Tiket dana (ponedeljak, 13.12.2021)

tiket dana

U odnosu na ranije dane današnja ponuda je znatno slabija. Međutim, već od sutra biće znatno obimnija. Napominjemo da su predložene kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Gaciantep – Fenerbahče – GG3+ @ 2.20 u MaxBet

U poslednjoj utakmici 16. kola turske Super lige Fenerbahče odlazi na teško gostovanje kod Gaciantepa. Fener je u četvrtak završio takmičenje u Ligi Evrope, posle remija sa Ajntrahtom u Istanbulu osvojili su treće mesto u svojoj grupi pa će na proleće igrati u Ligi konferencija, što sigurno nije po volji nikom u ovom velikom klubu. U domaćem prvenstvu Fenerbahče se nalazi blizu vrha tabele, ali im je vodeći Trabzon umakao na dvocifrenu razliku. Borba za titulu biće teška, tačnije teško će se nadoknaditi ova razlika, ali čak i drugo mesto donosi kvalifikacije za Ligu šampiona, a trenutno je na toj poziciji Konjaspor sa samo tri boda više od Fenera. Pobedom nad Gaciantepom Fener bi se izjednačio sa drugoplasiranom ekipom. Domaćin je u nezavidnoj poziciji, nalazi se tik iznad zone ispadanja i bodove mora da traži protiv svih ekipa, pa i Fenerbahčea. Zanimljivo ja Gaciantep igra odlično na svom terenu i na sedam mečeva u prvenstvu do sada, na svom stadionu, ima pet pobeda i dva remija. Nemaju ni gosti mnogo izbora, pobeda nad Galatom donela je veliko samopouzdanje i sigurno je da će juriti ceo plen u Gaciantepu. U prethodnoj sezoni oba puta je bilo 3:1 za domaću ekipu, kada su se sastajala ova dva tima. Zato je naš predlog i sada igra GG3+, za koju se ovog puta u kladionici MaxBet dobija kvota 2.20.

Soči – Spartak Moskva – 2 @ 3.55 u MaxBet

Od sjajnog starta sezone Soči je poptpuno pao u formi i u prethodna tri kola ima samo jedan osvojen bod. Ovom utakmicom sa mskovskim Spartakom spušta se zavesa na fudbalsku 2021. godinu u Rusiji, a tim sa obale Crnog mora pamtiće je po prvom izlasku u Evropu. Taj izlet nije se dobro završio, beogradski Partizan ih je sprečio da igraju u Ligi konferencija, ali su fudbaleri Sočija postali konstanta u ruskoj Premije rligi i beležili su fantastične rezultate i ove polusezone. I dalje je Soči na odličnom 5. mestu pred ovaj meč, a pobeda bi mogla da ih odvede i a treće mesto pošto Krasnodar ima isti broj poena, a CSKA dva boda više i meč više odigran. Spartak ne možda da bude zadovoljan učinkom u domaćem prvenstvu, ali se mora priznati da igraju mnogo bolje u drugom delu polusezone. Pored činjenice da su izgubili samo jednom na poslednjih osam utakmica, u oba takmičenja u kojima nastupaju, u četvrtak su pobedili Legiju u Varšavi i tako osvojili prvo mesto u grupi Lige Evrope, ispred Napolija, Lestera i Legije, te su izborili direktan plasman u osminu finala ovog renomiranog takmičenja. U dobrom su momentumu i to bi moglo da odluči i meč u Sočiju. Predlažemo dvojku, a za ovaj rizik dobija se koeficijent 3.55 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici MaxBet iznosi 7.81.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.