Tiket za veče (utorak, 14.12.2021)

tiket dana

Nekoliko zanimljivih utakmica preostalo je da se odigra ovog utorka. Podsećamo da kvote mogu biti promenjene neposredno pre odigravanja meča.

Norič – Aston Vila – x2,0-2 @ 2.20 u MaxBet

Ovaj meč nosi jednu zanimljivost. Sadašnji trener Noriča Din Smit, do pre manje od mesec dana sedeo je na klupi Aston Vile. Posle serije poraza tima iz Birmingema njemu je uručen otkaz, a stigla je igračka legenda Liverpula Stiven Džerard. U subotu je Stivi Dži prvi put bio na suprotnoj strani u dnosu na svoj Liverpul, Vila je izgubila na Enfildu sa 1:0, ali je ostavila dobar utisak. Uglavnom, od dolaska Džerarda Aston vila igra mnogo bolje i favorit je u Noriču koji je ponovo vezao dva poraza, doduše protiv jakih rivala Totenhema i Mančester junajteda. Najveći adut ”kanarinaca” je trener Din Smit, koji odlično poznaje sastav Vile, pa je moguće da iznenade goste. Naš predlog je dupla šansa na Vilu uz mali broj golova. Za x2,0-2 u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.20.

Volfsburg – Keln – 1 @ 2.20 u MaxBet

”Vukovi” su u velikom problemu u finišu jeseni. Ne samo da su pokvarili sjajan start u Bundesligi i meč vanrednog 16. kola dočekuju tek na 11. mestu, već su posle poraza od Lila u poslednjem koolu Lige šampiona pali na poslednje mesto u grupi i završili evropsku priču za ovu godinu, pošto se neće preseliti ni u Ligu Evrope. Ko zna kada će ponovo u evropske kupove, pošto nam se ne čini realnim da to bude naredne jeseni. Keln je niz od četiri utakmice bez poraza, sa tri remija i pobedom nad Menhengladbahom, prekinuo kada su se njegovi navijači tome najmanje nadali, u meču sa Augzburgom na svom terenu. Volfsburg ima pet poraza u nizu i mora da prekine tu seriju kako zna i ume. Valjda su se oporavili od svih udaraca, pogotovo od poraza od Lila i Štutgarta u prethodnoj sedmici, i da će Keln dočekati motivisani da zabeleže pobedu. Verujemo u njihov kvalitet i predlažemo jedinicu. Za pobedu Volfsburga se u MaxBet kladionici dobija kvota 2.20.

Anderleht – Sent Trojden – 1,3+ @ 2.05 u MaxBet

Velikan iz Brisela muči se da se vrati u vrh belgijskog fudbala. Ova sezona izgleda bolje nego dve prethodne, ali Andreleht još nije među četiri ekipe koje će u plej-ofu odlučivati o titulu i evropskim kupovima. Treba ipak reći da nisu daleko, nalaze se na petom mestu, sa samo bodom manje od ekipe Šarlroa koja je na toj četvrtoj poziciji. U seriji su od tri pobede u Župiler ligi, na kojima su postigli čak 11 golova. U nedelju su protiv Serenga u gostima slavili sa 5:0, što znači da su u finišu jeseni u dobroj formi. Njihov rival, ekipa Sent Trojdena, izgubila je prethodna tri meča u prvenstvu, od Serenga na strani, ali i dva puta uzastopno na svom terenu, protiv lidera Rojala i slabog Serkl Briža. Pobeda Anderlehta ne bi smela da dođe u pitanje, a uz jedinicu trebalo bi da vidimo bar tri pogotka ukupno. Za 1,3+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za utorak uveče u kladionici MaxBet iznosi 9.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.