Tiket dana (sreda, 15.12.2021)

tiket dana

Pred nama je uzbudljiv fudbalski dan, pre svega na terenima u Nemačkoj i Engleskoj. Napominjemo da su predložene kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Menhengladbah – Ajntraht – GG3+ @ 1.87 u Mozzartbet

Treneru Menhengladbaha Adiju Hiteru glave bi mogao da dođe njegov bivši klub. Borusija je u veoma lošoj formi, vezala je tri poraza u prvenstvu sa 14 primljenih golova. Da, podatak je neverovatan, ali potpuno tačan. Dva puta su gubili sa po 4:1, protiv Kelna i Lajpciga, ali su između ta dva poraza doživeli pravi debakl na svom terenu od Frajburga, meč je završen 0:6, s tim da su gosti svih šest pogodaka postigli u prvih 45 minuta. Pred ovo kolo ”ždrepci” su tek na 13. mestu i već bi mogli da razmišljaju o borbi za opstanak. Na drugoj strani Ajntraht je prebrodio krizu sa početka prvenstva. Ovaj klub je imao samo jednu pobedu u prvih 10 kola, i to onu nad Bajernom u Minhenu, ali je zato u narednih pet slavio četiri puta. U nedelju su ”orlovi” u Frankfurtu pobedili Leverkuzen sa 5:2, iako su ”farmaceuti” vodili 2:0 već na startu meča. Ajntraht je prešao u gornju polovinu tabele, deli 7. mesto sa još dve ekipe i mogao bijoš malo napred ako bude uspešan u dva preostala kola do zimske pauze. U Menhengladbahu će biti golova, i to na obe strane. Za GG3+ u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 1.87.

Rakov – Gornjik – 1 @ 1.85 u Mozzartbet

Ovo je zaostala utakmica 5. kola poljske Ekstraklase. Rakov je prošle sezone napravio veliko iznenađenje, borio se i za titulu, a i ove godine pruža sasvim dobre partije. Trenutno su na 4. mestu sa šest bodova zaostatka za vodećim Lehom iz Poznanja, ali bi tu razliku mogli da prepolove pobedom nad Gornjikmo na svom terenu u Čestohovi. Rakov je bez porana na svom stadionu u aktuelnoj sezoni, imaju četiri pobede i tri remija, dok je njihov rival Gornjik Zabže trenutno na solidnom osmom mestu. Gosti su bez poraza na prethodne četiri utakmice, ali se mora reći da su tri puta igrali kao domaćčini, a jedino gostovanje imali su kod slabe Lecne, koju su dobili. Rakov nije u najboljem momentumu, u prethodnih šest kola pobedio je samo dva puta, ali je tobilo u poslednje tri utakmice. Zato i smatramo da će Rakov dobiti ovaj meč i učvrstiti se u vrhu tabele u poljskom prvenstvu, koje je zanimljivije nego ikad, pa je šampion Legija trenutno na poslednjem mestu, doduše sa dve zaostale utakmice. Za jedinicu u Čestohovi dobija se koeficijent 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Istra 1961 – Dinamo Zagreb – 2,2+ @ 1.57 u Mozzartbet

Zahvaljujući lošim rezultatima direktnih konkurenata, pre svih Rijeke i Hajduka, u prošlom kolu, Dinamo je dobio priliku da na prvenstvenu pauzu ode kao prvoplasirani tim lige. To što su doživeli dva neugodna poraza na svom Maksimiru u samo četiri dana, prvo od Rijeke u Kupu, pa Hajduka u prvenstvu koštala su posla trenera Željka Kopića, pa je na njegovo mesto, već posle Rijeke stigao Željko Kopić. Uspeo je Dinamo da se stabilizuje, a najvažniju pobedu ostvarili su u Londonu protiv Vest Hema, čime su stigli do drugog mesta u grupi Lige Evrope i igraće na proleće u nokaut fazi ovog takmičenja. Na žrebu nisu imali sreće, dobili su špansku Sevilju, majstora za osvajanje Lige Evrope. U odloženom meču 4. kola ”Modri” gostuju u Puli kod Istre. Pre dva meseca igrali su sa Istranima u Zagrebu samo 1:1 i sada žele osvetu za dva izgubljena boda. U hrvatskoj ligi nikad nije bilo interesantnije, četiri tima se bori za titulu, a trenutno je na čelu Osijek sa 39 bodova. Dinamo je četvrti sa pet bodova manje, ali i dve zaostale utakmice, pa bi sa šest bodova mogao na vrh. Istra je posle četiri uzastopna poraza pobedila prošlog vikenda Dragovoljac i do kraja sezone igraće rasterećeno jer ne može da ispadne, a za neki veći rezulata nema kvalitet. Naš predlog je dvojka, ali i bar dva gola gostiju, čiji je motiv mnogo veći. Za 2,2+ u kladionici Mozzartbet dobija se koeficijent 1.57.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 5.43.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.