Tip dana: Mančester Siti – Lids: “Ludak” Bijelsa je jedan od retkih trenera koji su prošle sezone imali pozitivan skor u duelima sa “građanima”!

U utorak je nešto slabija ponuda za klađenje, ali treba naglasiti da od ovog dana počinju vanredna kola u Engleskoj i Nemačkoj, pa će svakako ljubitelji sportskog klađenja imati šta da izaberu.
Ovog puta smo za vas analizirali meč sedamnaestog kola engleske Premijer lige, u kom će Mančester Siti na svom “Etihadu” dočekati Lids.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Mančester Siti: Da li je došlo vreme za prekid fantastične serije?

Siti igra fantastično ove sezone u kojoj će popularni “građani” ponovo imati najviše moguće ciljeve, i nema nikakve sumnje da tim iz Mančestera ide na odbranu titule, ali i na trofej u Ligi šampiona, kome su prošle godine bili nikad bliži, pošto su u finalu poraženi od Čelsija sa 2:0, iako su bili veliki favoriti na tom susretu.
Ako se osvrnemo na trenutnu tabelu u najkvalitetnijem rangu engleskog fudbala, dolazimo do zaključka da se tim sa “Etihada” trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na drugoplasirani Liverpul, ali i dva boda više od aktuelnog šampiona Evrope Čelsija, i nema nikakve sumnje da će ove tri ekipe do bukvalno poslednjeg kola voditi veliku borbu za naslov prvaka.
U prošlom kolu su izabranici Pepa Gvardiole uz dosta muke slavili na svom terenu protiv Vulverhemptona a taj meč je završen rezultatom 1:0.
Bio je to šesti uzastopni trijumf za “građane” što je i doprinelo tome da se ova ekipa nakon ne baš najboljeg starta dokopa prvog mesta na tabeli.
Kada je u pitanju Liga šampiona, Siti je u jednom izuzetno teškoj grupi u kojoj su pored njih tu još bile i ekipe PSŽ-a, Lajpciga i Klub Briža zauzeo prvo mesto na tabeli i plasirao se u osminu finala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, a za rivala je u ponedeljak dobio Sportin iz Lisabona i to sve nakon skandaloznog žreba koji je čak bio i ponovljen. Mora se priznati da je četa Pepa Gvardiole imala dosta sreće pri žrebu i sve osim plasmana u četvrtfinale bi bio ogroman neuspeh.
Što se tiče domaćih mečeva u Premijer ligi, do sada je aktuelni šampion Engleske odigrao osam mečeva i ostvario šest trijumfa, jedan remi i jedan poraz i sigurno je da su “građani” veliki favoriti u duelu sa Lidsom koji sasvim sigurno neće imati šta da izgubi na ovom meču.

Lids: Bijelsa ume protiv Sitija!

Generalno, utisak je da smo od fudbalera Lidsa očekivali dosta više kada je ova sezona u pitanju, pošto se u ovom trenutku izabranici Marsela Bijelse nalaze na petnaestom mestu na tabeli uz samo pet bodova viška u odnosu na tim koji će na kraju šampionata napustiti najkvalitetniji rang engleskog fudbala.
Na pet poslednjih mečeva Lids je ostvario samo jedan trijumf i to na svom terenu protiv Kristal Palasa kada je bilo 1:0, ali je pre i posle toga petnaestoplasirana ekipa na tabeli bez trijumfa, pošto je u tom periodu doživela dva poraza i dva remija.
Inače, u prošlom kolu su fudbaleri Lidsa odigrali jedan fantastičan meč na gostovanju kod aktuelnog šampiona Evrope Čelsija, a taj susret nam je doneo čak pet pogodaka, pošto je na kraju bilo 3:2.
Poveli su gosti, sa penala, pogotkom Rafinje, da bi do poluvremena na “Stamford bridžu” izjednačio Mejson Maunt. Žoržinjo je penal pretvorio u pogodak u 58. minutu, ali je Gelhart doneo izjednačenje ekipi Marsela Bijelse samo minut pošto je ušao u igru – igrao se 83. minut.
Međutim, onda je sudija Kris Kavana dosudio još jedan udarac sa bele tačke za domaćina i to u četvrtom minutu sudijske nadoknade, a italijanski reprezentativac je ponovo bio siguran i doneo veoma važnu pobedu “plavcima” kojom su prišli na samo dva boda od prvog mesta.
Što se tiče mečeva na strani do sada su izabranici Marsela Bijelse odigrali osam duela van svog terena i nisu se proslavili pošto su u tom periodu ostvarili samo jedan trijumf, uz tri remija i čak četiri poraza.
Za kraj, navijačima Lidsa su prošle sezone u veoma lepom raspoloženju ostali međusobni mečevi sa Mančester Sitijem, pošto su mimo svih očekivanja u duelima sa aktuelnim šampionom Engleske ostvarili jedan trijumf i jedan remi, zbog čega sasvim sigurno fudbaleri petnaestoplasirane ekipa na tabeli u veoma lepom raspoloženju putuju na ovo gostovanje.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, Lids je prošle sezone bio bez poraza od Mančester Sitija, a čak je uspeo i da pobedi i to na sred “Etihada” kada je bilo 1:2.
Utisak je da ni Sitiju ne leži četa Marsela Bijelse zbog čega vam toplo preporučujemo da izbegnete prognoziranje konačnog ishoda kada je ovaj duel u pitanju.
Smatramo da je najbolje da se fokusirate na golove kojih će po svemu sudeći i te kako biti na ovom meču, pa vam predlažemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.36.
Isto tako, smatramo da će i na ovom meču Lids postići makar jedan gol aktuelnom šampionu Engleske, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom GG koju Meridianbet plaća sa kvotom 2.14.
Za kraj, smatramo da će ovde biti i više od tri gola, zbog čega vam savetujemo da odigrate igru 4+ za koju je Meridianbet pripremio fantastičnu kvotu 1.91.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.