nemačke Bundeslige igra se u Frankfurtu. Sastaju se dva tima koji su uspešno prebrodili grupnu fazu LIge Evrope i na proleće ih, po opštem mišljenju, očekuje borba za trofej u ovom takmičenju. U četvrtak, u poslednjem kolu, Ajntraht je osvojio bod u Istanbulu protiv Fenerbahčea, dok je Bajer neočekivano poražen u Budimpešto od Ferencvaroša. Međutim, oba tima su prolaz u nokaut fazu obezbedila još ranije. Zato im je međusobni okršaj znatno važniji. Ajtraht je niz od tri uzastopne pobede u Bundesligi prekinuo u prethodnom kolu porazom u Sinshajmu od Hofenhajama sa 3:2, dok je Leverkuzen slavio protiv Grojtera sa ubedljivih 7:1 i vezao treći uzastopni trijumf kojim se popeo do treće pozicije. U duelima ”orlova” i ”farmaceuta” uvek ima golova, pa ih očekujemo i sada. Radi se o dve ekipe koje gaje napadački stil igre i mnogo manje pažnje posvećuju odbrani. Naš predlog je gol-gol, uz bar tri pogotka ukupno na meču. Za GG3+ u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 1.87.

Lester – Njukasl – T12+ @ 1.70 u Mozzartbet

”Lisice” su imale neuspešan nastup u Evropi, i porazom u Napulju okončali su grupnu fazu i Ligi Evrope. Kao trećeplasirani tim nastavljaju takmiečenje u Ligi konferencija, ali to takmičenje, po rečima Brendona Rodžersa, uopšte ne zanima ovaj klub. Uzevši sve u obzir, početak sezone nikako nije bio uspešan za Lester. Ovaj tim je u prethodne dve bio kandidata za Ligu šampiona, a bez elitnog takmičenja ostajao je bukvalno u poslednjem kolu. Sada, posle 15 odigranih kola, nalaze se na 12. mestu sa 19 bodova i bliže su borbi za opstanak nego za Ligu šampiona. U prethodna dva kola su gostovali u Sautemptonu i Birmingemu, gde su ukupno osvojili jedan bod. Protiv njukasla moraju da pobede, a na ruku im ne ide to što su ”svrake” u prošlom kolu najzad probile blokadu i došle do prve pobede. Još uvek to nije ni blizu tima koji bi u narednim sezonama trebalo da se bori za titulu. Naravno, tek se očekuje dolazak većeg broja pojačanja, ali do tog trenutka na igračima, i treneru Ediju Hauu, je da ne zaostanu previše na tabeli. Njukasl je među tri najslabije ekipe po učinku, oni, Norič i Barnli imaju samo po 10 bodova, i predstoji im grčevita borba ua opstanak. U prošloj sezoni Njukasl je slavio na King Paueru sa 4:2, ali sada su veće šanse na strani Lestera. Naš predlog je domaćin daje dva gola, a za T12+ u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 1.70.

Napoli – Empoli – 1/1,3+ @ 2.20 u Mozzartbet

Porazom od Atalante na svom terenu, i remijem kolo ranije u Ređo Emiliji, Napoli je ostao bez prvog mesta. Napolitanci sada gledaju u leđa milanskim rivalima, Interu koji ima bod više i Milanu koji je tri koraka ispred. Uteha je stigla u Ligi Evrope, pobedom nad Lesterom u četvrtak stigli su do desetog boda, ali je to bilo dovoljno samo za drugo mesto, pošto je moskovski Spartak sakupio isti broj, ali ima bolji međusobni skor od njih, pa će takmičenje u Evropi nastaviti već u februaru. Pred dolazak Empolija u grad pod Vezuvom domaćin nema izbora. Pobeda se nameće kao imperativ, jer bi u suprotnom vodeći dvojac mogao dodatno da umakne. Empoli je tim koji nije omiljeni gost, na šest gostovanja u ovom prvenstvu već tri puta su odneli ceo plen. Bilo je to protiv Kaljarija, Sasuola i Salernitane, a zahvaljujući učinku na strani nalaze se na deobi desetog mesta sa Veronom. U toku ove kalendarske godine Napoli i Empoli su se već jednom sastali, bilo je to još u januaru u okviru Kupa, pošto je Empoli prošle sezone bio drugoligaš. Tada je Napoli slavio sa 3:2, ali je igrao u kombinovanom sastavu. Naš predlog za ovaj meč je prelaz 1/1 sa bar tri gola ukupno. Za kombinaciju 1/1,3+ u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 2.20.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 6.99.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.