Tiket za veče (ponedeljak, 13.12.2021)

tiket dana

Nije pred nama uzbudljivo veče, ali ćemo pokušati da sastavimo tiket, čisto da nam bude interesantan i ovaj ponedeljak. Kvote su podložne promenama.

Kadiz – Granada – T22+ @ 3.25 u Mozzartbet

U poslednjoj utakmici 17. kola špnaske La Lige Kadiz dočekuju Granadu. Gosti su očajno startovali, ali su u poslednje vreme beležili mnogo bolje rezultate. Na poslednjih osam utakmica dživeli su samo dva poraza, ali su zato pobedili tri puta, poslednji put protiv Alavesa na svom terenu. Pobegli su iz zone ispadanja, ali nisu ni daleko od nje, samo tri boda. Kadiz je tim koji je opasniji na strani, na svom stadionu još nikog nisu dobili, a imaju po četiri poraza i remija. Ne verujemo ni da će pobediti Granadu, a naš predlog je gost daje dva gola. Za T22+ u kladionici Mozzartbet kvota je 3.25.

Tuluz – Rodez – 1,GG @ 3.45 u Mozzartbet

Domaćin bi se pobedom vratio na prvo mesto na tabeli francuske Lige2. Trenutno Ažaksio ima dva boda više od Tuluza, Oksera i Pariza, ali Tuluz ima ovaj zaostali meč sa nezgodnim Rodezom. Gosti su na solidnom 7. mestu i pokušaće da se domognu plasmana u plej-of. Za domaćina se zna, njih interesuje samo povratak u elitu, a za to im je neophodno da zauzmu jedno od prva dva mesta na kraju sezone. U prošlom kolu Tuluz je poražen od Niora, pa sada nema izbora, mora da slvi na svom terenu protiv tima koji je već četiri puta slavio na strani. Naš predlog je jedinica, ali očekujemo i bar gol gostiju. Za kombinaciju 1,GG u kladionici Mozzartbet dobija se koeficijent 3.45.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak uveče u kladionici Mozzartbet iznosi 11.21.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.