Tip dana: Arsenal – Vest Hem: Bitka za četvrto mesto na “Emirejtsu”! Ko će do trijumfa?

U sredu je veoma zanimljiva ponuda za klađenje a za vas smo ovog puta analizirali derbi meč vanrednog sedamnaestog kola engleske Premijer lige, u kom će Arsenal na svom terenu dočekati Vest Hem.
Susret između dva londonska tima je zakazan za 21 čas.

Arsenal: Mogu li “tobdžije” do plasmana u Ligu šampiona?

Nakon nekoliko “sušnih” godina utisak je da ove sezone Arsenal koliko toliko izgleda dobro na terenu, a najbolji pokazatelj za to je i trenutno šesto mesto na tabeli engleske Premijer lige, uz podatak da bi “tobdžije” eventualnim trijumfom na ovom duelu protiv najprijatnijeg iznenađenja dosadašnjeg toka sezone došli do pozicije broj četiri, koja između ostalog na kraju donosi plasman u Ligu šampiona.
Ono što je možda i najveći problem za tim iz Londona ove sezone je taj što ova ekipa nikako da spoji nekoliko dobrih mečeva u prvenstvu, pa je tako nakon dva vezana poraza, i to prvo od Mančester Junajteda, a onda i od Evertona, oba puta na gostovanjima, izabranici Mikela Artete u prošlom kolu bez većih problema na svom terenu savladali Sautempton a taj duel je završen rezultatom 3:0.
Inače, kada smo već kod mečeva na “Emirejtsu”, Arsenal je do sada odigrao osam mečeva na svom terenu i trenutno je drugi najbolji domaćin u ligi po uspešnosti, obzirom da su “tobdžije” na osam odigranih susreta ostvarili čak šest trijumfa, uz jedan remi, ali i jedan poraz, i to u prvom kolu od aktuelnog šampiona Evrope Čelsija, kada je bilo 0:2.
Od tog meča su izabranici Mikela Artete odigrali čak devet susreta na svom terenu i ostvarili čak osam trijumfa, uz samo jedan remi, i to na meču sa Kristal Palasom, kada je bilo 2:2.
Naravno, treba napomenuti da Arsenal posle baš dosta godina ove sezone ne igra u evropskim takmičenjima, što je sasvim sigurno i jedan od razloga za dosta dobre igre “tobdžija” koji su u potpunosti fokusirani na Premijer ligu.
Kada je ovaj derbi sa Vest Hemom u pitanju, Mikel Arteta nažalost neće moći da računa na verovatno i najboljeg fudbalera Arsenala Obamejana koji je suspendovan zbog kršenja klupske discipline, dok u timu neće biti ni Kolašinca i Lena koji su povređeni.

Vest Hem: Fenomenalne partije “čekićara”!

Utisak je da ni oni najveći optimisti nisu mogli da očekuju da će fudbaleri Vest Hema pružati ovoliko dobre partije u ovogodišnjem izdanju engleske Premijer lige.
Naime, tim iz Londona se u ovom trenutku nalaze na sjajnom četvrtom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi direktan plasman u Ligu šampiona, što bi sasvim sigurno bio ogroman uspeh za “čekićare”.
U prošlom kolu su izabranici Dejvida Mojesa nažalost samo remizirali na nimalo naivnom gostovanju kod Barnlija, a taj susret je završen bez golova.
Inače, “čekićari” na poslednjih pet susreta baš i ne blistaju, pošto je u tom periodu četvrtoplasirana ekipa na tabeli doživela dva poraza, dva remija i samo jedan trijumf, ali to ne bilo kakav, već pobedu nad aktuelnim šampionom Evrope – Čelsijem, u jednom spektakularnom susretu u Londonu, na kom smo videli čak pet golova, pošto je na kraju bilo 4:3.
Dosta dobro puleni trenera Mojesa izgledaju i u Ligi Evrope gde su bez većih problema zauzeli prvo mesto u grupi ispred Dinama iz Zagreba, od koga su između ostalog na svom terenu i izgubili u poslednjem kolu grupne faze, ali treba dodati da je Vest Hem pre tog susreta obezbedio prvo mesto u grupi, koje je ovom timu donelo direktan plasman u osminu finala drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja, koje je po svemu sudeći nikad jače u poslednjih desetak godina.
Kada su u pitanju partije na gostovanjima, do sada je četvrtoplasirana ekipa na tabeli odigrala osam mečeva na strani i ostvarila četiri trijumfa, dva remija i dva poraza, uz podatak da su “čekićari” na tri poslednja duela van svog terena bez trijumfa, a u tom periodu su doživeli dva poraza, uz jedan remi, ali i uz samo jedan postignut gol.

Naš predlog

Oba tima će sasvim sigurno ići na trijumf na ovom meču bez kalkulisanja, i mišljenja smo da nas zbog toga očekuju golovi na obe strane pa vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.70.
Iz istog razloga vam preporučujemo da probate i sa igrom 3+, koju Meridianbet plaća sa još boljom kvotom koja iznosi 1.83.
Za kraj, smatramo da četa Mikela Artete neće doživeti poraz na ovom za njih veoma važnom duelu zbog čega vam preporučujemo da probate sa kombinacijom 1X&3+ za koju je Meridianbet pripremio fantastičnu kvotu 2.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.