Tiket za veče (nedelja, 12.12.2021)

tiket dana

Za nama je uzbudljiv vikend, a preostalo nam je još enkoliko mečeva ove većeri, među njima i madridski derbi. Kvote su podložne promenama.

Inter – Kaljari – 1/1,3+ @ 1.90 u Mozzartbet

Malo po malo Inter se primakao vrhu, a sada ima priliku da izbije i na čelo tabelo. Gradski rival Milan osvojio je samo bod u Udinama, pa bi šampion trijumfom nad Kaljarijem prestigao ”rosonere”. Sigurno da je to veliki motiv za tim sa Meace, pogotovo posle slabog izdanja i poraza u Madridu od Reala u Ligi šampiona. Ekipa sa Sardinije je i dalje u zoni ispadanja, ali sudeći po poslednjim rezultatima imaju čemu da se nadaju. Kaljari je vezao četiri uzastopna remija, i mada bodovno nije previše prihodovao, dosta su dobili na polju samopouzdanja. Možda Kaljari postigne gol u Milanu, ali južnjaci neće dobro proći na severu. Naš predlog je prelaz 1/1 sa bar tri gola ukupno. Za ovu kombinaciju u kladionici Mozzartbet dobija se koeficijent 1.90.

Porto – Braga – 1,0-3 @ 2.35 u Mozzartbet

Oba tima doživela su razočaranja u evropskim utakmicama u sedmici za nama. Porto je izgubio os Atletika na svom Dragau i tako ostao bez plasmana u osminu finala ovog takmičenja. Preseliće se u Ligu Evrope, gde će igrati i Braga. Gosti su imali šansu da osvoje prvo mesto u grupi i preskoče šesnaestinu finala, ali ih je zaustavila Crvena zvezda. Na ruku im je išao remi Mitjilanda i Ludogoreca, pa ipak ostaju u Ligi Evrope. U Primeiri, kojoj se sada i jedni i drugi okreću, Porto se bori za titulu sa Sportingom i Benfikom, dok je Braga četvrta, ali bez nekih realnih izgleda da se umeša među vodeću trojku. Porto traži iskupljenje pred navijačima, očekujemo da pobedi Bragu, ali ne predviđamo neku goleadu. Naš predlog je 1,0-3 sa kvotom 2.35 u kladionici Mozzartbet.

Klub Briž – Zulte Varegem – 1,GG @ 2.00 u Mozzartbet

Šampion Belgije već zaostaje za vodećim Rojalom i ne sme sebi da dozvoli još neki kiks. Istina, četiri prvoplasirane ekipe igraće i plej-ofu, i kako nam se čini tek tada će se rešiti pitanje osvajača titule. Za Klub Briž je bilo naporno igranje u Ligi šampiona, na kraju su bili poslednji u svojoj grupi mada su počeli odlično i imali četiri boda iz prva dva kola. Na kraju im je taj trijumf u Lajpcigu i remi sa PSŽ-om bilo sve što su uradili. U Župiler ligi su na dva prethodna meča slavili rezultatom 3:2, a ako znamo da su od Lajpciga primili pet, od PSŽ-a 4, a od Genka u kupu tri gola, jasno je da im odbrana nije na nivou. Zulte je tek na pretposlednjem mestu, ali tim Varegema ume da zagorča život favoritima. Na 14 poslednjih utakmica ovaj tim je davao barem po gol, pa bi to mogao da uradi i u Brižu. Naravno, pobeda domaćih ne dolazi u pitanje. Za igru 1,GG u kladionici Mozzartbet kvota iznosi 2.00.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju uveče u kladionici Mozzartbet iznosi 8.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.