MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Aston Vila 2.35, Leverkuzen 1.85, Lester 2.25

Grupne faze evropskih fudbalskih takmičenja su gotove. Partizan je dobio protivnika u plej-ofu Lige konferencija, u pitanju je Sparta iz Praga, a poznati su još i dueli osmine finala Lige šampiona, kao i šesnaestine finala Lige Evrope.

Ipak, do februara i nastavka evro takmičenja ima još dosta, pa je vreme da se fokusiramo na ono što je aktuelno, a to su svakako top lige!

Iako nije vikend, dobre vesti su da nas i tokom radne nedelje očekuje nekoliko zanimljivih duela. U skladu sa tim, kako biste popunili “kladioničarski štek” i spremni dočekali vikend – imamo iznenađenje: odmah preuzmite 500 dinara za online kladjenje!

Registrujte se na sajtu kladionice Meridian ili putem mobilne aplikacije i bonus će vam automatski biti uplaćen.

A onda… vreme je da izdominirate i maksimalno iskoristite sportsko znanje jer dobitak u Meridianu je uvek zagarantovan. Još ako vam kažemo da imate gotovo stopostotnu šansu da svakog dana osvajate nagrade..

Kako? Pa, jednostavno i lako! Potrebno je samo da igrate na golove, pogodite najveću kvotu i bez obzira na to da li je tiket dobitan ili ne – možete osvojiti neverovatne bonuse!

Prvo mesto biće nagrađeno sa bonusom za online kladjenje od 5.000 RSD, drugo sa 3.000 RSD, a treće sa 1.500 RSD.

U promociji učestvuju svi tiketi odigrani na meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji sadrže isključivo sledeće igre: 3+, 4+, 5+, 6+, 7+, 0-2, GG I GG3+

Takmičenje se održava na dnevnom nivou – igrač koji pogodi najveću kvotu u periodu od 00:00 do 23:59 proglašava se pobednikom dana.

Nikad lakše do keša – brzo na meridianbet.rs!

A u nastavku i nekoliko predloga za igru gde vas čekaju najveće kvote na planeti:

Norič – Aston vila, dvojka 2.35

Leverkuzen – Hofenhajm, kec 1.85

Lester – Totenhem, kec 2.25

Mančester siti – Lids, kec 1.20

Udineze – Krotone, kec 1.30

Kaljari – Ćitadela, kec 1.75

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU – Od sada vaš dobitni tiket odigran na bilo kom uplatnom mestu možete isplatiti na online nalog! Potrebno je da u odgovarajuće polje unesete ID dobitnog tiketa, a nakon toga ispravan šestocifreni kod za isplatu koji se nalazi na tiketu. Dobitak istog trenutka prelazi na vaš online račun i možete ga koristiti za odigravanje daljih opklada bez odlaska na uplatno mesto.

NOVE IGRE U MERIDIANU:

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

BOOST ZA PRVI ESPORT TIKET – Gejming se isplati – oodigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate. Šta treba da uradiš – odigraj svoj prvi tiket koji sadrži isključivo sledeće sportove: Esport DOTA, Esport Counter Strike i Esport League of Legends i bonus u visini uloga je tvoj!

Meridian – kuća najvećih bonusa!

7 Comments

  1. Jako dobra ponuda.odlicna mogucnost svih sportova da se odigraju. Tu su i neverovatno dobri bonusi i promocije. Meridian jenstvatno top

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.